קאו לאק
-
המלצה על מלוןאני ישנתי לפני כשנה בריזורט שמצא חן בעיניי מאוד שנמצא ממש על החוף מצפון לשמורת הטבע קאו לאק לם רו והיה אחת ההצלחות הגדולות בטיול.
שמו Nang Thong והוא נמצא בסמטה שיורדת ממרכז העיירה אל החוף. הבונגלוסים נמצאים ממש על החוף, ממוזגים, מודרניים, עם מקלחת שנמצאת במתחם מבודד מאחורי החדר (הכניסה מהחדר) מתחת לכיפת השמיים. פשוט חוויה. בחדר טלוויזיה, מיני בר ופינת קפה ומחירו המגוחך (מחוץ לעונה) – 1000 באט ללילה כולל אינטרנט אלחוטי חופשי, אך ללא ארוחת בוקר. בעונה מחירו כפול, החל מ-2000 באט ללילה.
הציון של המלון ב-Trip Advisor הוא 9.
תהנו! -
היי אמירשלום מירב
משהו לא מסתדר לי
לפי המפה ב TRIPADVISOR
Khao Lak Riverside Resort & Spa
Mukdara Beach Villa and Spa Resort
Ramada Resort Khao Lak
נמצאים קרוב אחד לשני ודרומית להם נמצאים
La Flora Resort & Spa
Nang Thong Bay Resort
או שהכול נחשב לאותו האזור?
תודה על העזרה גם לגולן -
היי אמירהיי אמיר,
Khao Lak Riverside Resort & Spa
Mukdara Beach Villa and Spa Resort
Ramada Resort Khao Lak
La Flora Resort & Spa
ארבעתם נמצאים באותו אזור - bang niang beach
Nang Thong Bay Resort-נמצא בחוף nang thong,זהו החוף הראשון באזור בקאו לק שמגיעים משדה התעופה,הוא יותר שוקק חיים,יש בו יותר מלונות ומסעדות.
אני מציעה שתחליט קודם באיזה אזור בקאו לק ברצונך לשהות (הומה ,נעים או שקט )ובאיזה תקציב ,קח בחשבון שיש מלונות מפוארים ומצוינים כמו- מרידיאן,JW MARRIOT אך הם קצת יותר מרוחקים.(במידה ותצא לטיולים בסביבה האיסוף הוא כמובן מהמלון,במידה ותרצה להגיע לשוק המקומי או לטייל בחופים הסמוכים יש את הטנדר-טקסי או לחילופין מלונות הפאר מספקות ,אם אני לא טועה,הסעה לאותם האזורים. -
היי אמירבוקר טוב מירב
מה יש בחוף bang niang beach?
אנחנו מחפשים מקום לא הומה אבל גם לא רחוק ממסעדות במלונות במחיר של עד ל 80 דולר ליום.
מה המרחק בין שני החופים nang thong ו bang niang?
יום טוב
אמיר
-
היי אמירהיי אמיר,
מה יש בחוף bang niang beach?
מסעדות,מס' פאבים קטנים ונחמדים,חנויות,שוק מקומי,מוזיאון הצונאמי ו-police boat ,מפל בקרבת מקום-chong fa.
מה המרחק בין שני החופים nang thong ו bang niang?
כ- 10 דקות נסיעה.
מירב.