ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

XXXX את הרשום באתר שלה

פורום אירופה
    7
    9
    2010
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • axe
      axe נערך לאחרונה על ידי

XXXX מבטיחה רבות באתר שלה אך יש לבדוק כל דבר כי החברה לא מקיימת מה שהובטח

פנחס

0544871990

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • SPRR
        SPRR נערך לאחרונה על ידי

XXXלא מקיימת את הרשום באתר שלה

מעניין. גולל בפנינו בבקשה את המחדלים  לכאורה  אים היו. לפני חמש שנים טסתי איתם לאוסטריה והם עמדו בכל ההבטחות.

• יונית
          יונית נערך לאחרונה על ידי

פנחס שים לב

ראשית כדאי לקרוא את ההנחיות לשמוש בפורום שכן לא ניתן לפתוח הודעה הכוללת שמות של גופים מסחריים בכותרת.

לא לחיוב ולא לשלילה.

מעבר לכך אם אתה רוצה לדון ברצינות בנושא- כדאי שתעלה את הנושא ברמה העקרונית, מה הובטח לך, מה פורסם, מה לא בוצע, למה לא בוצע, מה תגובת החברה לטענותייך וכן הלאה.

הודעה מהסוג שפירסמת אינה מקובלת.

שיהיה לך יום טוב וטיולים נעימים יותר בעתיד.

• ?
            משתמש שנמחק נערך לאחרונה על ידי

הצעה

יונית שלום,

אולי אפשר פשוט לפתוח מדור מיוחד בפורום שינקז את כל ההודעות של "אכלו לי" "שתו לי" ושאר תיסכולים (ואני בטוח שרובם מוצדקים) כי לי אישית לא ברור מה מסתתר מאחורי משוואת האיקסים הזאת..... או שזה נחסם ע"י הצנזור הראשי?

תודה.

• יונית
              יונית נערך לאחרונה על ידי

הצעה

דביר שלום

אין כאן צנזור ראשי.

מדיניות אתר למטייל שכולנו אורחים באכסניה זו, שלא לתת מקום לפרסום בכותרת ההודעה- בין אם מדובר בהודעה מפרגנת או שלילית.

מאחורי כל שינוי ועריכה, מאחורי כל מחיקה של הודעה או חלקיק של הודעה-נעשה שיקול דעת .

כאשר אין תוכן,דיון,למידה- ההודעה תערך או תימחק בהתאם.

כאשר יהיה תוכן  עינייני -ההודעה תישאר.

• SPRR
                SPRR נערך לאחרונה על ידי

הצעה

היי יונית. נניח שאטוס עם  חברה מסויימת ,או אלון במלון מסויים , או אשכור רכב בחברת השכרת רכב ,או כל נותן שירות אחר שלא עמדו בהבטחות וגרמו לעוגמת נפש ,או הפסד כספי  האים גם אז לא ניתן יהיה לפרסם את שם נותן השירות לידיעת החברים בפורום? לידיעתם ושיקול דעתם? .לגבי ההודעה של AXE  את צודקת ההודעה אינה הוגנת היות ואין  סימוכין והסברים לטענה . תודה ויום טוב.

• lbd
                  lbd נערך לאחרונה על ידי

הצעה

אני אוסיף לדברי יונית מספר הערות:

1. בפורם הזה 99.9% מההודעות הן בקשר למטיילים עצמאיים ולא טיולים מאורגנים,

לכן אם מישהו מופיע בפורום בפעם אחת רק כדי להשמיץ חברת טיולים, דרשני.

2. אני מבטיח, אם אתה או אחד מחברי הפורום הותיקים יביעו ביקורת או שבח לגבי נותן שרות כלשהו, יונית לא תגע בהודעתו.

3. גופים אינטרסנטים מנצלים את הפורום לפירסום חינם או להשמצת יריבים פוטנציאליים.

• עודד
                    עודד נערך לאחרונה על ידי

הצעה

ושימו לב שהמשמיץ ללא שום פרטים הוא בעל הודעה אחת בלבד בפורום (הודעת

ההשמצה) ולפיכך אין להתייחס לדבריו ברצינות יתרה.

• haim1952
                      haim1952 נערך לאחרונה על ידי

הצעה

הפורום נועד להצעות והמלצות הדדיות ולזולת,ולא ככותל לדמעות,בגין - " אכלו לי,שתו לי ".אך ברור ומוסכם גם לדעתי,וכפי שציינו קודמיי, " חובה לפרסם - כל עוול שנגרם ושלא בצדק,לכל אחד מגולשי הפורומים,ובפירוט מורחב של המקרה,וזאת כאזהרה לכל

חברי הפורומים,העשויים להתקשר/להתחבר,לאותו נותן השירות,שאינו דובר/כותב,את כל האמת,או שאינו עומד בהתחבוייותיו.כוחנו באחדותנו ובגודלנו,לומר להם לא,לבקשם להוכיח - את דיברתם כי רעה,ולחסימת הפירסום,או ההתקפה המילולית,ואפילו כפי שציין בעבר ibd לחסמם לחלוטין,והייתי מחמיר - במחיקה וגירוש מהפורום.בבושת פנים(לא ניתן לראותם,כי הם מופיעים במסכת שקרים)את -"מיטב ההשמצות, הסחי, והגילוחים ,שינהיגו בביתם הפרטי ",ולא בפורום מכובד שכזה,כמו שנתקלנו זה מכבר - " במר נורבגיה היקר ".מאחל לכולנו דיונים פוריים ועמוקים,וטיולים מוצלחים ויפים חיים.

• 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון