חיסונים לתאילנד
-
שלום, אני מתכננת נסיעה לתאילנד לשבועיים בתקופה הקרובה, אזור בנקוק ואיים בלבד ללא צפון. רציתי לדעת האם צריך לקחת חיסונים, יש שאמרו לי שאם מדובר בתקופה קצרה ולא לצפון או לאזורים מרוחקים- אין צורך בחיסונים. האם זה נכון? אני גם מבינה שיש משמעות לזמן לפני שכדאי לקחת חיסון יש לנו שבועיים- שלושה לא יותר..אשמח לעזרה מהמנוסים ממני
תודה!! -
חיסונים לתאילנדהכי טוב וכדאי להתייעץ עם רופא - יש אנשים שעושים חיסונים ויש אנשים שלא.... (אני לא) אבל בשביל השקט הנפשי שלך תתייעצי עם רופא
-
חיסונים לתאילנדהיי תודה! אני מבינה שהרופאים כדי לא לקחת סיכון ממליצים כן לעשות (צהבת וטטנוס) אבל לא בטוחה שיש לי מספיק זמן בכלל...שמעתי מהרבה אנשים שלא עושים אז במי זה תלוי?

-
חיסונים לתאילנדזה תלוי בעיקר בך...אף אחד לא ייקח על עצמו אחריות להגיד לך לא להתחסן.
אני מכיר אנשים שנסעו לארצות פחות מסודרות מתאילנד ולא התחסנו ואילו אני הלכתי ועשיתי כל חיסון אפשרי בערך (אני מדבר על אפריקה והודו למשל) + כדורים למניעת מלריה. בסופו של דבר צריך לעשות שיקול של סיכון מול תועלת.
אנחנו נוסעים בפסח והחלטנו כן להתחסן. אגב לילדים אין כמעט צורך בתוספת חיסונים בגלל תוכנית החיסונים המקיפה שנותנים היום.
-
חיסונים לתאילנדזה תלוי בך..... אני אישית לא עשיתי באף אחת מהפעמים שנסעתי לתאילנד, גם לילדים לא עשיתי. לעומת זאת שנסעתי לאפריקה כן עשיתי.....
אם את סומכת על הרופא שלך תשאלי אותו תכלס כמה החיסונים באמת קריטים ותחליטו ביחד