קניית אייפון בתאילנד
-
שלום,
אני מתכנן כשאני אהיה בקרוב בצ'אנג מאי לקנות שם אייפון, בעבר קניתי שם פלאפון לאחותי בקניון CENTRAL שנמצא אם אני לא טועה ליד גן החיות ושם יש קומה שלמה לסלולרי.
ידוע לי שהרשת ISTUDIO היא רשת שמשווקת אפל.
כדי לחסוך לי לעשות שם סקר שוק, יש לכם מקומות מומלצים שאתם יודעים על מחירים זולים?
תודה.
אור. -
קניית אייפון בתאילנדתחסוך מעצמך את הסקר שוק בשביל לחסוך 100-200 בהט וגש ישר לחנות ISTUDIO באחד מהקניונים central kad son kawe או central airport plaza
אם בכל זאת אתה רוצה לקנות מציאות,אז בכל קניון בקומת האלקטרוניקה יש מתחם של פלאפונים יד שניה,ושם באמת אפשר למצוא פלאפונים במחירים זולים. הרבה מאוד פעמים מדובר על מכשירים חדשים בחצי מחיר. זה שזה יד שנייה זה לא אומר שהפלאפונים לא טובים או דברים בסיגנון,אלא ברוב המקרים מדובר על אנשים שקנו דגם של פלאפון ואחרי חודשיים ראו דגם חדש ובשביל לקנות אותו מכרו את הישן בחצי מחיר. -
קניית אייפון בתאילנדכן, אני אגש לCENTRAL AIRPORT PLAZA
תודה ! -
קניית אייפון בתאילנדיש סניפים שלהם בבנקוק? -
קניית אייפון בתאילנדגוגל -
יש מספר סניפים של ISTUDIO בבנגקוק.
http://www.istudio.in.th/mainpage/index.php
לחץ על Where to Buy. -
קניית אייפון בתאילנדסניף של I-Studio תוכל למצוא כמעט בכל קניון "שמכבד את עצמו" בבנגקוק וגם במרכזי קניות קטנים בהרבה. המחיר של I-Phone 4S הוא כ-20,000 בהט.
-
קניית אייפון בתאילנד20,000 לאיזה דגם (4G/64G)?
אתה יודע כמה בערך עולה אייפד?
זה מחיר לאחר מיקוח או שזה חנות מסודרת שאין אפשרות מיקוח?
תודה מראש ! -
קניית אייפון בתאילנדלא הייתי בונה על קניה בתאילנד המחיר לא מפתה או ממש זול יחסית לארץ
לא אייפון ו לא טבלט ......גם אין תחרות למחירים כולם כמעט אותו מחיר בעשרות מקומות ............
-
קניית אייפון בתאילנדאייפון 4S - מדובר על ה-16GB
לגבי ה-IPAD הרגיל 12,000 - 13,000
IPAD3 - עלות כ-16,000 בהט לדגם הפשוט ביותר.
אין אפשרות מיקוח בחנויות הללו
-
קניית אייפון בתאילנדAmir, תודה רבה על המידע.
אבי, אפה יש מחירים כאלה בארץ? -
קניית אייפון בתאילנדלא רשמתי שיש אותו מחיר לארץ ...........הכוונה למי שמחפש אחריות בשביל עוד 200 300 ש"ח יקנה בישראל ......אני אישית תמיד ממליץ לקנות בתאילנד ולא לפחד אם המוצר לא באיכות כי הוא כן באיכות טובה כל המוצרים שלי הם מתאילנד אבל רגיל בדרך כלל למוצא בהפרשים הרבה יותר גדולים .......יכול להיות עוד כמה חודשיים המחירים ירדו בהרבה .....
בקיצור קניה טובה בתאילנד
-
קניית אייפון בתאילנדאבי, הבנתי.
תודה.