השכרת רכב באורלנדו
-
שלום,
במהלך החגים אני ומשפחתי(6 נפשות) נבקר בפארקים שבאורלנדו.
אני אשמח לדעת מניסיונכם,האם כדאי לשכור רכב או להסתפק בשאטלים של המלון?
תודה
-
השכרת רכב באורלנדוקודם כל - איזה פארקים ואיזה מלון?
אם מדובר על הפארקים של דיסני ומלון של דיסני הרי שהשאטלים נותנים מענה טוב לפארקים, ולהבנתי אין צורך בטיפים כי לא מדובר על רכבים קטנים.
אם מדובר על מלון בדיסני אבל לצאת מהמתחם של דיסני (לפארק אחר / מסעדה / דופינג) אז יש בעיה. ניתן כמובן לשכור רכב גם בתוך הפארק.
אם מדובר על מלון מחוץ לדיסני הרי שגם אם יש לו שאטלים יש להם כמה מגבלות:
1. שעות מאד קשיחות. לרוב פעם ביום בבוקר, פעם ביום בערב. אולי פעמיים. אין לכם גמישות בשעות.
2. למרות המחשבה שהשאטל הוא חינם, הרי שמקובל לתת טיפ לנהג של דולר או שניים לכל משתתף. למשפחה של 6 נפשות אני מניח ש-10 דולר זה סכום יפה (אם כי ניתן גם פחות). כלומר הלוך ושוב מדובר על 15-20 דולר ליום.
לגבי השיקול הפיננסי חשוב לזכור שחניה בפארקים עולה גם 10-15 דולר ליום.
והיבט אחרון - האם מדובר על ילדים קטנים שצרכים כסאות בטיחות. אם כן תבדקו מה הכי רלוונטי לגביכם. -
השכרת רכב באורלנדותודה על התגובה המהירה. המלון נמצא בקיסימי. הפארקים הם: יוניברסל, ממלכת הקסם,עולם הים ומרכז החלל קנדי. אני מבינה שיש תשלום לחניון בכל פארק. כדי לחסוך זמן-אין ברירה אלא לאכול בפארק. מדובר ב-4 ימים מלאים והילדים הם בגילאי 12-16. מה נראה משתלם מבחינת ניצול הזמן וכלכלי כשברור לנו שכל יום ינוצל במלואו מהבוקר עד חצות לכל פארק. -
השכרת רכב באורלנדובנסיבות הללו, לדעתי כמובן, באופן מובהק עדיף בהרבה רכב.
קודם כל - אני לא מכיר הסעות למרכז החלל. אני מתאר לעצמי שניתן למצוא כל מני הסעות בתשלום, אבל ל-6 נפשות זה יהיה מאד יקר.
ברור שניתן לשכור רכב רק ליום הזה.
בנוסף לא לשכוח הגעה מ/אל שדה התעופה.
חוץ מזה - רכב יאפשר לכם להוזיל את עלויות המזון בפארקים:
1. לעבור בסופר ולהצטייד בקצת מצרכים (סנדוויצים חטיפים ושתיה).
2. לעבור בבוקר באחת מהמסעדות הגדולות לארוחת בוקר טובה
3. בערב ביציאה מהפארק לעבור לארוחת ערב, קלה או כבדה לפי מצב רוחכם.
ארוחת בוקר טובה בשילוב סנדוויצים וחטיפים מהבית יאפשרו לכם לאכול בפארק ארוחת צהריים קלה ומאוחרת יחסית (וכך גם תנצלו את שעת הצהריים שבה יש פחות עומס במתקנים). וארוחת ערב (אם תרצו) תהיה בערב
היות והרכב עצמו צפוי לעלות כ-60 דולר ליום (רכב, חניה ומעט דלק), וכבר ציינתי שתחסכו 15-20 דולר על הטיפים לשאטל, ונניח שתחסכו גם 20 דולר על אוכל (אפשר לחסוך גם הרבה יותר אם מתבססים רק על סנדוויצים), הרי שעלות הרכב (בהשוואה לשאטל חינם) היא כבר פחות מ-30 דולר, וקיבלתם את כל הגמישות של הרכב + הסעות מהשדה + הסעות למרכז החלל. -
השכרת רכב באורלנדותודה, המידע בהחלט עוזר לי.
עוד שאלה קטנה: האם כדאי לבקר בממלכת הקסם למי שביקר ביורודיסני בצרפת?האם מתאים לגילאים אלה או ילדותי מדיי? -
השכרת רכב באורלנדו
אם אתם לנים בקיסימי הרי אין ספק שכדאי להשכיר רכב.
אני מציעה לך לקרוא את הסיפור שכתבתי (בקישור המצורף, לפחות את החלק על אורלנדו ובו כתבתי על הלינה שלנו באורלנדו ועל מג'יק קינגדום). בעלי שהיה ביורודיסני מצא קווי דמיון רבים בינו למג'יק קינגדום, אם נהנתם שם אולי תהנו גם פה. הילדים שלי היו מוותרים עליו בשמחה.
דנה -
השכרת רכב באורלנדודנה תודה. קראתי בעיון את הכתבה שלך. לאזור מפלי הנייאגרה וושינגטון אנו לקחנו טיול מאורגן. איך הנהיגה באורלנדו? היה יום שהסתבכתם, האם השילוט טוב? אתם בקרתם באולפני הוליווד ואנו מעוניינים לבקר ביוניברסל. מה היית משנה לגבי הביקורים בפארקים? -
השכרת רכב באורלנדוהנהיגה באורלנדו היתה פשוטה מאוד והשילוט מצוין, במיוחד בתוך האיזור של דיסני. כשהסתבכנו זה היה כי ה-GPS הוביל אותנו לגמרי לא בכיוון ובמקום לסמוך על השילוט ועל עצמנו הלכנו עם ה-GPS.
לגבי הפארקים - לנו דיסני מאוד התאים חוץ ממג'יק קינגדום. אני חושבת שבפארקים כדאי להשתדל לבוא מוקדם והכי חשוב לבוא מוכנים. כלומר לעבור על רשימת המתקנים/הופעות עוד בבית לבחור את אלו שהכי רוצים לעשות ואז כשמגיעים לפארק לקחת את המפה ולנסות לעשות סדר לגבי לאן הולכים ובאיזה סדר.
דנה -
השכרת רכב באורלנדוממליצה על השכרת רכב. מבחינת הנוחות זה יתרון גדול, הן של ניידות בשעות שנוחות לכם והן מבחינת העמסת אוכל ושתיה וכל דבר אחר שצריך. (לי יש בן קטן אז הייתי צריכה כסא בטיחות).
למעשה הזמנו רכב כבר מהארץ מחב' אלבר (טריפטי דולאר) ויצא ממש מחיר טוב.
טיול נעים!
לימור.