16 יום בארגון וקטלוניה
-
מחירים עיקריים וקישורים נלווים אליהםכל המחירים ביורו
Montserrat - הנסיעה הלוך וחזור 8.5 לאדם
מוזיאון דאלי - 12 לאדם
המרכז לתולדות יהודי העיר-לבקש AUDIO GUIDE - 4 למבוגר
פארק טיבידבו - 25 לילד לכל הפארק (לחלק התחתון בלבד- לקטנים יותר - 12 או 13, דומני)
משחר טורניר גאמפר - כרטיסים במיקום מצויין - 54 ליחיד (מחיר זול מאוד יחסית למשחק ליגה רגיל)
שמורת אורדסה- כניסה רגילה (טיול ברגל) - 4.5 ליחיד
שמורת אורדסה- טקסי 4X4 - לילד/מבוגר 30/20 (לא ניסינו) - טלפון 630-418-918
שמורת איגווסטורטס - 22 לאדם בג'ים למסלול הארוך (עד למעלה)
פארק השעשועים של סאראגוסה - 14 לילד (למלווה מחיר במלי)
-
מחירים עיקריים וקישורים נלווים אליהם (המשך)מוזיאון פיקסו - 11 לאדם
מסעדת LAS PALOMAS בסרגוסה (בופה מצויין - ידידותי מאוד לילדים, כולל גם מנות שמתאימות למי שאינו אוכל חזיר) - 13 לאדם
קרטינג GO ZUERA - קרטינג ברמה גבוהה ביותר כ 30 קמ מסאראגוסה,
Carretera N-330, km. 521 50800 Zuera
12.5 לילד לסיבוב מספק ביותר
Port Avantura - מחיר 44 לילד, מומלץ ביותר
Casa Batlio - מחיר 18 ליחיד
Besalu סיור מודרך למקווה - 2 ליחיד
מסעדה La Paca Vaca (בופה מעולה ליד קאסה בליו), יש גם בשר שאינו חזיר, סטייקים מעולים באמת, חופשי חופשי -
Passeig de Gràcia, 21
מחיר 11 ליחיד
-
אז כמה הנזק?תשתית הנסיעה (טיסה-לינה-רכב): 19 אלף לפי הפירוט הבא:
טיסה - 12 אלף (770 דולר, רכישה מאוחרת מדי..)
לינה - 4.5 (אכן, כ 300 שח ללילה)
רכב - 2.5
שהות ואטרקציות - 13 אלף
יחד - 32
-
אז כמה הנזק?והבית בטורדרה (450 לשבוע) היה ע-נ-ק-י, מרווח ביותר ומצויד כהלכה
לטעמי - בתים בשירות עצמי הם הדרך הנכונה (והזולה) למשפחה לשהות בחול -
דיווח מקסים!דוד שלום
אין ספק שאתה אוהב לתכנן טיולים ועוד יותר לספר עליהם אח"כ בכשרון רב לטובת הקוראים. היה כיף לקרוא וקיבלתי הרבה מידע שימושי.
לפי הקישור שצירפת אולי נספיק לפיאסטה מיור בברצלונה וזו תהיה חגיגה אמיתית (פרסום רשמי ב- 3 לאוגוסט. נחכה ונראה). במקרה נופלים גם על תחילת פסטיבל בסן סבסטיאן. לתפוס במקרה 2 פסטיבלים- לזה באמת צריך קצת מזל.
גם אנחנו נוסעים עם מתבגרים ונראה לי שקשה יהיה להוציא אותם מ-VAL DE VOI במיוחד לאור אהבתם הגדולה למים. תודה על הטיפ!
המון תודות, תמשיכו לטייל ואנחנו בעקבות דיווחיך.
יישר כוח!
איריס -
דיווח מקסים!תודה על התודות.
אני אכן נורא נהנה משלב תכנון הטיול, מבחינתי חצי מההנאה מהטיול עוברת עלי בכל שלב ההתלבטות והרכבת המסלול (שלוקחת כמה חודשים און אנד אוף - כך אני מאריך את זמן הטיול...)
לפעמים אני נהנה מהמחשבה שכשאני מגיע למקום עצמו אני כבר נהנה פחות (כמו בקוסטה בראבה שהיתה מעניינת הרבה פחות ממה שחשבתי, וגם כך היום הזה היה בסימן שאלה מהחינתי).
דוד -
דיווח מקסים!מדהים !! כל הכבוד על ההשקעה!!!
איזה כיף שאנשים כמוך קיימים !!!
טסים אוטוטו 24 אוג. רק ל-10 ימים...ממש צריכה עוד כמה
-
דיווח מקסים!האינפורמציה שלך מדהימה ובאמת מאד עוזרת. הזכרת באחד השרשורים בנושא שקבלת עצה להעזר באתר מישלין לבניית מסלולים. האם מדובר ב-viamichelin.com ואיך נעזרת בו? אני בדרך כלל משתמשת באתר רק למצוא כתובות במפה ומרחקי נסיעה ומסלולים מהירים. האם אתה נעזר גם כדי למצוא דרכים יפות?
תודה
ריקי -
דיווח מקסים!"רק" מסלולי נסיעה? זה המון! זו התרומה המשמעותית של האתר הזה.
לאֿ, מעבר לזה אני לא משתמש.
תודה על הפידבק.
-
דיווח מקסים!תודה רבה על הפידבק
-
דיווח מקסים!לא התכוונתי חלילה להשמיץ את האתר, הוא מצויין. כוונתי היתה שאני בודקת בד"כ את הנסיעה ממקום למקום כאשר אני רוצה להגיע בצורה היעילה והמהירה ביותר, השאלה שלי היתה, האם אתה משתמש בהמלצות שלהם על הדרכים היפות ביותר כדי לבנות מסלול. כך זה השתמע ממה שכתבת בהמלצות שלך ורציתי לדעת אם ההמלצות שלהם טובות.