ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

רכישת סים אמריקאי בארץ

פורום צפון אמריקה
    5
    9
    7218
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • moish1111
      moish1111 נערך לאחרונה על ידי

רציתי לשתף את חברי הפורום בחוויית רכישה של כרטיס סים אמריקאי.

בתי עמדה לנסוע לארה"ב לתקופה ארוכה יחסית (הסוכנות היהודית...) ורציתי למצוא פתרון גמיש לתקשורת בינינו ולכן בחרתי בסים של at&t. לא בדקתי אם מדובר בפתרון הכי זול, אבל אני משוכנע שזה הפתרון הכי גמיש. ניתן לשנות חבילות, להוסיף שירותים נלווים וכד'.

היו לי חששות לגבי זמן האספקה ולכן יצרתי קשר לפני ההזמנה, נעניתי מיד וקיבלתי את הסים כעבור מספר ימים.
      לכאורה העניין טיפה מורכב (למרות ההוראות והמדריכים המפורטים באתר) אבל גיליתי להפתעתי שהשירות לא הסתיים במשלוח הסים (כפי שבדרך כלל קורה בארצנו), אלא זכיתי להדרכה ועזרה צמודה (באמצעות מיילים) וכעת, יש לי אפשרות לנהל את החשבון בזמן שבתי בחול.
      השירות הנפלא שקיבלתי מ-may east היה ללא כל יחס לעלות הסים (97 ש"ח) וגם בהשוואה לכל שירות אחר בארץ. ממש הופתעתי לטובה.
      הסיבה שאני מעלה לפורום את חווית הרכישה, היא שיתכן שישנם כאלה החוששים "להסתבך" ומוכנים לנסוע לחול עם סים ישראלי על מנת שלא יצטרכו להתעסק עם רישום לאתר וכד'. אל תעשו זאת. התמיכה שקיבלתי מבטיחה שלא תתקעו עם המוצר אלא תוכלו לעשות בו שימוש מוצלח.
      • לינק
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • nirzon
        nirzon נערך לאחרונה על ידי

רכישת סים אמריקאי בארץ
        עם כל ההערכה ל-May east, ואני לא רוצה להכנס לשיקולים הכספיים שלו בקביעת המחיר שהוא מבקש בעד הסים והתמיכה - למי שמוכן קצת לעבוד יותר קשה - ניתן לבצע רכישה של כרטיסי סים אמריקאים שונים בעלות של דולרים בודדים (5-6 דולר) באיביי, כולל משלוח לארץ.
        מי שלא חשוב לו לנחות ב-JFK ולקבל קו מייד כשהוא פותח את הטלפון, יכול להכנס בכל עיר גדולה לסניף של רשת סלולרית ולקבל שם כרטיס סים בעלות סימלית (ולפעמים אפילו בחינם), עם תמיכה במקום כיצד לטעון לתוכו כספים ולהתחיל שימוש.
        היו כאן בפורום הרבה מאוד דיונים בנושא, ואפשר ללמוד מהם הרבה.
        • יערי
          יערי נערך לאחרונה על ידי

רכישת סים אמריקאי בארץ
          תוכל בבקשה להוסיף לינק כדוגמא?
          איזה חברה?
          • nirzon
            nirzon נערך לאחרונה על ידי

רכישת סים אמריקאי בארץ
            סתם לדוגמא, לאחר חיפוש זריז שעשיתי באיביי.
            אפשר לרכוש כרטיס של H2O בעלות של $3.5 כולל משלוח.
            H2O היא חברת וירטואלית (כמו רמי לוי) שרוכבת על הרשת של AT&T.
            אתה יכול להכנס בקישור השני לאתר החברה ולראות אילו תוכניות יש להם.
            בגדול - יש להם תוכניות חודשיות בעלות של בין $40 ל-$60, תוכניות יומיות בעלות של $2 ליום, ותוכניות לפי דקות, בעלות של 5 סנט לדקה (כולל שיחות לטלפונים נייחים בישראל באותה העלות).

יש עוד הרבה אפשרויות. בזמנו עשיתי על זה מחקר קטן, ופירסמתי כאן בפורום חלק מהמסקנות. פשוט בצע חיפוש בפורום עם מילות מפתח כמו "SIM" או "סים" וכדומה.
            • רכישת סים של H2O
            • תוכניות של H2O
            • יערי
              יערי נערך לאחרונה על ידי

רכישת סים אמריקאי בארץ
              תודה, מעניין...
              שווה "סעיף" בקוביות משמאל...
              צריך שמישהו ירים את הכפפה ויעשה מחקר מקיף...
              • yaffabe
                yaffabe נערך לאחרונה על ידי

רכישת סים אמריקאי בארץ
                האמת שאני בורה בכל נושא הסים אבל may east אולי יותר יקר אבל כגולש ותיק ופעיל פה בפורום אני סומכת עליו , גם אם הפורום הוא מנוף שיווקי בעבורו.
                אני באופן אישי שולחת נערה בעוד שבועיים למחנה קיץ בארה"ב ומתכננת לרכוש את הסים אצלו.
                • moish1111
                  moish1111 נערך לאחרונה על ידי

רכישת סים אמריקאי בארץ
                  אם את שולחת נערה למחנה קיץ כבר בעוד שבועיים אז כדאי שתזמיני בהקדם. ניתן לפני הנסיעה לקבל את מספר הטלפון, לבחור תוכנית ולטעון את הכרטיס בכסף. אחר כך תוכלי לעקוב מהארץ אחרי השימוש ואם יש צורך תוכלי להוסיף כסף.
                  כך בכל אופן עשיתי עם בתי שהתחילה חודשיים במחנה קיץ. (במחנה שלה יש וויפיי ולכן בינתיים העלויות נמוכות מאד).
                  אני לא מזלזל ב-100 ש"ח אבל רציתי שהכל יוסדר לפני הנסיעה ובעזרת may east הצלחתי...
                  • yaffabe
                    yaffabe נערך לאחרונה על ידי

רכישת סים אמריקאי בארץ
                    תודה, יטופל בסוף שבוע זה
                    • lbd
                      lbd נערך לאחרונה על ידי

רכישת סים אמריקאי בארץ
                      אני לא יודע כמה זה רלוונטי, אבל פורסם שלאורנג' יש תוכנית גלישה לחו"ל (כולל ארה"ב) ב-99 ש"ח עבור 1GIGA.
                      • 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון