סיוע לעלמה במצוקה - Mulhouse
-
סיוע לעלמה במצוקה - Mulhouseאלונה
1. לבדוק אם יש גישה נוחה מLörrach למוזיאון המכוניות, ואז לבדוק אפשרות לינה בLörrach עם מונית משדה התעופה הלוך חזור.
2. לבדוק כמה זמן פנוי ישאר לך אחרי ביקור במ.המכוניות ואז אחרי הצהרים לבלות בLörrach
אם יש בעיית גישה מ Lörrach למוזיאון,נחשוב מחדש.
לידיעת שאר הגולשים:
לא ניתן לערוך סיור במפעל של מילקה בLörrach -
סיוע לעלמה במצוקה - Mulhouseלמיטב בדיקתי הקשר בין שדה התעופה בבאזל ללורך - רק דרך תחנת הרכבת בבאזל(למי שאין רכב כמובן).מניח שיש אוטובוס אבל רכבת עדיף.
אז כדי להגיע למוזיאון אחרי שנוחתים בשדה התעופה צריך לנסוע למרכז באזל,ללורך ולחזור למרכז באזל ומשם למוהאוז.וחזרה ללורך , כבר התעייפתי מלכתוב.....
ג'מוס -
תראו איזה שרשור ארוךעל 1/2 יום בצרפת, ומה עם 9 ימים בהולנד?
על זה אלונה בכלל לא מספרת
-
תראו איזה שרשור ארוךמשדה תעופה ללוראך 25 יורו מונית. המלון סביב 90 יורו. המונית למילוז כ-40 לכיוון. אמרתי שהכסף זה לא אישיו, אבל המ... זה מתחיל להיות.
שושיק, מה יש לתכנן באמסטרדם? יום פסטיבל טרסנג'נדרים, יום פסטיבל ימי ביניים, יום פסטיבל תעלות, יום שוק, שאר הימים - שוטטות חופשית. זהו, נגמר התכנון. מלון יש. טיסה יש. מפה יש לי בראש. היית מעדיפה שאני אפתח שרשור צריך או לא בוסטר בטיסה?
חצי יום הזה מציק לי. לא הייתה לי ברירה ועכשיו אני תקועה איתו.
-
תראו איזה שרשור ארוךאלונה...
לפסטיבל טרסנג'נדרים הייתי חושב על סוג של תכנן, או לפחות הכנה למתבגר... שלא יקבל הלם תרבות.
ואנחנו הכי סובלניים שיש
-
לגונה באדלאנדלוראך.
ומה הסיפור עם המפעל של מילקה? שווה משהו?
קרוב לויטרה שאני אלך לשוטט בה ושאר השבט ילכו למילקה וזה? -
לגונה באדלאנדורק עכשיו ראיתי שג'ני כבר בדקה
ומה אני שומעת?פסטיבל טרנסד'נדרים??? איך?איך תמיד את מוצאת את הדברים הכי שווים איך??????????
-
לגונה באדלאנדריפ, לא יודעת מי צריך לעשות הכנה למי.
איילת זה לא אני מוצאת, זה תמיד יש משהו כזה באמסטרדם.
למה לוראך, את יכולה להסביר לי?
מה גם שהרגע הוד מעלתו הודיע לי שמכוניות במולהאוס לא באמת מעניינות אותו... -
לגונה באדלאנדלמה לנסוע למקום שיש בו רק דבר אחד, ואם זה משעמם אותו או הוא עייף מדי בשבילו - היום כולו יהיה נפילה.
בלורך יש מבחר גדול של דברים לעשות ולא צריך לעשות תכניות מראש. אפשר להחליט במקום מה מתחשק לעשות. אולי עכשו לא מתחשק לך כלום, אבל דווקא כשתגיעו בריכת שחיה או מסלול הפסלים כן יעניין אותך או אותו. וחוץ מזה תהיו קרוב למלון אז אפשר יהיה ללכת באמצע היום סתם לנוח שעה שעתיים ולהמשיך אחר כך. נראה לי שזה מקום מתאים ליום רגוע, שעושים בו בדיוק מה שבא באותו רגע, ואם רוצים משהו זה או אחר - הכל אפשרי.
-
לגונה באדלאנדכי לוראך זה זיכרון מתוק וקריר שנשאר לי מהחורף,כשגלוש ואני קפאנו שם מרוב קור והגרמנים מסביבנו אחזו בכוסות שמפניה קפואות וצחקו בקולי קולות,ודוכני הנקניקיות ומלאן חנויות זולוווותתת והכל היה יפה רגוע וקטן. זה למה. וגם מוזאון ויטרה ממש ממש קרוב. קצת קולטורה לילד.או בקיצור-תכריחי אותו.
נראה לי מתוק לסיים ככה טיול. -
שינוי גישהאת לא רוצה קניות
מוזיאונים מסתבר גם לא
וגם שאר הירקות לא בדיוק טעימים בעינייך ...
אז תגידי
מה דעתך לקחת את המלון הקפטן הזה , אבל רק בתנאי שיש לו שאטל? אני מדגישה :רק בתנאי שיש לו שאטל.
ורק בתנאי שאת מסוגלת לסגור עם המלון שהשאטל יגיע לאסוף אותך מהשדה כשתנחתי מאמסטרדם
אתם תגיעו למלון , תשאירי את המזוודות ועם השאטל תחזרי לשדה
עם קורא ג'מוס סליחה, במקרה שקריאת המסלול שאני מציעה עושה לו סחרחורת או מעייפת אותו חלילה..
בשדה של באזל את לוקחת רכבת לציריך...כן כן שעה ואת בציריך...ושם יש פבים אדירים עם מוזיקה חיה (שפתוחים מצהרים כן)..תענוג שלא יתאור..וגם עושה סיבוב במרכז של ציריך...
-
שינוי גישהמי מבטיח לי קור וגרמנים עם כוסות יין בסוף אוגוסט? הקולטורה בסוף של הטיול? ועוד משהו - בבוקר, בבוקר אני צריכה לקום מוקדם הרבה יותר ולקחת מונית שתעלה לי כמו לילה נוסף במלון. לא לשכוח שאני בלי רכב.
ג'ן, שאטל למלון לשים מזוודות. שאטל לשדה בחזרה. רכבת לציריך. רכבת מציריך לשדה תעופה בסביבות נגיד שש בערב. שוב שאטל למלון. באותה הדרך אני יכולה לנסוע כבר לפארק אירופה ביום האחרון. רגע, אני יכולה? שנייה, עכשיו הבריק לי - אני יכולה לנסוע משדה תעופה של באזל ישירות לפארק אירופה? -
שינוי גישהשאת קשהסה
אבל גם את השינוי גישה לפארק ארופה אני אוהבת רק מה ללכת לפארק בשביל להיות שם מ 12 עד 18? 4 שעות???
-
שינוי גישהטוב, חשבתי שהם מתקדמים יותר, כמו באפטלינג בסופ"ש בקיץ פתוח עד חצות. 4 שעות בפארק אירופה זה בערך תור אחד למתקן אחד. או.קי. מחקתי. כל הנסיעות האלה בשאטל מהשדה, שוב לשדה, רכבת, אוטובוס, וכל זה אחרי טיסת בוקר ולפני טיסה עוד יותר בבוקר.
איזה באסה, בגדול נשארתי עם באזל רק. -
שינוי גישהמה יש לך נגד באזל? -
שינוי גישהכתבתי תגובה והאתר החליט שלא בא לו לפרסם אותה
אז מה אם היה פתוח עד חצות? עדיין היית צריכה לחזור מפארק אירופה למלון , לנסות להירדם ולקום מוקדם לטיסה.
בכל אופן גם החלטה פרקטית זה בסדר גמור. ולשרוף כמה שעות בבאזל זה פרקטי.
נוחות זה הרבה מאוד. במיוחד ביום האחרון.
מחר ,בטח נחשוב על משהו אחר , תמיד אפשר לקנות טיסת המשך באיזי לברלין לכמה שעות ..בקטנה.
לילה טוב
אלונקינתי
-
סיוע לעלמה במצוקה - Mulhouseהי!
אכן פרובלמה מאתגרת!
מאחר שאתם מוגבלים לתחבורה ציבורית, ומאחר שלשדה התעופה מגיעים רק אוטובוסים ולא רכבות האפשרויות מצטמצמות לשלוש:
1. מקום קרוב יחסית שאפשר פשוט לקחת מוניות.
2. לקחת מלון שמציע שאטל לשדה התעופה ואז לטייל באזור המלון או שוב לקחת תחבורה ציבורית (אופציה שנשמעת לי מסורבלת ולא אטרקטיבית)
3. לבחור יעד שיש ממנו/אליו אוטובוס לשדה.
ובגלל שיש לכם בעצם שלושת רבעי יום, ובלי מכונית, הכי סביר זה לבחור עיר. אז נותר לבדוק לאיזו עיר (יפה ומעניינת) מגיע אוטובוס נוח לשדה, שיהיה בשעות מתאימות וללא נסיעה ארוכה מדי.
והתשובה לזה היא לדעתי בעצם אחת - פרייבורג!
צאו מהשדה, קחו אוטובוס לפרייבורג (על פי לוח הזמנים נסיעה של 50 דקות), הניחו את התיקים במלון במרכז העיר וצאו להסתובב. מדרחוב, כיכר, בתי קפה. מה שרציתם. אם תהיו ממש הרפתקנים ומלאי אנרגיה ותרצו לראות קצת את הנופים באזור אז תוכלו לנסוע בתחבורה הציבורית לרכבל על הר השאונסילנד, ממש ליד פרייבורג. בשלוש ורבע לפנות בוקר (איזו שעה
) תעלו על האוטובוס לשדה התעופה ותגיעו בדיוק בזמן לקראת הטיסה.
משכנע???
שלומית
נ.ב. וכל זה בכפוף לכך שאתם באמת מוותרים הפעם על מוזיאון המכוניות... -
שינוי גישה -
שינוי גישהג'נקין, אם שר החינוך הגאון שלנו לא היה מזיז את ה-1 בספטמבר ל-27 באוגוסט, זה מה שהייתי עושה, לוקחת עוד טיסה ב-50 יורו לאנשהו. אבל אני בדד-ליין של להספיק לשים את הנסיך בבית ספר ולהתחיל את החופש הגדול שלי.
כרגע הדבר הכי מרתק בבאזל זה הקישור של ג'ני שנראה נורא נורא מפתה. אבל עם ילד בן 13? וחוץ מזה בבאזל אין מלונות עם שאטל. יש מלונות ליד קו 50. וקו 50 מתחיל לנסוע ב-5 בבוקר. ככה שאני אצטרך מונית לשדה.
שלומית, עושה שכל לגמרי הסדר שלך. עיר גדולה (יחסית) לחצי יום טיול עם תחבורה ישירה מהשדה. האופציה של פיירבורג לא עלתה בגלל השעה המטורפת של הבוקר ואני צריכה לעכל את זה עדיין.
טוב, היום זה לא יקרה.
מחר נתחיל התברברות מחדש. ראו הוזהרתם
שיהיה לילה ושיהיה טוב.
אלונה -
שינוי גישהאני כאן!!
נחתי מכל הנסיעות , בעיקר מהנסיעה הכייפית לציריך
אני בעד פרייבורג !!
אם לא מכוניות אז פרייבורג.
מה זה משנה אם קמים ב3 אוב 4? גם ככה יום אחרי ישנים במיטה של הבית!!
אז השאטל לפרייבורג מהיורואיירפורט כאן:
http://m.freiburger-reisedienst.de/en/airportbus/timetable.p hp
ואם פתאום בא לכם טיטיזי? רכבת חצי שעה ואתם שם. מזכיר שפארק המים פתוח עד 22
והוא 10 דקות הליכה מהרכבת...הטיילת של האגם גם ככה.
רכבת אחרונה חזרה לעיר ב 22:30
http://reiseauskunft.bahn.de/bin/query2.exe/dn?ld=96244& seqnr=2&ident=gj.018797244.1342042783&rt=1&remem berSortType=minDeparture&REQ1HafasScrollDir=2
ואם לא בא , נשארים בפרייבורג.
זהו, תמצאי מלון למיעוט הנרדף בפרייבורג, תוודאי שהוא לא של טרנסג׳נדרים ונמשיך...
ג׳מוס