הזמנת קרןז דרך חברת ICRUISE
-
האם אפשר לקבל חוות דעת ממישהו שהזמין הפלגה באמצעות חברת "קרוז טרוול"?
האתר שלהם הוא icruise.co.il.
תודה, -
ממליצה על הזמנה דרך VACATIONS TO GOהיה לנו ניסיון טוב איתם פעמיים. -
ממליצה על הזמנה דרך VACATIONS TO GOמצאתי דיל טוב ב- ICRUISE למישהו יש ניסיון איתם ספציפית? -
ממליצה על הזמנה דרך VACATIONS TO GOכל דיל שמצאת ב- icruse גם vacations to go יכולים לתת לך. כדאי לך מאוד לברר איתם. -
ממליצה על הזמנה דרך VACATIONS TO GOאם יש גמישות בתאריכים שווה להציץ באתרי הבית של החברות המפעילות, יש לעתים הפתעות ומחירים זולים ליעדים ותאריכים נבחרים. אנחנו הפלגנו עם חב'celebrity cruises בקאריביים 7 לילות מפורטו ריקו במחיר מגוחך למדי, פחות מ-400$ לאדם להפלגה בתא פנימי כולל מיטה זוגית ומקלחון/שירותים.
יש כמובן חברות רבות ומסלולים מגוונים.
-
ממליצה על הזמנה דרך VACATIONS TO GOהיי SAAR
נראה שהתגובה הבסיסית שלך,היא פירסום לחברה שמתווכת קרוזים.
אז אם כבר קיבלת פירסום חינם וההנהלה עוד לא מחקה אותך, למה שלא תספר לנו מספיק פרטים על המסלול, המחיר, הזמן התאריך ואייך אתה יודע שזה ממש דיל טוב. אולי גם לנו יהיה כדאי לקנות ממך. -
תזהרו מחברת icruiseאני רוצה להזהיר אתכם שלא לבצע הזמנות דרך חברת icruise. עשיתי הזמנת קרוז דרך האתר שלהם. שעת ארוחת הערב חייבת להיבחר על ידכם למרות שבשלושת האופציות שהם מציעים לא כתובות השעות.בטעות בחרתי באופציה הלא נכונה וכששלחו לי את פרטי ההפלגה והזמנתי אושרה, ראיתי כי שעת הארוחה לא מתאימה לי. הם חזרו אלי באותו יום ואמרו שבקשתי הועברה לחברת השייט והודיעו לי כי לפי דרישת חברת השייט אצטרך לשלם $25 עבור השינוי. התקשרתי לחברת השייט ונאמר לי כי החברה אף פעם לא מחייבת את הלקוחות שלה על שינוי שעת הארוחה והסוכן שלך חייב לטפל בשינוי שעת הארוחה בלי שתשלמי. ברגע שהודעתי ל-icruise שלפי חברת השייט השינוי אינו כרוך בתשלום הם אמרו שבמידה ולא אשלם את הכסף הנושא לא יטופל. הם לא החזירו טלפונים ונעלמו. ממש ממש תזהרו מהם!!!
-
תזהרו מחברת -.icruisהיי
כחובב קרוזים ומטייל ותיק אני חוזר על המאנטרה :
היזהרו מעושקי תיירות ישראלים-עשו אתם עיסקה רק כשאיין ברירה או שהמחיר שהציעו נמוך מאוד, בדקו כל דבר בשבע עיניים.סיכויי נפילה אצלם גדולים.אפילו חברה כמו אשת טורס ניסתה להשחיל לי מחיר גבוה בלמעלה מ20% על קרוז יקר וטענה לבלעדיות בישראל ושאיין לישראלים יכולת להזמין ישירות בהורטיגרוטן. התברר כמובן שזה הבל. מי זה אי קרוז בכלל? -למה לקנות דרכם כשיש אופציות בטוחות יותר.הרמאות הקטנה המתוארת כאן, אמנם מעצבנת, אם זה באמת סיפור נכון ולא סתם השמצה.שמטרותיה בלתי ברורות.
אם זה נכון, אז איין שום צורך לדאוג מהזמנת משמרת אוכל מראש.בכל אוניה בחדר האוכל יחליפו לכם את המשמרת ללא שום תוספת מחיר. כבר ניסית פעמיים אפילו במנו ספנות.
לי נראה שמישהו מנסה לדחוף כאן כאן שוב פירסום חינם לחברה,וגם נדבק לשירשור עתיק.
ברור שעדיף לעשות הזמנות אינטרנט דרך מתווכי אינטרנט ידועי שם כמו: וקיישן טוגו, בוקינג באדי ודומיהן או ישירות בחברה. -
תזהרו מחברת -.icruisחברת הקרוזים היחידה שמתעקשת לקבל הזמנות רק דרך סוכן מקומי היא PRINCESS ושם זה חל על כל הארצות לא רק ישראל. וגם PRINCESS מאפשרת לסוכנים אמריקאים לעשות הזמנות ללקוחות שכבר הזמינו בעבר קרוזים דרכם לאו דווקא של PRINCESS. בכל החברות האחרות אין בכלל בעיה להזמין איפה שרוצים, באינטרנט, סוכנים או דרך החברות עצמן. תמיד כדאי לעשות סבב מחירים באינטרנט לפני שמזמינים קרוז. כדאי גם לשים לב שבאתרים וסוכנים מסויימים (לפחות אמריקאים) נותנים לפעמים גם CREDIT שהוא למעשה הנחה לכל דבר כי אפשר להשתמש בו באניה לכל תשלום החל מקניית משקאות וכלה במתן טיפים. פעם אחרונה שנסענו לבלטי דרך סוכנות אמריקאית נתנו לנו גם נוסף לCREDIT קופון לבקבוק יין לכל תא (היינו 4 זוגות).