טיול מונקובר לקלגרי
-
שלום לכם. מספר התייעצויות. אנחנו יוצאים מטורונטו לונקובר ב- 30 ליולי וחוזרים ארצה ב- 14 מקלגרי. ההתלבטות הראשונה והדחופה- חשבנו להגיע לונקובר, יום שלישי, להיות יום אחד, ואז להמשיך ל- 2 ליליות בטופינו ולילה באי ויקטוריה, ואז לחזור שוב לונקובר לשני לילות. הפיצול של ונקובר בא כדי להתחמק מחצייה במעבורת ומסוף שבוע עמוס בטופינו. אבל שאלת הרכב. האם אפשר להסתדר בטופינו בלי רכב? או שעדיף להגיע לונקובר, להסתובב שם 3 ימים ואז לשכור רכב ולהמשיך לטופינו ולאי ויקטוריה, גם במחיר של סוף שבוע? . כרגע זו השאלה המכריעה ולאור חוסר מקומות הלינה הפשוטים יותר אנחנו בריצות אחרי עצמנו. משם בכוונתנו להמשיך צפונה לכיוון הרי הרוקיס, ללון שני לילות בדרך , ואת שאר הזמן לחלק- 3 לילות באיזור ג'אספר, ו- 3 לילות באיזור באנף, לסיים בקלגרי. מה דעתכם על החלוקה? תודה על העזרה- יעל -
טיול מונקובר לקלגריאני הייתי לוקח את ״הסיכון״ עושה שלושה ימים בונקובר וממשיך עם הרכב לויקטוריה.
לגבי הדרך מונקובר לרוקיס לדעתי מספיקה לינה אחת באמצע. ואת היום הנוסף להינות ברוקיס
בכל מקרה אני בטוח שתהנו אחד המקומות הנפלאים -
טיול מונקובר לקלגריכן, נשמע הגיוני יותר להיות קודם בונקובר ואח"כ לקחת רכב, פשוט חוששת מהעומס בסוף השבוע במעבורות וגם בשיט הלוויתנים. מישהו יודע אם עדיף לקחת את שיט הלוויתנים מטופינו או שמהאי ויקטוריה? . הרעיון של קיצור לילה בדרך נשמע טוב, האם לא יוצאים מותשים מדי? זו דרך לא קצרה, נדמה לי. -
טיול מונקובר לקלגרישלום
הצעתי
3 לילות וואנקובר כולל יום הנחיתה
2 לילות טופינו
1 לילה ויקטוריה (ולא האי ויקטוריה),האי בו נמצאת ויקטוריה הוא האי
וונקובר.
1 יום מעבורת מויקטוריה והגעה ללינה בקמלופס.
1 הגעה ללינה בגולדן על כביש 1
3 לילות יוהו+באנף, כאשר את יוהו עושים מיד לאחר הלינה בגולדן
1 יום מבאנף ללינה בג'אספר
2 לילות נוספים ג'אספר
1 יום נסיעה ללינה בקאלגרי.
מוני -
טיול מונקובר לקלגרימעניין. אתה מציע לרדת לבאנף ומשם לעלות שוב לג'ספר ואז לרדת שוב לקלגרי? -
טיול מונקובר לקלגריאכן כך-לא טעיתי
לדעתי כביש 1 הטרנס קנדי מקמלופס עדיף על 5.
יש בדרך את רוולסטוק,וגליישר .
ועכשו האמיני לי יעל, החזרה על כביש הקרחונים מהיפים ביבשת צפון אמריקה-זה המחבר את ג'אספר ובאנף,יפה בדרך מבאנף לג'אספר ומקבל פרספקטיבות נוספות ואולי אף מרשימות יותר בדרך חזרה מג'אספר עליו.
כך גם יכולים להשלים יעדים בסביבות הכביש הזה שלא פקדתם בכיוון האחד
בכלל את נוסעת הלוך וחזור ברוקיס הקנדי לא חשוב כמה פעמים על הכבישים המעטים ששם, ואת נהנית כל פעם מחדש.
ואגב את החזרה מג'אספר לקלגארי גם אנחנו עומדים לעשות השנה.
פעם שניה שלנו אחרי הרבה שנים .
להזכירך זאת הבעת דיעה,ולמרות היום המאומץ בזה לזכור שברוקיס אור יום מלא גם ב-22:00 בערב.
מוני