ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיסה מסרי לנקה לישראל

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    5
    10
    6214
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Yaar_3179703
      Yaar_3179703 נערך לאחרונה על ידי

אהלן, אני מתכוון לטוס לסרי לנקה עוד שבוע (אני נמצא כרגע בלאוס, ועובר בקרוב לתיאלנד)
      הטיסה שבאתי איתה מהארץ הייתה של אל על, והטיסה חזרה שלי מהודו. אך בסוף לא נכנסתי להודו בכלל ולא הוצאתי וויזה, ועכשיו כדי לתפוס את הטיסה אני צריך לעשות קונקשן בדלהי או בומביי.
      השאלה היא כמה זמן מותר לחכות בטרמינל אם אני לי וויזה בכלל? כמה הפרש יכול להיות בין הטיסות? האם יש הגבלה בכלל חוץ מזה שאסור לצאת מהשדה?
      האם אפשר להוציא וויזת מעבר להודו דרך האינטרנט? וכמה זמן זה לוקח? ואם לא אז מה התהליך שאפשר לעשות בתיאלנד?

תודה מראש על העזרה..
      יער
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • רוני
        רוני נערך לאחרונה על ידי

טיסה מסרי לנקה לישראל
        שרכשת את כרטיס הטיסה לא שאלת את השאלות האלה ?

מרוב עצים לא רואים את היער...
        • תאי
          תאי נערך לאחרונה על ידי

טיסה מסרי לנקה לישראל
          היי יער,
          1. אי אפש להוציא ויזה להודו דרך האינטרנט, גם לא ויזת מעבר.
          2. ויזת מעבר היא למשך 72 שעות (בהודו), אורך חייה: 15 יום.
          3. אם לא תצא מהטרמנינל בבומביי, אינך צריך ויזה.
          לא תוכל לטוס לדלהי ומשם לבומביי. מצב כזה מצריך ויזה.

המשך טיול מהנה,
          • R e e F
            R e e F נערך לאחרונה על ידי

טיסה מסרי לנקה לישראל
            אם אתה טס חזרה מהודו באלעל, משמע אתה צריך להגיע לשד"ת BOM מומביי, תוכל לעשות זאת בטיסה ישירה מסרי לנקה משד"ת CMB קולמבו.

יש כמה חברות שניתן לטוס עמן והמחירים סבירים, בין היתר יש את Mihin Lanka ואת SriLankan Airlines שטסות טיסות ישירות.

אני טסתי עם SriLankan Airlines, הטיסות יצאו בזמן, המטוסים אמנם גדולים וחדישים, אך יש צפיפות מסוימת במחלקת תיירים, ניקיון - סביר. את האוכל לא בדקנו והשירות היה בסדר גמור.

במידה ובחרת לעשות קונקשן, אין לך צורך להוציא ויזה מכיוון שאתה נוסע בטרנזיט וכפי שציין לפניי תאי, כל עוד אתה בתחום טרנזיט אין לך בעיה.

נשאר לך לדאוג לתזמון נכון של טיסות מכיוון שאם תאחר, תמצא את עצמך בבעיה.
            • Yaar_3179703

טיסה מסרי לנקה לישראל
              תודה בה על התשובות הזריזות דבר ראשון..

אז אתם אומרים שאין שום בעייה להישאר גם 12 שעות באיזור הטרנזיט של שדות התעופה בהודו? (חוץ מהסכנה לאבד את השפיות)
              זתומרת שעדיף לי לשנות את הכרטיס המקורי שלי לארץ שיהיה מדלהי או בומביי לפי מה שיותר זול, ואז להזמין טיסה לשם עם הפרש שעות בטוח (8 - 12 שעות נגיד)..?

בקשר לוויזה - כמה זמן אמור לקחת התהליך? האם הוא מיידי? כי אין לי כוונה להיות בקולומבו יותר מכמה שעות כשאנחת וכמה שעות לפני שאטוס בגדול..
              • תאי
                תאי נערך לאחרונה על ידי

טיסה מסרי לנקה לישראל
                תהליך הוצאת ויזה להודו נמשכת כ- 8 ימי עסקים לפחות, בהליך מקוצר יותר (ויקר יותר): יומיים-שלושה.
                • פנינה מרקו
                  פנינה מרקו נערך לאחרונה על ידי

טיסה מסרי לנקה לישראל
                  אני לא בטוחה - צריך לברר לעומק - אבל כדאי לעשות זאת בכל מקרה - שיתנו לך לעלות על טיסה מסרי לנקה לבומביי בלי ויזה להודו, גם אם יש לך טיסת המשך. כל עוד שתי הטיסות האלה נפרדות לחלוטין ולא קשורות אחת בשנייה.
                  מה שאני הייתי עושה, ליתר בטחון - להוציא ויזת מעבר להודו בתאילנד או בסרי לנקה.
                  • Yaar_3179703

טיסה מסרי לנקה לישראל
                    מה הכוונה קשורות אחת בשנייה ?
                    אחת טיסה של אל על, ואחת לא, כמה כבר הם יכולות להיות קשורות?
                    אולי עדיף לבקש מהסוכנת שלי ש"תאחד" את הכרטיסים ותדפיס אותם באותו פונט? זאת הכוונה?

בכל מקרה וויזת מעבר אני לא יכול להוציא, כי אני הולך להיות בסרי לנקה חודש, והיא מתקתקת ל 15 יום, ככה שאני חייב לעשות אותה לפני הטיסה (ולא איך שאני מגיע לקולומבו). וכיוון שאין לי כוונה לחכות 8 ימי עסקים, וגם לא 2-3, בקולומבו בלי סיבה (קולומבו מרוחקת רצח מאיזורי הגלישה שמעניינים אותי בסרי לנקה)..

אז זה או לקחת הימור או פשוט לשלם קצת כדי לשנות את הכל ולטוס חזרה דרך תיאלנד .. קיבינימט עם הוויזות האלה.

תודה רבה על כל התשובות !!
                    • פנינה מרקו
                      פנינה מרקו נערך לאחרונה על ידי

טיסה מסרי לנקה לישראל
                      אסביר לך מה הכוונה ב"קשורות". לדוגמא אם אני קונה מסוכנות בארץ טיסה לדלהי דרך קטאר. אני קונה כרטיס של ארקיע מכאן לעמאן, מעמאן אני טסה עם חברת קטאר איירוויס לדוחה ומשם ממשיכה בטיסה לדלהי עם הקטארים. אז ברור שהטיסות עם אותה חברה קשורות, אבל גם הטיסה של ארקיע תהיה קשורה לטיסה לדוחה, כי בארץ, כשאני עושה צ'ק אין המזוודה שלי מסומנת "דלהי", וחברת התעופה הקטארית יודעת שהיא צריכה להמתין לי בעמאן, כי אני ממשיכה איתה ומגיעה לשם עם ארקיע.
                      אבל.... אם אני רוכשת כרטיס טיסה דרך האתר של חברת התעופה הקטארית מעמאן לדלהי ובנפרד רוכשת כרטיס טיסה עם ארקיע או רויאל ג'ורדניאן לעמאן - אלה כרטיסים "לא קשורים". מקווה שהבנת אותי. אף אחד בחברה הקטארית לא יודע איך אגיע לעמאן, אולי באוטובוס?
                      • Yaar_3179703

טיסה מסרי לנקה לישראל
                        טוב שאלה אחרונה בקשר לוויזה:

אני יכול להוציא וויזת מעבר לתאריך מסויים?
                        כלומר, להגיע מחר לשגרירות הודו בסרי לנקה, ולבקש וויזה שתתחיל ב25 ליולי לדוגמא? במקום שתתחיל לתקתק עכשיו?
                        • 1 / 1
                        • פוסט ראשון
                          פוסט אחרון