רכבת ממינכן לשטוטגרט
-
שלום
האם מישהו התנסה בנסיעה כזו.
מחפשת מידע עבור חברים שנוחתים במינכן ביום שני בשעות הבוקר וצריכים להגיע לשטוטגרט.
האם הגיוני שיש מעט מאד רכבות בקו זה? האם יש אפשרות לקנות אוכל בנסיעה ארוכה כזו?
נשמח לקבל כל פריט מידע שהוא.
תודה -
רכבת ממינכן לשטוטגרטנסעתי ברכבת זו מספר פעמים. נשמע לי מוזר שאין הרבה רכבות בקו (למרות שמעולם לא רכשתי לבד כרטיסים, אז אין לי באמת ידע מבוסס).
יש קרון מסעדה לקפה ואוכל קל, אבל בכל מקרה, בתחנת הרכבת של מינכן יש המון דוכני מאפה וסנדוויצ'ים מעולים, אז אפשר להצטיד מראש. -
רכבת ממינכן לשטוטגרטהיי חגית
האם הזמנת כרטיסים מראש דרך סוכן כאן בארץ?
דבר נוסף- האם זכורה לך התדירות במקרה?נעתם בשעות הבוקר?
שוב תודה ענקית. -
רכבת ממינכן לשטוטגרטזה שעתיים ועשרים, כל חצי שעה בערך, רכבת ישירה, 350 ש"ח.תזמיני בלינק
-
רכבת ממינכן לשטוטגרטמצטערת. נסעתי מספר פעמים במסגרת חילופי נוער, אז המארחים שלנו משטוטגארט הם אלו שרכשו את הכרטיסים.
אני יודעת שאם מזמינים הרבה זמן מראש - המחיר מצחיק (אבל אולי זה רק לקבוצה?!). אנחנו נסענו תמיד בבוקר, ועד כמה שזוכרת, לפחות באחת הפעמים אחרי שהקדימו לנו את הטיסה בשעתיים, המארחים החליטו שלא להקדים את הרכבת כי הכרטיסים כבר הוזמנו לרכבת ספציפית זו. אבל נדמה לי שהייתה רכבת מוקדמת יותר. -
רכבת ממינכן לשטוטגרטתודה על התגובות.
האם לדעתכן יש להזמין מראש או שפשוט אפשר להגיע למקום ולקנות?
שלא יווצר מצב ויוזמנו כרטיסים ואז יהיה למשל עיכוב בטיסה או שהעניינים יקחו זמן רב מהמשוער בשדה התעופה מחוסר נסיון של הנוסעים. -
רכבת ממינכן לשטוטגרטאין לי ניסיון בתחנה זו, אבל טיילנו עם נסיעות ברכבות בשוויץ ובצרפת, וגם עכשיו בספטמבר יש לנו שתי נסיעות ברכבת, אני לא מזמינה מראש, קונה במקום, ועוד אחרי נחיתה, אי אפשר לקבוע בדיוק שעה. -
רכבת ממינכן לשטוטגרטתודה רבה -
רכבת ממינכן לשטוטגרטנזכרתי, תמליצי להם להנפיק כרטיס אשראי עם צ'יפ, יש תחנות שרק כזה מקבלים המכונות. -
רכבת ממינכן לשטוטגרטתודה על הטיפ.