פארק steinwasen ופארק action forest
-
שתי שאלות למטיילים ביער השחור:
האם פארק steinwasen מתאים לילדים בגיל 14-16 ? (ךפי תמונות מהאתר נראה שלא)אבל אשמח לחו"ד של מי שהיה.
האם צריך להזמין מקום יום מראש ל- action forest בטיטיזי -
פארק steinwasen ופארק action forestממש לא מתאים! -
פארק steinwasen ופארק action forestפארק steinwasen ממש לא מתאים לנוער, יש שם אול שני מתקנים נחמדים שתוכלו להעביר בהם כשעה, אבל הכניסה למקום כ"כ יקרה שזה ממש לא מצדיק.
-
פארק steinwasen ופארק action forestמסכימה עם מה שנאמר
לגבי הפארק בטיטזי מומלץ מאוד אותי הפחיד מוות...ואני אוהבת לצנוח ממטוסים... -
פארק steinwasen ופארק action forestמנצלת את השרשור לשאלה נוספת
וילדים 9-13 ומבוגרים (פנסיונרים)
בהנחה שיש את הכרטיס החינמי הכולל כניסה חינם לפארק
האם לא כדאי להקציב איזה 2-3 שעות לנושא.?
-
פארק steinwasen ופארק action forestאם זה חינם ואם יש 2- 3 שעות , בהחלט אפשר להיכנס...
אנחנו מאוד נהננו מהאבובים, שהם קצת אחרים ממה שיש כאן [עולים במעלית לגובה ואז נופלים למטה..] גם אנחנו היינו עם פנסיונרים שמאוד נהנו לטייל על הגשר ולהנות מהטבע במקום ...והכי חשוב אם אתם כבר שם כנסו למסעדה [לא זו שבכניסה] הרביולי שלהם מוצלח ביותר! -
פארק steinwasen ופארק action forestתודה -
פארק steinwasen ופארק action forestהיינו באקשן פארק בטיטיזי לפני שנתיים, מדובר בפארק חבלים, מספר מסלולים לפי דרגת קושי, בהחלט נחשב לאחת מנקודות השיא של הטיול.
מומלץ לאוהבי אקשן וגבהים.
אנחנו הזמנו מקום יום קודם בטלפון.
לקח כחצי יום. עשינו את הפעילות בבורק ואחר כך טיילנו ושטנו באגם.
המקום נמצא ממש במגרש החנייה למבקרים בטיטיזי , אין צורך להחליף מקום חניה אם מבצעים את 2 הפעילויות באותו יום.
תהנו
-
פארק steinwasen ופארק action forestאנחנו לא הזמנו מקום מראש באקשן פורסט. בן הזוג והילד נהנו:) -
פארק steinwasen ופארק action forestאנחנו הגענו עד ל פארק steinwasen עם שני בני 13 ולהם זה נראה "לא מתאים לגילנו" - מה שכן גם הכניסה יקרה מאד 19 יורו לאדם (מעל גיל 12) - העדפנו לחזור לטיטיזי ולהיכנס בפעם השניה לפארק המים.
אין צורך להזמין מראש כניסה לפארק החבלים.
אפשר בקלות לפספס את הכניסה לשם - צמוד למלון וממש מול החניה של תחנת הרכבת. -
פארק steinwasen ופארק action forestאנחנו הגענו לפארק steinwasen עם שלושה ילדים בגילאים 14.5, 10.5 ו - 8.5.
שלושת הילדים מאוד נהנו וזה כולל את בתנו הבכורה בת ה - 14.5.
זה נכון שאין שם מתקנים 'מפחידים' וברור שזה לא פארק ארופה.
מצד שני -
יש שם מספר מתקנים מאוד חביבים - חלקם מהירים מאוד - ובהם הרכבת והקרוניות שנוסעות בתוך המבנה, האבובים, הרכבל ומגלשות ההרים וסרט ה - 4D;
יש שם אזור חבלים שמתאים לילדים עד גיל עשר לערך - והשניים הקטנים יותר שלנו מאוד נהנו בו;
יש שם אזור טבע מאוד מאוד נחמד ויפה;
אנחנו בילינו שם שעתיים וחצי-שלוש וכאמור - מאוד נהננו.
אני מניח שזה מאוד תלוי מה מחפשים.. -
פארק steinwasen ופארק action forestהיינו לפני שלוש שנים באקשן פארק בטיטסי עם אמא הריונית בת 7 ובן 10. זה היה אחד מימי השיא של הטיול. המתקנים הם ברמת קושי וגובה עולה. אני שבדך פחדנית ולא אוהבת אומדות גבהים ורכבות הרים עליתי עם הקטנה לשלשה המתקנים הראשונים והבנים עלו למתקן נוסף. איך גולשים למטה באומגה ארוכה וכיפית. חוויה מדהימה ומיוחדת. לגדולים ממליצה מאד. לא הזמנו מקום מראש אבל היינו ביוני. התחלנו את היום בטיטסי שייט ואחריהם הלכנו לשלוש שעות מדהימות בפארק..