טיפים לטסים עם איזי ג'ט?
-
שאלה נוספת בנושא מזוודות באיזי גטאמה, תודה.
אנחנו 5 אנשים, שילמנו בזמן הזמנת הכרטיסים באיזיג'ט עבור 5 מזוודות (מזוודה לכל נוסע), משמע שמגיע לנו סה"כ לכולם 100 קג'.
האם את יודעת:
האם תשלום עבור מזוודה נוספת יקנה לנו את האפשרות לטוס עם 5 מזוודות שהמשקל הכולל שלהן יהיה 120 קג'
או
שניהיה חייבים לטוס עם 6 מזוודות שהמשקל הכולל שלהן הוא 120 קג'? -
שאלה נוספת בנושא מזוודות באיזי גטלפי אותו פרינציפ,
אם יש לכם 120 ק"ג תוכלו לחלק אותם בין 5 מזודות.
מזודה במשקל 32 ק"ג גבולית ויכולה לקבל תשלום נוסף על סבלות.
קחו בחשבון לאיזה תא מטען יכנסו כול המזוודות הנ"ל.
לכן תיק גדול ורך יותר ,ניתן לדחוס קל יותר הן לבגז' והן לחלק האחורי של הרכב.
אמה -
שאלה נוספת בנושא מזוודות באיזי גט5 אנשים, 5 מזוודות + 5 טרולי זה המון!
-
שאלה נוספת בנושא מזוודות באיזי גטבאיזה אוטו תצליחו לדחוף חמש מזוודות או שש?
ממליצה בחום לנסות לרדת בכמות המטען, לא צריך לקחת לטיול את כל הארון.
לדוגמא, אנחנו כבר שנים נוסעים עם טרולי לעליה למטוס לאדם ולא פריט אחד יותר.
גם לשבועיים סקוסטה ריקה וגם שלושה שבועות במערב ארהב
מקסימום פעם בשבוע מכבסים -
שאלה נוספת בנושא מזוודות באיזי גטבטיול משולב אירוע בו נהיה חייבים להיות לבושים באופן פורמלי, לכן הצורך ביותר מקום.
הכוונה אולי לקחת תיק מתקפל, באחת המזוודות ולפתוח אותו במידת הצורך, השיקול הוא שעדיף לשלם על מזוודה נוספת 20$ (ואולי לא להשתמש) מאשר לשלם על משקל עודף.
לא תכננו לקחת טרולים, לא הייתי רוצה לקחת גם מזוודה וגם טרולי...
אבל יכול להיות שזה פתרון. -
שאלה נוספת בנושא מזוודות באיזי גטבסוף אני אפתח חברה לייעוץ אריזת מזוודות;)
בעלי ואני נוסעים כל חודש לשבוע עבודה בלבוש פורמלי, הכל נכנס בטרולי אחת ( כמובן בסיוע אביזרים טקטים של איגל קריק: מעטפות לחולצות וחליפון משוכלל לחליפות)
רשימת המצאי:
2 חליפות מלאות
6 חולצות מחויטות
מכנס ספורט
חולצת טריקו
פיגמה
גרבים ותחתונים לכל השבוע
כלי רחצה
איפור
מטריה וספר
נעלים רשמיות
מעיל אם צריכה אני לוקחת ביד או קושרת לטרולי במעברים
אני טסה עם מכנס קזואל וחולה קזואל נעולה בנעלי הספורט
בנסיעות טיולים: כל ילד נושא את הטרולי שלו ( נשבעת לך שלא צריך יותר מזה)
במיקרה הכי גרוע לוקחים עוד תיק אחד משותף לכולם לשמונצעס כלליים או אם עושים קניות -
שאלה נוספת בנושא מזוודות באיזי גטוואוו!
כל הרשימה הזאת נכנסת בטרולי א ח ד ?????
2 חליפות מלאות...? 6 חולצות מחויטות...? והחולצות... נשארות מגוהצות?
ו...המשקל של כל הכבודה?
איזה תסכול... נראה שיש לנו הרבה על מה להתאמן
אם נצליח להכניס תכולה כזאת לטרולי נוכל להסתפק ב-2 טרולי לכולם
-
שאלה נוספת בנושא מזוודות באיזי גטבוקר טוב,
טיפ שהיה בפורום ועבד יפה מאוד הפעם.
להכניס לשקית וואקום ולשאוב ממנה אויר.
שואב אבק יש בכול בית מלון ואפילו בדירות/צימרים.
התכולה לא נשארת מגוהצת,או משקלה קטן אך היא בהחלט נכנסת בקלות לטרול.כך הכנסתי הפעם:מעיל שלי+שלו,חליפה טרמית,כובע,כפפות,גרביים,מעיל דק יותר וכמה גינסים והטרול ניכנס למסגרת הבידוק של איזי ג'ט כמו גדול
ואם יש מכונת כביסה בצימר,צריך להביא רק כדורי כביסה ונפתרת בעיית עודף משקל.
תיק מתקפל תמיד כדאי להביא אם מתכננים קניות, אפילו אוכל.
היה לי תיק סגול דק וענק שעשה כמעט את כול הגלובוס, כולם לקחו אותו לסיבוב בעולם
.
אמה -
שאלה נוספת בנושא מזוודות באיזי גטלא חייבים שואב אבק. יש שקיות לטיסה שמוציאים מהן את האויר על ידי גלגול. (קישור מצורף).
אגב, יש חברות ששוקלות את הטרולי שעולה למטוס ומאפשרות עד 8 קילו, אחרת שולחים אותו לבטן המטוס. קרה לי לא פעם. -
הטיסות אצלם יקרות, מה ההתלהבות מהם?למשל טיסות לספטמבר / אוקטובר לא ראיתי בפחות מ 350-400 יורו, ובכלל תמיד כשחיפשתי טיסות חודשיים / שלושה קדימה, המחירים אצלם היו יקרים יחסית לחברות אחרות. אני לא מצליח להבין למה שמישהו יזמין טיסה "לוו קוסט" ג'יפה בלי אוכל במחיר יקר מחברת תעופה "מכובדת".
אולי בהזמנה של הרבה חודשים קדימה לתאריך לא פופלרי אפשר למצוא טיסות זולות, אבל גם, לא מספיק משמעותי לעומת חברות אחרות. -
הטיסות אצלם יקרות, מה ההתלהבות מהם?ממש לא מדויק מה שאתה אומר על איזיג'ט.
קודם כל להגדיר אותה כ"לאו קוסט ג'יפה" רחוק מאד מהאמת. נכון, קונים אוכל בתשלום, אז מה? וחוץ מזה הוא די טעים. אפשר לחשוב שהאוכל שמקבלים בטיסות אחרות הוא ממש גורמה.
נכון, לתאריכים מבוקשים הכרטיסים נחטפים והמחירים עולים. אבל חברים הזמינו בשבוע שעבר לג'נבה לסוכות - במחיר שממש התחרה במחירים של חברות אחרות (כ-200 דולר יותר זול מכל חברה או יעד אחר באירופהמערב אירופה).
מי שמזמין מוקדם (גם לתאריכים אטרקטיבים) המחיר ממש מצחיק. בפחות מ-100 יורו לאדם - מעניין באיזו חברה "מכובדת" תמצא מחירים כאילו. אפילו דמי הביטול של כרטיסים אחרים יותר גבוהים.
-
הטיסות אצלם יקרות, מה ההתלהבות מהם?בהזמנה הרבה חודשים קדימה אפשר למצוא מחירים מאד אטקרקטיביים גם לתאריכים מאד פופולריים. אבל צריך לתכנן מראש ולהזדרז, ויש סיכון שתהיה לך בעיה עם התאריך ותפסיד. כל אחד צריך לעשות את החשבון שלו.
אני הזמנתי טיסה לאוגוסט, בדיוק בזמן שכבר אין קיטנות וזה שבוע מאד מבוקש, ושילמתי 185 אירו לאדם, כולל מזוודה לכל אחד (אני לא מהחסכנים באריזה). זה מחיר ממש זול. אבל באמת עשיתי את זה הרבה הרבה מראש. בהזמנות ליוני שאכן פחות מבוקש טסתי בעלויות סביב ה-100 אירו לאדם. לא שווה? לדעתי שווה.
חברה שלי חיפשה בפברואר טיסה ליולי, ואז באמת כבר לא היו מחירים אטרקטיביים. היא לקחה בסוף אל על בעלות של 50$ יותר לכרטיס אבל עם גמישות לשינויים - בהחלט עדיף גם בעיני. (ואז אכלה אותה כי אל על טסה לציריך ואז השכרת הרכב היא במחירים שוויצריים וזה יצא לה המון, אבל זה כבר סיפור אחר..) -
הטיסות אצלם יקרות, מה ההתלהבות מהם?ענת, עלות שכירת הרכב זה לא סיפור אחר. זה חלק חשוב מהשיקול.
-
חזרתי בטיסת איזיג'ט אתמוליציאה וחזרה בזמן בלי עכובים. סדר וארגון בעליה למטוס היה לנו ספידי בורדיניג ויכלנו לבחור היכן לשבת ללא בעיה.
בעלי בגובה 1.9 ס"מ ולא היה בעיה לשבת יותר מטיסה בחברה אחרת שטסנו.
אוכל שתיה למכירה כל הזמן זמין + חיוך דיילים.
אוטובוס מעופף כמו כל טיסה אחרת. -
איזיג'ט זולה משמעותיתבמקרה שלנו טיסה מפריז לברצלונה הייתה צריכה לעלות באיבריה 190$, שילמנו באיזיג'ט 115$ כולל ספידי בורדינג ומזוודה.
מדובר בחסכון של 375$ למשפחה שהם כ-1500 שח.
משמעותי למדי! -
שאלה נוספת בנושא מזוודות באיזי גטאת החולצות אני אורזת במעטפה של איגל קריק והן נשארות מגוהצות למישעי
החליפות בחליפון של אותה חברה שגדולתו היא שהוא מוריד נפח וכן יש שם סרגלים מיוחדים למניעת כפל הקיפול
אני נוסעת בתדירות גבוהה ואף פעם לא שקלו לי
קורס אריזה עיסקית ייפתח על פי דרישה -
למי שלא מעונין לשלם על מזודה -
לרוב זול במעט, לפעמים אותו הדבר או יותר יקרנכון שלפעמים אפשר למצוא טיסות במחירים זולים במיוחד, אבל לרוב כשבדקתי אצלם, למשל טיסות לאוקטובר או ספטמבר הקרובים, המחירים היו דומים לחברות אחרות "נורמליות". וכשאני אומר טיסה "ג'יפה" אני מתכוון שצריך לעמוד בתור ארוך כדי לתפוס מקום (בכל טיסה אחרת אני יושב בנחת עד שמתפנה), בלי אוכל (כן, אפשר לקנות אבל אז המחיר כבר פחות שווה), ולפעמים בטרמינלים צדדיים ופחות טובים. אז כל זה בסדר אם המחיר משמעותית יותר זול, אבל בד"כ הוא לא.