ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

עזרה ראשונה-WIFI באייפון

פורום צפון אמריקה
    11
    32
    9972
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • vovka
      vovka נערך לאחרונה על ידי

בוקר טוב,

כיבינו את האפשרות לשירותי דור 3 בתפריט. הבעיה היא שאנחנו לא מצליחים להתחבר לאינטרנט בעזרת ה-WIFI. בנוסף, כל פעם שאנחנו מנסים לחפש אפשרות להתחבר לאינטרנט אנחנו רואים שיש משמאל למעלה אייקון של at&t
      האם למישהו יש רעיון או פתרון? ממש לא רוצים לשלם לסלכלום הון תועפות.
      בלית ברירה, נקנה סים מקומי או טלפון פריפייד. אבל רצינו לנצל את האפליקציות השונות (VIBER,WHATS APP) להתקשרות עם הבית.

ראובן היקר, בהחלט מנפלאות הג'ט לג....

תודה
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • reuben13
        reuben13 נערך לאחרונה על ידי

עזרה ראשונה-WIFI באייפון
        כפי שאמרת, היכנסו לחנות של AT&T ותעשו תוכנית כפי שהסביר may east כמה וכמה פעמים.
        או DATA ג'יגה אחת ב-25 דולר או כפי שהוא הסביר 25 דולר עבור שיחות + עוד 25 דולר על ה-DATA.
        ככה תהיו רגועים ולא תשלמו כלום ל"סלכלום".
        • shemer_t
          shemer_t נערך לאחרונה על ידי

עזרה ראשונה-WIFI באייפון
          מה זאת אומרת "לא מצליחים להתחבר ל-WIFI" ?
          יש קליטה? הרשת מוצפנת? מבקש סיסמה?
          • צביקה
            צביקה נערך לאחרונה על ידי

עזרה ראשונה-WIFI באייפון
            אין לי iPhone, אך אם זה כמו ב-iPad (וכנראה שזה כך), היכנסי ל-Settings ושם ל-Wi-Fi. הוא צריך להיות ב-On ואז תוכלי לזהות רשתות Wi-Fi ולהתחבר לציבוריות פתוחות, או לכאלה שסיסמתן ידועה לך.
            • vovka

עזרה ראשונה-WIFI באייפון
              שמר שלום,

יש קליטה(יש איקון),לא מוצפן,אין סיסמה,הגדרות דור שלישי ונתוני סלולר ב iPhone חסומים....ולא מצליחים להתחבר.

שאלה נוספת, אם המכשיר על 'מצב טיסה' האם אפשר להמשיך להשתמש במכשיר כדי לשחק או לשמוע שירים בלי לדאוג?

מה לגבי האייקון של at&t שמופיע באופן קבוע, האם זה אומר שעכשיו אנחנו 'לקוחות שבויים' שלהם?
              • may east
                may east נערך לאחרונה על ידי

עזרה ראשונה-WIFI באייפון
                סימון AT&T אומר שאתם ROAMING על הרשת שלהם.
                במצב FLIGHT MODE אפשר להמשיך לשחק. אבל לא WIFI ולא סלולרי דאטה ולא שיחות.

בעקרון אם כיבית את ה data, עדיין WIFI אמור לעבוד. אולי תתני למישהוא שמבין באיפון שיעזור לך
                • reuben13

עזרה ראשונה-WIFI באייפון
                  לי אין I-PHONE, יש לי SAMSUNG GALAXY NOTE.
                  אני לקוח של פלאפון, רק שיחות (לא שלא יכול לתחבר גם לשירותי DATA).
                  כשאני בבית, נכנס לכלים ומתחבר ל-WIFI של הבית, גם אם מופיע הסמל של פלאפון על המכשיר שלי, אני מחובר ל-WIFI שלי ולא צורך DATA משירותי פלאפון.
                  גם כשהייתי בארה"ב בפעם האחרונה, והיה לי ה-SIM של פלאפון, אופיע לי הסמל של AT&T. לא התייחסתי לזה, התחברתי ל-WIFI של בית קרובי וכשיצאתי מהבית הוצאתי את ה-SIM כדי שחלילה המכשיר לא יתחבר ל-DATA של AT&T דרך ההסכם שאני מניח שיש לחברה זאת עם חברת פלאפון ושאר החברות בארץ.
                  אם המכשיר במצב טיסה, לא תוכלו להתחבר ל-WIFI.
                  • reuben13

עזרה ראשונה-WIFI באייפון
                    עכשיו נכנסתי להגדרות במכשיר שלי ואני רואה שמופיע:
                    USE PACKET DATA
                    ו-DATA ROAMING
                    שני הפריטים האלה מסומנים כלא מחוברים, לכן אין "סכנה" שאתחבר במצב זה לשירותי DATA של פלאפון.
                    בכל זאת אני מצליח להתחבר ל-WIFI בבית.
                    • vovka

עזרה ראשונה-WIFI באייפון
                      בינתיים התחברנו לרשת של המלון. הופיע אייקון של שלוש קשתות, אני מניחה שזה ה-WIFI, האם נכון?
                      דרך הגדרות, נכנסתי למפעילים ושם מנסה לבטל את המצב האוטומטי. כאשר חוזרת להגדרות,שוב חוזר מפעיל at&t. השאלה היא האם זה אומר שאנחנו נצטרך לשלם להם עבור השימוש?

ראובן, גם אצלי מופיעים כל שירותי הסלולר לא מחוברים,אבל עדיין דואגת. פעם ראשונה שנוסעים עם המכשיר לחול. חשבתי שזה הרבה יותר פשוט (מכבים הגדרות וזהו)ולכן לא הכנתי מראש ולא בדקתי מראש עם סלכלום לגבי חסימת שימוש דרכם.

לקח לעתיד(אני רק מקווה ששכר הלימוד לא יהיה גבוה....)
                      • shemer_t

עזרה ראשונה-WIFI באייפון
                        ההבדל בין אייפד לאייפון (בהנחה שלא מדברים על אייפד +3G) הוא שהתחברות אקראית לרשת הסלולרית בנדידה (כמו שMAY EAST תיאר - כלומר יש לכם מנוי במפעיל ישראלי כלשהו ואתם ברשת אמריקאית) פירושה מאות שקלים בחשבון - כל זה בזמן קצר יחסית (ובהנחה שלא סגרתם חבילת גלישה מהארץ).
                        אייפד (ללא סים) פוטר אותך מהדאגה הזו - כי הוא לא מנסה להתחבר לרשת סלולרית.

VOVKA - איזו הודעה את מקבלת מהאייפון בזמן נסיון התחברות?
                        כל פרט שתתני יעזור, אם אפשר צילומי מסך, מה טוב.

צריך להבין שחיבור לרשת האינטרנט - בעיקר דרך רשת סלולרית או אלחוטית - מכיל עשרות ומאות הגדרות שונות.
                        את רובן המשתמש בקצה לא רואה ולא נחשף אליהן - אבל בזמן תקלה, כל פרט אינפורמציה יעזור כדי לאפשר לצד התומך (יש לזכור שהוא "נמצא באפילה" ומנחש מה קורה בקצה השני) להגיע לפתרון.
                        • reuben13

אולי זה יעזור לכם
                          http://www.cellcom.co.il/support/info/chat/Pages/default.asp x?gclid=CPPhkumtw7ACFcNN3woduBGEqA
                          או זה:
                          http://support.apple.com/kb/TS1398
                          • shemer_t

עזרה ראשונה-WIFI באייפון
                            כן. בקישור מופיע הסימן המוסכם לחיבור אלחוטי (WIFI).

לא משלמים לרשת המארחת שום דבר עבור ההתחברות עצמה בנדידה (ROAMING).

חיובים יחולו כאשר תקבלו שיחות (קבלת בפועל - כלומר מענה. לא צלצול שלא נענה), תוציאו שיחות או תתחברו לרשת.
                            הבעיה עם הסארטפונים שהם נוטים להתחבר לרשת באופן יזום (עדכונים שונים כגון מזג האוויר, אפליקציות מניות, חדשות וכו') ואז מתחילים חיובים לרוץ, שלא לדבר על לחיצות שגויות על מסכי טאצ'.

הפתרון, כפי שנכתב - לכבות את שירותי ה-DATA, זאת למרות שרובם לא מאפשרים זאת בנדידה כברירת מחדל. עדיף לא לקחת צ'אנס ולכבות את כל שירותי הדור ה-3.
                            • אייקון WIFI
                            • vovka

עזרה ראשונה-WIFI באייפון
                              כבר אתמול כתבנו לסלקום, הבטיחו לחזור תוך חמישה ימי עבודה....

כיבינו את כל שירותי דור 3. כרגע מדברים דרך VIBER ומעבירים הודעות דרך WHATSAPP.

אם נוציא את הסים ונשתמש רק ברשת אלחוטית, במקומות בהם תהיה זמינה, אוכל להיות רגועה יותר?

באופן עקרוני, הלפטופ ישמש לגלישה, בדיקת דואר וכל הקשר עם הארץ. רצינו שיהיה לנו קשר עם הבן החייל שלא תמיד יכול לענות ולא תמיד נמצא באיזור קליטה. חשבנו להשאיר את האייפון זמין כדי שיוכל להתקשר בדקות הספורות שיש לו במהלך היממה.

תודה לכולכם.
                              • vovka

אז ככה,
                                מאחר ופולניות אף פעם לא רגועות Laughing
                                הוצאנו את שני כרטיסי הסים, נסתמך על רשתות אלחוטיות היכן שאפשר
                                נקנה בכמה דולרים סים לשיחות חירום מקומיות בטלפון הפושטי שהבאנו
                                וכל השאר דרך הלפטופ

תודה על הסבלנות Smile
                                • lbd
                                  lbd נערך לאחרונה על ידי

עזרה -WIFI GALAXY
                                  אני רואה שאתם שולטים בנושא, לכן אני שואל אתכם:
                                  ברשותי GALAXY S 2. האם גם לי יהיו בעיות התחברות ל-WIFI?
                                  באירופה לא היתה בעיה.
                                  • may east

עזרה -WIFI GALAXY
                                    WIFI זה WIFI, לא משנה איפה בעולם
                                    • shemer_t

עזרה -WIFI GALAXY
                                      אין צורך להוציא את כרטיסי הסים (אולי במקרה הספציפי שציינת זה קצת מאוחר, אבל בכ"ז).
                                      מי שחושש מחיבור "לא רצוני" לרשתות בנדידה - מודיע לספק הסלולר שלו (סלקום ושות') שהוא מבקש לחסום שירותי גלישה בחו"ל ומתעקש על אישור בכתב או במייל לביצוע החסימה הנ"ל.

מרגע זה ואילך (בהנחה שהאישור לא "יילך לאיבוד")- אחריות הספק היא לחסום את השירותים הנ"ל וניתן להמשיך להיות עם הכרטיס בחו"ל כדי לקבל שיחות.

לגבי השאלה על הגלקסי (או כל מכשיר אחר) - יש להתייחס למכשיר כאל כל מחשב כף יד בעל יכולות אלחוטיות - כלומר אין שום סיבה שלא יתחבר.

הסתייגות אחת - למי שמעוניין לעבוד ללא סים במכשיר - יש מכשירים שמתעקשים על הימצאות סים במכשיר (לא משנה אם הוא מחובר לרשת או לא, העיקר שהמכשיר "ירגיש" סים בתוכו - אחרת אינם מאפשרים המשך עבודה, כולל WIFI. אין לי מושג אם הSGS2 נכלל בתוכם. יש לנסות בארץ אם הכוונה לעבוד כך. במקרה הגרוע, קונים או משיגים סים פריפייד ישן בעלות אפסית ומכניסים אותו למכשיר.
                                      • may east

עזרה -WIFI GALAXY
                                        מכשירי אנדרואיד לא מחייבים סים בפנים בכדי לעבוד.
                                        • אושרה קמחי
                                          אושרה קמחי נערך לאחרונה על ידי

ביטול סים ישראלי בחו"ל
                                          אצלי המכשיר בעברית אז גם ההוראות יהיו בעברית:

הגדרות -> כללי -> רשת
                                          לבטל:
                                          הפעלת דור 3 (אחראי על השיחות)
                                          נתוני סלולר (אחראי על גלישה סלולרית)

מצב טיסה = מחשב ללא אינטרנט וללא שיחות.

לא שאני איזה תותחית אייפונים. אלו ההוראות שקיבלתי ממישהו שממש (אבל ממש) מבין.

דבר נוסף - האייפונים מתחברים באופן אוטומטי לרשת המקומית שהוא מוצא.
                                          לא מציעה לבטל. אפשר פשוט לא לענות לשיחות.
                                          לנו קרה שנזקקנו בכל זאת לטלפון (לאחר שהסוללה בטלפון הרגיל נגמרה)
                                          והשתמשנו שמוש מבוקר.

אושרה
                                          • shemer_t

ביטול סים ישראלי בחו"ל
                                            במצב טיסה מנוטרלים כל המק"משים (משדרים/מקלטים) במכשיר הטלפון, כדי למנוע הפרעות אפשריות למערכות המטוס (במאמר מוסגר אעיר שזה בולשיט, אבל שיהיה).

כלומר - לא WIFI, לא רשת סלולרית, לא BLUETOOTH, לא אינפרה אדום (אם עדיין יש מכשיר כלשהו שמשתמש בזה).
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון