עזרה ראשונה-WIFI באייפון
-
ל-may eastאז למה באיפון זה לא עובד? -
ל-may eastמה בדיוק לא עובד?
-
ל-may eastזה כן עובד.
כנראה בעיה בהגדרות או משהוא כזה. אין סיבה שלא יעבוד (אולי אין נקודת גישה בסביבה.. לך תדע).
בדקתי עכשיו באיפון של הבן. אין לו בכלל שירותי DATA והוא מחובר ב WIFI. גם הוצאת הסים עדיין מאפשר שימוש ב WIFI.
-
ל-may eastהסמל שהובא כאן של הקשתות הוא הסמל של הWI FI .כשקיבלתי את האייפון ולא צירפתי אליו את הסים, כי הוא מצריך מיקרו סים, גלשתי באופן חופשי בWI FI בבית או בכל מקום שיש כזה. כאשר מופיע 3G זה אומר שהגלישה היא דרך החברה הסלולרית שלך... -
ביטול סים ישראלי בחו"לאגב - יש גם אפליקציות שניתנות להורדה בחינם שחוסמות מהטלפון לגלוש ברשת הסלולרית אלא ב- WIFI בלבד
לאנרויד חפשו apndroid - בלחיצת כפתור פשוטה תפתחו או תחסמו הגלישה בלי להסתבך עם הגדרות הטלפון (שבסמסונג הן דווקא די פשוטות... במכשיר הקודם שלי היו לא ברורות ולכן השתמשתי באפליקציה) - טוב גם לארץ למי שיש חבילה קטנה יחסית... -
ביטול סים ישראלי בחו"לאני אנצל"ש אם זה בסדר, אני יודעת שזה ככה אבל רק בשביל לוודא שוב:
ברגע שאני מבטלת את הגלישה הסלולרית וכן את הroaming (באנדרואיד, גלקסי 2), אני יכולה להסתמך רק על ויפי ולהיות רגועה שאפליקציות לא יתעדכנו מעצמן פתאום (למרות שהעדכונים לאפליקציות מבוצעים אצלי באופן ידני בכל מקרה) או יעשה איזשהו חיבור לרשת שהיא לא אלחוטית ובחינם?
אין לי כוונה לרכוש סים במיוחד, השיחות אם בכלל יעשו בסקייפ וסמסים בוואטסאפ אז אני לא זקוקה לתוכניות כלשהן. ובטח שאין לי כוונה לשלם אפילו שקל לסלקום
-
ביטול סים ישראלי בחו"לאם את לא מתכוונת לתת שקל לסלקום, אז למה פשוט לא להוציא את הסים וזהו ? -
ביטול סים ישראלי בחו"להסיבה היחידה שבעטיה אני לוקח סים ישראלי לחו"ל - קבלת SMS. לזה עדיין אין פתרון (אני מדבר על SMS ברשת סלולרית, לא על WHATSAPP ושות').
טלפון הכי פשוט שיש בתיק עם הסים הישראלי וסים מקומי בסמארטפון. -
ביטול סים ישראלי בחו"להיי
את יכולה להיות רגועה - דרך הגדרות --> חיבורים אלחוטיים --> רשתות תקשורת סלולרית את חוסמת הטלפון
אבל כדי להיות יותר רגועה - תורידי אפליקציה חינמית בשם 3G Watchdog. אפליקציה קלה ביותר לשימוש שעוקבת אחר הגלישה בפועל של הטלפון דרך הסלולרי ודרך WI FI (אפליקציה מומלצת גם לישראל למי שאין לא חבילת גלישה לא מוגבלת) - כך תוכלי לעקוב מקרוב אם אכן הטלפון גולש או לא. בנוסף - זו עוד דרך לחסום גלישה
דרך נוספת היא בשורה העליונה בטלפון - אם +H מסומן סימן שהטלפון בגלישה -
ביטול סים ישראלי בחו"ללא רק H, עם G וגם E - אומר שהמכשיר גולש לו.... והשקלים גולשים החוצה מהכיס. -
ביטול סים ישראלי בחו"לאתה בטוח לגבי ה-E?
עד כמה שאני זוכר, H הוא עבור HSDPA/HSPA/HSUPA (דור 3.5 לגלגוליו), G עבור 3G/UMTS (דור 3) ו-E עבור EDGE, כלומר רשת GPRS אשר איטית בהרבה ואאל"ט כלולה במסגרת חבילת הדור 2 שקונים. -
ביטול סים ישראלי בחו"לאז ככה.לא צריך לשנות כלום באייפון!!!צריך רק דבר אחד,להודיע לסלקום על חסימת הגלישה הסלולרית בחו"ל.מכאן ואילך זו אחריותם.לרשום את שעת השיחה בה ניתנה הוראה לסלקום(השיחה מוקלטת) וחסל. בהצלחה!!