שאלה קטנה - בוסטר
-
האם בוסטר קטן ( ללא גב ) אפשר למסור למטען של טיסה (אלעל) כמו שהוא ללא תיק, או שחייבים להכניס אותו לאיזשהו תיק?
-
שאלה קטנה - בוסטרקודם כל - אם תשלחו אותו כמו שהוא זה נחשב פריט מטען. אין לכם בעיה מבחינת כמות המזוודות?
בנוסף, חייבים לחבר לו את המדבקה של היעד, כלומר צריך מקום לקשור או להדביק.
והכי חשוב - לא חבל על הבוסטר שיתלכלך? -
שאלה קטנה - בוסטרתודה
אין לנו בעיה עם מספר המזוודות ואני אחפש רעיון איך להדביק את את היעד.
חבל שילכלך לא ממש
, מדובר בבוסטר שעולה 50 שח.
מן הסתם נשאיר אותו שם אם תהיה לנו בעיה של מזוודות בדרך חזרה
( עם התכנונים של הילד לקנות לפיימוביל ענקיים , כניראה שתהיה ) -
שאלה קטנה - בוסטראנחנו בזמנו עשינו שימוש בצ'ימידן ענק והכי פשוט שיש (פשוט "שקית" בד ענקית עם ידיות ורוכסן שקנינו בחנות ריקושט נדמה לי). דחפנו פנימה את שני הבוסטרים, ובחזרה הוא שימש אותנו גם למעילים, כביסה... איכשהו הנפח של הדברים כשנוסעים הוא קטן יותר, גם אם לא קונים כמעט כלום, ככה שזה עוזר שיש תיק כזה עם נפח אדיר.
גם עכשיו זו התכנית. -
אורנה - לגבי הצ'ימידןחיפשתי בדיוק כזה כמו שאת מתארת, ענק ופשוט, ודווקא לא היה בריקושט. (לפחות לא בסניף בירושלים).
אם תיזכרי איפה קנית בדיוק אשמח מאוד, או אם מישהו אחר בין הקוראים נתקל בפריט הזה לאחרונה, אודה אם ישתף איפה ניתן לקנות.
תודה,
אוסי
-
אורנה - לגבי הצ'ימידןאוסי,
לדעתי זה היה בחנות ריקושט במלחה בירושלים (גם אנחנו ירושלמים...).
חיטטו באיזה ארגז ובסוף מצאו (לא תמיד המוכרים עצמם יודעים מה יש בחנות, קרה לי עכשיו בחנות למטייל עם שכמיות גשם לילדים... מוכר אחד ידע, השני אמר שפעם ראשונה שהוא רואה דבר כזה בחנות - שכמית גשם לילד ב - 15 ש"ח).
זה היה לפני יותר משנתיים. מקווה שתמצאי גם עכשיו. אם לא, תגידי מתי את נוסעת, אם לא מצטלב עם התאריכים שלנו אשמח להשאיל.
אורנה -
אורנה - לגבי הצ'ימידןאני קניתי כזה בממסי -
אורנה - לגבי הצ'ימידןתודה בנות!
אורנה, לא ידעתי שאת "מהשכונה"...
תודה על הצעתך הנדיבה , אבל גם אנחנו טסים באוגוסט והתאריכים שלנו חופפים בחלקם.
אנסה שוב בריקושט - אשאל אולי מוכר אחר ואנסה לחטט קצת בעצמי, ואם לא אמצא אנסה את מזלי בממסי.
יום נעים!
אוסי
-
שאלה קטנה - בוסטרלא חייבים תיק. בעליה למטוס בארץ מקבלים שקית לניילן את הבוסטר, ועליה מדביקים את המדבקה.
ושאלה מקבילה - אם אני מעלה למטוס בוסטר בקרטון שלו זה נחשב מזוודה או בוסטר ?
-
שאלה קטנה - בוסטראין הבדל - שניהם נחשבים פריט מטען -
שאלה קטנה - בוסטרזה לא נכון. בוסטר לא נחשב פריט מטען.
בוסטר עולה למטוס כמו עגלה, לא נספר כפריט מטען. -
שאלה קטנה - בוסטרבאיזו חברה בוסטר לא נחשב פריט מטען?
ולמה את חושבת שעגלה לא נספרת כפריט מטען?
לפי המדיניות הרשמית החדשה של אלעל (אני כותב רשמית כי יתכן שלפקיד בשדה יש חופש מסויים):
לתינוק עד גיל שנתיים - ניתן לקחת כסא בטיחות או עגלה ללא תשלום (אבל לא שניהם). השני יחשב כפריט מטען.
מעל גיל שנתיים - עגלה או כסא יספר כפריט מטען.
חשוב לזכור שלכל אחד מבני המשפה מגיע פריט מטען אחד, כלומר משפחה עם שני מבוגרים ושלושה ילדים שאחד מהם תינוק זכאית ל5 פריטים, מהם 4 עד 23 קילו ואחד עד 10 קילו.
בחברות שונות יש מדיניות רשמית אחרת.
לאיזיג'ט למשל - עגלה וכסא בטיחות פטורים אם הפקיד השתכנע בנחיצותם.
הפרשנות שלי - עד גיל 5 בערך פטור גם העגלה וגם הכסא. בוסטר או עגלה לילד גדול - בתשלום. -
שאלה קטנה - בוסטרב KLM
ב Lufthansa :
If you are travelling with children up to the age of about 7, you may take a child restraint system with you.
כיוון שמחוייבים לנסוע בבוסטר גם מעל גיל 5, לא ברור לי למה החלטת שמעל גיל 5 בוסטר בתשלום. -
שאלה קטנה - בוסטרלגבי גיל 5 - התייחסתי לאיזי ג'ט.
השואלת המקורית התייחס לאלעל.
כמו שכתבתי, כל חברה והמדיניות שלה
לגבי לופטהאנזה - לא ברור לי מהאתר (אולי שירות לקוחות יענו) האם מדובר על כסא בטיחות שעולה למעלה והילד יושב בתוכו, או פריט נוסף למטען. הסתכלתי על הציטוט שלך, הוא מפנה ללינק שמתייחס לכסאות שעולים לקבינה ולא למטען.
תאמיני לי - בתור מי שסוחב איתו 3 כסאות ועגלה אני אשמח אם כולם בחינם -
שאלה קטנה - בוסטרהינה מתוך האתר של לופטהנזה :
Child safety seats can be carried free of charge provided that the model is approved and the child is travelling on a child’s fare and in a booked seat.
For child seats that are not approved the usual free baggage allowance and excess baggage charges apply.
אין התניה שחייבים להעלות את המושב למטוס.
http://www.lufthansa.com/online/portal/lh/il/info_and_servic es/baggage?nodeid=3342366&l=en&cid=1000266
אבל זה כנראה לא תופס לבוסטרים שלי... מסתבר שאלה שאני מתכננת לקחת לנסיעה אינם מאושרים למטוס.
אגב - סוכנת הנסיעות קיבלה תשובה שמותר להעלות את הבוסטרים למטוס, והם אינם נחשבים מטען.
כיוון שבדרך למינכן אין לי בעיית מטען, זה פחות משנה לי אם זה נחשב בוסטר או מטען.
בקיצור - נחיה ונראה... -
שאלה קטנה - בוסטראגב - אנשים טובים - בקיץ טסנו ב KLM - העלינו בלי שום בעיה 2 בוטרים לטיסה, שלא נחשבו כמטען, וחברים שלנו שטסו איתנו העלו בנוסף לבוסטרים גם עגלה (לילדה בת 4). -
שאלה קטנה - בוסטרשלום מיכל !
לאיזה קיץ בדיוק את מתכוונת ?
כללי הכבודה החדשים הם מתאריך 1.4.12 בלבד !
אני אטוס בע"ה עם החברה הלאומית הרומנית והכללים הם ברורים כמו שכתב לך אנשיםטובים ! גם אין לי בחירה בן עגלה וכיסא.
אשמח אם יש בידך מידע אחר !