ישראלים יכולים לעשות בקואלה לומפור קונקשן חופשי
-
נכון?
ולמי (אורלי,פפקין ודודו) שתוהה לאן "נעלם" הקרוז ש"בגד" בסין,הסבר יינתן,אך רק אם אשאל
-
ישראלים יכולים לעשות בקואלה לומפור קונקשן חופשיאני לא בטוחה לגבי קואלה למפור, על כך יענו המומחים.
לגבי הקרוז- אשמח לשמוע פרטים! כל מה שאת רוצה לספר על תכנוני הטיול נשתה בצמא
-
קונקשן בקואלה לומפור ?אני ממש לא בטוח.
לפני כמה זמן, בעודי משוטט באתרי השוואת מחירי טיסות, בחנתי את האפשרות הזו טיסה עם אייר אסיה דרך קואלה לומפור (אחרי קונקשן שהיה לי בדובאי, אני ממש מתלהב משהיה קצרה במדינה שאיני יכול להיכנס אליה).
זכור לי שנעשו מספר שינויים שקשורים לאשרות קונקשן או משהו מוזר כזה, שהופכים זאת לבעייתי.
תבדקי שוב. הכי טוב לעשות זאת עם חברת התעופה. היא מחוייבת לבדוק זאת.
רועי -
קונקשן בקואלה לומפור ?שאלה מעניינת שאין לי תשובה מצד אחד אפשר לעשות קונקשן במדינות שאין איתם יחסים כל עוד לא יוצאים מהשדה למשל כמו דובאי וקטאר שרבים טסים דרכה לפי הגיון זה לא אמורה להיות בעיה גם בקואלה למפור (זהו חוק בינלאומי אם אינני טועה)
וכמו שאורלי אמרה כל דבר על תכנון הטיול יתקבל בברכה
-
ישראלים יכולים לעשות בקואלה לומפור קונקשן חופשיאז ככה.יש לך כוס קפה?
מדובר על טיול טרום בר מצווה לילד לא מפונק כלל,שאנחנו ההורים מתים לפנק אותו ברמות (וזמנית).באמת באמת כי מגיע לו.
הילד נמשך לסין מאד .מ-כ-ל העולם בחר בסין. בדרך כלל מתחבר יותר לערים הגדולות,ולכן רוב הטיול אמור היה להיות אורבני.אבל,לא אוהב כלל "להטרטר " ממקום למקום כל יומיים שלושה.הרגשתי שהטיול עם המסלול הפחות או יותר קלאסי מתאים לנו (ההורים) מאד,אך לא בהכרח לו.
חשבתי לעצמי ולעצמו שקרוז קצר ,יכול לקחת את הטיול ממקום של לכאורה טירטור למקום של עירסול
אך,כאמור לא מצאתי חדרים מתאימים בקרוז שרצינו.
ואז קם הבן ואמר: "אולי עוד עיר?" גווילין,שיאן,צ'אנגדו לא משכו אותו. ואז באה השאלה "האם אפשר לבנגקוק".אנחנו היינו ואהבנו,ואילו הוא טרם.
אמרנו "למה לא?" אפילו שזה לגמרי לא לפי הספר.הרי זה הספר שלו,והוא קובע מה יהיה כתוב בו.נכון?
חתיכת ייקור,הסיפור הזה.אך מה לא עושים בשביל "לפנק ,לפנק,לפנק"?
מחפשים טיסות,וכאן נכנס קואלה לומפור.לא פשוט למצוא טיסות מהנגזואו לבנגקוק.
למודאגים בנוגע לבוגדנות בסין- הנאמנות בכל זאת קיימת: המתפנק לעתיד ביקש לא לשנות את טיסתנו (שהיתה אמורה להיות מהונג קונג ) חזרה מבנגקוק,כיוון שאת סוף הקונצרט הוא רוצה לשמוע בהונג קונג.
ובכלל השארנו את אותו המסלול כמו קודם ,ובמקום החלק של שיאן-גווילין וינגשואו,נהיה בבנגקוק.
ממילא ,סין כל כך גדולה,שסביר שנחזור אליה שוב.
מקווה שהיה לך מעניין
-
קונקשן בקואלה לומפור ?פפקין ורועי תודה על תשובותיכם.אכן מדובר על טיסה מהנגזואו לבנגקוק עם אייר אסיה.טוב לדעת שחברת התעופה אחראית
-
קונקשן בקואלה לומפור ?לצערי אני חושב שאת טועה...
יש לי ידידה שרצתה לעשות קונקשן עם אייר אסיה דרך KL ולא נצנו לה להזמין את הטיסה כי לא היה לה דרכון זר (או משהו כזה...)
זה נכון ללפני שנה וחצי בערך.
מעבר לזה, גם אם אפשר, לKL יש שני שדות תעופה (LCCT וKLIA), אז אם שני הטיסות לא עוברות דרך אותו שדה התעופה, את בבעיה...
אם שני הטיסות שם של אייר אסיה אז אין בעיה, כי אז בטוח שתטוסי מ/ל LCCT, "שדה הבית" של אייר אסיה.
אם את צריכה/רוצה עוד מידע על KL או מאלזיה בכלל, אשמח!
-
טיסות לתאילנד מסיןלא יודעת אם ניסיתם, אבל אולי יש טיסות זולות יותר משנגחאי לבנגקוק? הרי מהעבר מהנגזואו לשנגחאי הוא לא נורא, ואם זה חוסך 100$, מה טוב
בבדיקה מהירה באתר kayak, נראה שיש טיסות ב-230$ בספטמבר משנגחאי. שווה בדיקה יותר מעמיקה לדעתי. -
ישראלים יכולים לעשות בקואלה לומפור קונקשן חופשילמה אתם צריכים צרות?
עדיף טיסה ישירה ולשלם קצת יותר מאשר להכנס להרפתקה שלא ידוע לכם מה יהיה בסופה.
משנגחאי כדאי לטוס דרך ביגי'ן. -
ישראלים יכולים לעשות בקואלה לומפור קונקשן חופשיטעם טוב יש לו, לבן שלך. בנקוק היא אחת הערים האהובות עלי בעולם כולו, בטח במזרח. ואם הוא חובב ערים - אז בטח ובטח (תוסיפי לו לרשימה בפעם הבאה, לכשיגדל קצת, את פנום פן) שהיא שווה. בסיבוב האחרון הייתי שם יותר משבועיים, מתוכם שבוע ברצף. לא נמאס לי (ולא עשיתי כמעט כלום מה"אטרקציות" המקובלות. בעיקר טחנתי את הרחובות). -
ישראלים יכולים לעשות בקואלה לומפור קונקשן חופשיהיי בון בון,אורלי ,רוני וגלית,
בון בון חשבתי על אייר אסיה בתחילה כי הם יצאו במבצעים מקואלה לומפור,ואכן 2 הטיסות היו אמורות להיות של אייר אסיה אך בסופו של דבר הטיסה לא משתלמת ובנוסף ארוכה.
רוני,אתה צודק.אין טעם להיכנס לצרות.פשוט ,בתחילה הנחתי שאם אפשר לעשות טרנזיט במדינות ערביות אז על אחת כמה וכמה במלזיה.ברור שאם יש סיכוי קטן לבלגן אז עדיף להימנע...
אורלי,אנחנו טסים ביולי ואני עומדת להזמין כנראה את הטיסה של CHINA SOUTHERN (לא סתם שאלתי כאן על חברות התעופה..) בהלוך מהנגזואו ב325$.
לגבי החזור טרם חיפשתי.
גלית,גם אני מאד אהבתי את בנגקוק.אך יש לי עוד הרבה לראות ממנה.נכנסתי לקישור שנתת,תודה.ראיתי המון המון נשים תאילנדיות רזות על עקבים גבוהים
תודה רבה לכלם ולילה טוב
-
הרפתקאות זה כיףדרך אגב, אני טסתי לבנגקוק משגנחאי עם שתי טיסות שהזמנתי בנפרד.
השניה הייתה עם איר אסיה, נדמה לי שזה היה מגואנגדונג או משהו כזה...
הראשונה הייתה עם איזו חברה סינית, שאחי (דובר סינית) וגיסתי (דוברת סינית מלידה) עזרו לי למצוא
זה יצא די זול. -
הרפתקאות זה כיףבאמת מוזר שניתן לעשות קונקשן בדובאי אבל לא בקואלה למפור הזוי...בכל מקרה באמת עדיף לשלם יותר ולא לצאת להרפתקה עוד יגידו שאתם מרגלי מוסד
בכל מקרה נשמע אחלה תהנו נראית לי אחלה מתנה לילד ואנחנו נמשיך להיות פה כדי לענות על השאלות וכמובן לשמוע את החוויות -
הרפתקאות זה כיףכשטסתי מקוטה קינאבאלו (החלק המאלזי של האי בורנאו) לסינגפור, ופעם ראשונה אחרי הרבה זמן שיכולתי להזדהות כישראלי (למרות שנכנסתי עם הדרכון הזר כדי למנוע בעיות בהמשך), פקיד ההגירה שאל אותי אם אני גר בישראל (אחרי שהוא ראה את מקום הלידה), וכשעניתי בחייוב, הוא וחבר שלו (עמיתו לעבודה) שאלו אותי (בחיוך ובצחוק כמובן) אם אני מהמוסד!
האווירה היתה טובה, אז לא חששתי בכלל כי הכל היה בצחוק, אבל על כל צרה, ענתי "מה פתאום! אין לי שום קשר למוסד..."
לכו תדעו... אולי זאת השיטה החדשה שלהם לגלות סוכני מוסד
-
בדרך לבר המצווה עוצרים בבנגקוקמשום מה,אתם מניחים שאני לא מהמוסד.יש הרבה קיפודים חמודים במוסד,דווקא
וברצינות ,כמה צריך לעלות בממוצע הקו הונג -קונג -בנגקוק?(לא רוצה לסבך אתכם עם הנגזואו)
אני מוצאת ב335 הלוך (מהנגזואו)וב 185 חזור.
מעניין אותי לדעת כמה אמורים לשלם אם נערכים מספיק זמן מראש ובחברות "נורמליות"...ראיתי באופציות "סרילנקן איירליינס" ,ותסלחו לי כל הגרופיס של החברה הזו,אבל אותי זה הפחיד. -
בדרך לבר המצווה עוצרים בבנגקוקבון בון אני מקווה שצה'ל לא יאמץ שיטה כזאת במחסומים,שלום אדוני אתה מחבל?לא תמשיך יום טוב חח
בכל מקרה הסיפורים והחוויות שלך הם מדהמים מלזיה זה מקום שמסקרן אותי מאוד.
קיפודה אולי את בעצם ק' מהמוסד?????
ולגבי טיסות אין לי שמץ של מידע אישית גם אותי סרילנקן איירליינס היה מפחיד