טיול אופניים ביער השחור
-
כשהיינו לפני שנתיים בהולנד אז היה מקום מסוים, לא זוכר את שמו, שמשאילים אופניים ומדובר בפארק גדול עם מסלולי רכיבה ומפה ספציפית. ממש יום כיף, הילדים נהנו מאוד.
כעת אני רואה שיש מקומות להשכיר אופניים ביער השחור (טיטסי למשל)אבל לא ברור לי האם יש שם מסלולים מסודרים או שצריך לאלתר לפי המסלולים שקיימים באזור.
אשמח להמלצה על אזור מועדף ומוסדר שבו יש מסלולים המותאמים לילדים בוגרים אבל לא למקצוענים (ראיתי מסלולים של עשרות קילומטרים).
ראיתי גם במסגרת כרטיס היער השחור שיש השכרת אופנים ב BAD SACKINGEN.
מישהו מכיר? האם שם זה מתאים ויכול למלא חצי יום טיול או אפילו יום שלם? -
מקפיץ...
טיולי אופנים ביער השחור. מישהו יודע משהו? -
מקפיץ...שנה שעברה שכרנו אפניים בטיטיזה והיה מדהים. אמנם המרחקים עצומים אבל לא חייבים להגיע עד סוף המסלול. אנחנו עשינו כ35 קמ כיוון 1 והגענו מותשים!!!למסעדה מאד טעימה על ההר(סוג של מסעדת פועלים בבקתת עץ עם אוכל גרמני קלאסי:נקניקיות עם כרוב חמוץ ותפו"א מטוגן-הכל בשרות עצמי). 2 קמ ליד המסעדה
היה אגם אבל אפיסת הכוחות וגשם הזלעפות שפתאום התחיל לרדת מנע מאיתנו להגיע אליו. גם כמובן התברברנו בדרך וחזרנו בזכות נקודת ההשכרה של האופניים שהכנסנו לג'.פ.ס. הכל היה לחויה משפחתית נהדרת.
קיבלנו בהשכרה מפה של מסלולים וגם היקפנו אחכ פעמיים את האגם שזה מסלול קליל ומישורי.
ניתן לקחת אופניים חשמליים למבוגרים שזה מאד מומלץ כיוון שהעליות קשות ומצד שני אם רוצים אפשר להעביר למצב ללא מנוע. לא זכור לי מאיזה גיל אבל אם אפשר "לתחמן "ולקחת לילדים עם מנוע אז מאד מומלץ.
אחרת יקרה מה שקרה אצלנו בני בן ה10 לקח לי בדרך את הממונעים ואני הייתי צריכה להסחב עם אפני ילדים(כל העליות התחלפנו)אגב רק שם יש הגבלה לילדים באוסטריה כולנו נסענו על חשמליות.אגב גם אנחנו היינו בהולנד, בטיטיזה יותר מאתגר.
לילי
-
תודהאפשר מיקום מדויק יותר בטיטיזה או שאין בעיה למצוא את מיקום השכרת האופניים? -
טיול אופניים ביער השחוראנו שכרנו אופניים בהנחה על פי כרטיס היער השחור. רשימת המקומות בהם ניתן לשכור מצויינת בחוברת שמקבלים מהצימר, ואז אפשר לבחור על פי מיקום ויעד.
-
טיול אופניים ביער השחוראפשר לעשות טיול אופניים באגם שלוכזי. הרכיבה מיועדת לכל המשפחה. לא חייבים להקיף את כל האגם. כייף גדול.
-
טיול אופניים ביער השחורמתקן גאוני ברכב של אופל לאופניים
אם יעשו כזה לרכב שטח זה יהיה עוד יותר גאוני