ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

תרמה צ'אטס בסלובניה - האם כדאי?

פורום טיולי משפחות
    5
    8
    6176
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • daphnam3
      daphnam3 נערך לאחרונה על ידי

שבת שלום וחג שמח,
      אנו נוסעים לסלובניה וקרואטיה באוגוסט ל-11 יום, הלוך וחזור מוינה.
      הוזמנו כבר 4 לילות בבלד. האם כדאי להקדיש יום אחד לנסיעה עד תרמה צ'אטס או שאפשר להסתפק בפארק המים ב-BOHINJ? הבנים שלנו מאוד אוהבים פעילויות מים ובתקווה שמזג האוויר יאפשר, נוכל לנצל גם את האגמים לרחצה..חבל לי "לבזבז" יום על נסיעה ארוכה. מה אומרים?

ואם כבר, אז שאלה נוספת: בדרך מוינה לבלד, מישהו ביקר במגלשה האלפינית בקרינתיה ב-BAD ST. LEONHARD? (עמוד 171 בספר של סיגלית בר)
      אשמח לקבל גם רעיונות לתחנות בדרך מקרואטיה לוינה (דרך זאגרב)..

תודה מראש,
      דפנה.
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • הזקן
        הזקן נערך לאחרונה על ידי

היכן הזמנתם בבלד ובאיזו עלות
        • אפרתיה
          אפרתיה נערך לאחרונה על ידי

דפנה? שלום גם אני בתכנון טיול סלובניה ושמורת פלטיצויה בקרואטיה. תלוי באיזו דרך אתם מתכננים להגיע לשמורה. אני בדקתי לינה בעיירה קטנה ברזיצ'ה שמאד קרובה לתרמה צטז שלפי התאורים הוא הגדול מכל פרקי המים.לילדים צעירים אולי מספיק 2 מגלשות אבל מגיל 9 ומעלה רוצים יותר הרפתקאות. תרמה צטז היא על הדרך לקרואטיה קרובה מאד לגבול. במלונות ודירות בטרמה צטז אין סיכוי כבר למצוא ובטח לא רק ללילה. הדילים לקיץ הם לשבוע. כנסי לbooking של אזור ברזיצ'ה. בהצלחה אפרת.
          • meidn hagit
            meidn hagit נערך לאחרונה על ידי

שלום דפנה. שבוע שעבר הזמנו לילה לתרמה צאטז לאמצע יולי .עבור זוג +2 ביקשו 140 יורו וזה כולל כניסה לפארק המים. כך שבהחלט ניתן להזמין לפחות משבוע.הבנו ששווה לעשות את המאמץ ולהגיע לשם אנחנו נשלב זאת עם שמורת פלטוויציה. טיול נעים
            • אפרתיה

דפנה אם אפשר לדעת האם הזמנת למלון דרך האתר של טרמה צטז במלון בכפר או למלון מחוץ לכפר? אני ניסיתי דרך האתר של טרמה צטז ללינה שהם מציעים לאמצע יולי חדרי משפחה ולא היו. תודה. אפרת
              • daphnam3
                daphnam3 נערך לאחרונה על ידי

אפרת וחגית,
                תודה על התגובות. כנראה שלא הבהרתי את עצמי היטב..
                לאחר הלינה בבלד היזמנו 2 לילות ברוביני קרואטיה כך שביום המעבר מסלןבניה לקרואטיה נבקר גם במערת הנטיפים. לאחר מכן הוזמנו 2 לילות בסלוני ליד פליטויצה ו-2 לילות אחרונים לקינוח בוינה. לאחר שישבתי ותכננתי בפירוט את הימים באזור בלד לא נראה לי שאצליח לשלב את תרמה צ'טז בתכנית. אלא אם כן ההספק שלנו בשטח יהיה גדול יותר מהמתוכנן ואז יתפנה לנו יום..אני חוזרת שוב לשאלה המקורית - האם עדיף לוותר על משהו באזור בלד בהנחה שיש לנו שם רק 3 ימים מלאים לטיול, לטובת פארק המים? אני חשבתי להסתפק בפארק המים ליד אגם בוהיני, מתוך הנחה שאם ילדיי נהנו במרחצאות באד הופגשטיין באוסטריה, הם יהנו גם מפארק זה.
                • michal64
                  michal64 נערך לאחרונה על ידי

גם אנחנו 2 משפחות עם ילדים בוגרים חשבנו על סלובניה.
                  האם היא אטרקטיבית עבור בני נוער? איזה פעילויות מוצעות?

תודה, מיכל
                  • אפרתיה

מיכל שלום. אנחנו מתוכננים לצאת בעוד שבועיים עם בני 14 ו9. בשבילם קודם כל נופי מים עם רחצה וטבילה באגמים ונחלים רבים נראית לי כבר אטרקציה קיצית מרעננת. חוץ מזה טיולים לא רק למיטיבי לכת בקניונים כמו ליד בלד(וינטגאר) ובמפלים כמו בשמורת טריגלאב מתאימים לכל גיל. בנוסף פארק חבלים אתגרי יש בכמה מקומות- ליד בלד, ליד פוסטנויה (שגם היא בביקור). גם רכבל ומגלשות הרים (בדומה למגלשות על צוק מנרה או החרמון שעובדות גם בקיץ יש גם בבלד וגם בקרנסקה גורה. פארק מים גדול במיוחד בטרמה צטז. ויש קטנים יותר. שיט ורפטינג למי שאוהב, יש בהרבה מקומות, רכיבה על סוסים, ועוד ועוד. עוד אפשר למצוא בספרה המצוין של שלומית המשפחה המטיילת. אנחנו מוסיפים גם את שמורת פלטיצויה בקרואטיה לקינוח טיולי הטבע. ונקווה שהתכנון יצליח גם בשטח. בהצלחה גם לכם אפרת
                    • 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון