לימוד ספרדית לטיול בדרום אמריקה
-
שלום,
קוראים לי נדב ואני טס בנובמבר לדרום אמריקה לכמה חודשים רציתי לשאול אם יש דרך מהירה ויעילה ללמוד את השפה הספרדית .
בעיקרון קניתי שיחון של ספרדית אבל אני לא חושב שזה רציני לחשוב שאני ילך איתו לכל מקום ויפתח אותו כשאני רוצה לשאול משהו.
יש דרך יעילה ומהירה ללמוד ספרדית באינטרנט בזמן של 3 חודשים?
תודה מראש לעוזרים ! -
היו הרבה דיונים על זה לאחרונה כאן בפורוםגם ספרים מצויינים וגם אתר אינטרנט יעיל. חפש כמה עמודים אחורה. -
היו הרבה דיונים על זה לאחרונה כאן בפורוםהספר שקניתי לדעתי באמת טוב אבל השאלה היא אם 3 חודשים זה מספיק זמן כדי להתחיל לקבל ידע על השפה ברמה שאני אוכל לנהל שיחה שם.
-
לי זה הספיקאתה לומד לפני, מקבל בסיס, ואז מגיע לשם, ממשיך ללמוד ומתרגל. זה לוקח כמה ימים או שבועות 'להיכנס' לזה באמת ולצבור ביטחון לדבר עם אנשים, אבל כשזה קורה זה קורה באמת, כמו קסם.
-
לי זה הספיקאוקי תודה רבה נקווה שגם לי יספיק !
-
שמע,האתר שהוא ללא ספק הבית החם ללימוד ספרדית הוא spanishdict.com
יש שם שיעורים בצורת סרטונים של 10-20 דקות כל אחד, כאשר כל שיעור מתמקד בנושא אחר. מה שאני אוהב זה שהם גם מלמדים את הדקדוק, ולא רק משפטים שימושיים(כמו בשיחונך), וכך אתה בעצם זוכה לעצמאות בכל נושא שאתה לומד ויכול לעשות איתו מה שאתה רוצה.
חשוב מאוד להפנים- אין קיצורי דרך בלימוד שפה. אין קסמים. צריך הרבה תרגול וזה יזכיר לך את שיעורי הלשון מהתיכון- אז תתכונן.
אבל אם אתה רציני ורוצה להשקיע בזה- שלושה חודשים, שיעור ביום- יומיים(אפילו יותר אם אתה מצליח) ותרגול- ואתה עמוק בעניינים.
כנס ללשונית "learn" ושם לשיעור הראשון.
שכחתי לציין, שאתה צריך רמה בסיסית של אנגלית כדי להבין מה הולך שם.
בהצלחה -
לימוד ספרדית לטיול בדרום אמריקהתברר במכון ידידות אמריקה ת"א תוכל לקחת קורס ספרדית למוצ'ילרים
19 לאוגוסט לאחר שתסיים את הקורס תצטרף לדיבורימוס מתחילים.
תשאל את יועצי הקורסים של מכון על הכל!! -
לימוד ספרדית לטיול בדרום אמריקההי
ממליץ לך לבדוק את האפשרות להתחיל את הטיול בגואטאמאלה. לשהות שם כשבועיים בבית ספר לספרדית ,לחיות עם משפחה מקומית ותיראה איך נס מיתרחש -
לימוד ספרדית לטיול בדרום אמריקהטיפ: לדעתי אפשר ללמוד את השפה בעצמך, והדרך הכיפית והזורמת ביותר היא פשוט ספר לימוד עצמי בעזרת ספר או אתר, וצפייה בתכנים בספרדית בטלוויזיה. אם כל יום במשך שלושה חודשים תצפה בתוכן כלשהו בספרדית עם כתוביות לעברית (סרטים, סדרות מכל ז'אנר שהו, כל מה שכיף לך לצפות.
תיעזר בספר ללמוד את ההטיות והזמנים למיניהם, ותנסה "לתפוס" רגעים בסרטים ובסדרות בהן אתה אשכרה מבין מה אומרים! אתה תראה שככל שתתקדם עם הספר ויעבור הזמן, יהיו יותר ויותר דברים שפשוט תבין.
תנסה גם לשמוע מוזיקה (יש מכל זאנר שתרצה)וגם לקרוא את המילים.
אל תזניח את הדקדוק לגמרי, ותשנן אותו מהספר.
כמובן שנסה לדבר ספרדית עם כל דובר ספרדית שתפגוש עד אז!
כשתגיע לדרום אמריקה זה יבוא לך מהר ובקלות, אז רק תהנה מהתהליך!
מקווה שעזרתי
גיורא