גרמניה - אוטובאן
-
אני מתכוון להשכיר רכב ספורטיבי ולנהוג על האוטובאן
השאלה שלי איך מגיעים אל הכביש אם אני נמצא בברלין? WAZE, זה טוב? -
גרמניה - אוטובאןאנא הסבר את שאלתך?
אוטובאן-זוהי אוטוסרדה? מאיפה לאן אתה רוצה להגיע?
-
גרמניה - אוטובאןאני מעוניין לנסוע על הכביש עצמו עם רכב ספורטיבי כלשהו
השאלה: אם אני נמצא בברלין, כיצד להגיע לאותם כבישים מהירים שהמהירות בהם ללא הגבלה? -
גרמניה - אוטובאןטבעו של כביש הוא שהוא מוביל ממקום למקום, ולכן מעבר לעובדה שאתה יכול לסוע בלי הגבלת מהירות אתה יכול לנצל את האוטו גם בשביל להגיע לאנשהו, יעני-לטייל.
אם בכל זאת רק בכבישים עסקינן, מאיזור ברלין כביש A9 לכיוון דרום הוא די מוצלח, אם כי בד"כ עמוס בתנועה, ואותו כנ"ל (אולי טיפה יותר טוב) כביש A2 מברלין למגדבורג. אם אתה ממש בקטע של כבישים ויש לך מספיק זמן שווה לנסות להגיע לכביש A38- אחד מהפרויקטים לאיחוד גרמניה, פלא הנדסי שמוביל משום מקום לשום מקום ולכן בד"כ כמעט נטוש לגמרה. הוא מתפצל מA9 לייד לייפציג, בערך שעתיים דרומית מברלין.
שים לב שהשילוט על האוטוסטרדות, גם השילוט האלקטרוני והמתחלף, הוא חובה מבחינת הגבלת מהירות ולא רק המלצה, זה יכול לעלות לא מעט אם נתפשים על מהירות באוטוסטראדה. -
גרמניה - אוטובאןאילו כבישים קרובים לברלין והמהירות בהן ללא הגבלה? -
גרמניה - אוטובאןמה בתשובה שלי לא עונה על השאלה שלך? מומלץ לקרוא את התשובות של אנשים לשאלות שלך, אחרת אין טעם לשאול... -
גרמניה - אוטובאןנראה לי שהבחור לא הבין שבשגרה אין הגבלת מהירות ולכן כל הכבישים שציינת
יכולים לנהוג בהם חופשי אלא אם יש שילוט אלקטרוני המורה אחרת.
ג׳מוס -
גרמניה - אוטובאןאז אני מבין שברלין קורבה לכבישים המהירים שבהן המהירות ללא הגבלה -
גרמניה - אוטובאןבאוטבן שים לב לשילוט היטב ...
יהיה לך רכב ספורטיבי סבבה תהנה ותיסע זהיר זה לא מסלול מרוצים זאת אוטוסטרדה ויש שם עוד הרבה רכבים!!
כשרשום לך שהמהירות יורדת מכל סיבה ... היא באמת יורדת לא כמו כאן שרשום שיש פקק והוא מגיע אחרי 5 דקות.
תהנה
-
גרמניה - אוטובאןהלו? לקרוא יודע? אותיות, מילים וכן הלאה. מומלץ.