אבקת כביסה
-
מותר לשים כלי קטן עם אבקת כביסה במזוודה? (שלא יחשבו שזה סמים או משהו ויעכבו אותי) -
אבקת כביסהלא חושב שיהיה בעיות עם זה, אבל יש שם אלפי חנויות שימכרו לך אבקת כביסה, לדוגמה DOLLAR TREE, חפשי חנות לפי המיקוד הקרובה למלון שלכם:
http://www.dollartree.com/custserv/locate_store.cmd
-
אבקת כביסהראשית, אני לא חושב שיחשבו שאלו סמים. בבדיקה פשוטה הם יוכלו לראות שזו אבקת כביסה ולא סמים אם זה יגיע לכדי בדיקה בכלל.
השאלה החשובה יותר היא למה לקחת אבקת כביסה מכאן לארה"ב? אינני יודע כמה כביסות ("מכונות") אתם מתכננים לעשות שם, אבל אם המספק איננו רב, אפשר לקנות בדרך כלל במלון או במכבסה קופסאות אבקה לשמוש חד פעמי, או לקנות בכל סופר חבילה קטנה ככל שתמצאו של אבקת כביסה או נוזל כביסה לשמוש בכביסות שלכם (קחו בחשבון שמחיר חבילה חד פעמית הוא בין 75 סנט ל- $1.25 מנסיוני ועשו את החשבון שלכם אם כדאי לקנות חבילה בסופר).
-
אבקת כביסהכל מה שאתם רואים עולה דולר אחד ב-DOLLAR TREE:
http://www.dollartree.com/cleaning-storage-hardware/laundry- supplies/212c311/index.cat
באינטרנט צריך לקנות בכמות, בחנויות מוכרים בבודדות -
חוץ מזה....... בעיני זאת חוויה לבקר בחנויות ה-DOLLAR TREE ועוד יותר חוויה לבקר ב-99CENT ONLY בקליפורניה, נבדה, אריזונה או טקסס. אז גם תבינו כמה מרוויחים בארץ ותראו כמה המחירים אצלנו גבוהים. -
אבקת כביסהזו הפעם הראשונה שלנו בארה"ב אז איני יודעת אם ניתןלהשיג אריזות קטנות כי בסה"כ מדובר ב אולי 3 מכונות לכל השהיה אז זה מש מעט אבקת כביסה ואם אני נאלצת לרכוש אריזה של 3 ק"ג זה מיותר.
טוב לדעת שיש את האריזות החד פעמיות
תודה -
אני לקחתי טבליותשל אריאל קולור, כי כיבסתי לבן וצבעוני גם יחד, לא רציתי שם להתחיל לחפש, קופסה קטנה עם כמה טבליות, ובאמת לא ירדו צבעים.
נכנסתו לסופר גדול פעמיים, לקנות מים, בעיני, למי שלא צריך קניה גדולה בגלל קרוואן, בזבוז זמן נוראי, מה שכן היה מאוד כדאי זה רשת כמו סופר פארם, כמה זול לא להאמין, גם קרמים, גם אדוויל, הכל
-
אבקת כביסהאני מסכים שזה נראה בזבוז, ובעצם אני תמיד קונה את האריזות החד פעמיות, אבל אם אפשר לקנות חבילה של אבקת כביסה לכל הטיול שתעלה רק $1, אז למה לא. בסוף אפשר להשאיר את מה שנשאר מתנה לחדרנית או לקבלה במלון (עשיתי את זה עם בקבוקי מים שנשארו לי). -
אבקת כביסהלפעמים יש דברים שלמרות שבחו"ל הם יותר זולים או נוחים לשימוש, אני מעדיף להביא מהארץ, במקום ללכת ולחפש בסופרים הענקיים כשבסוף כל שעה שלנו בחו"ל עולה הרבה מאד כסף.
אז אם מדובר בכמה טבליות למדיח אול למכונת כביסה, אנחנו מעדיפים להביא מהארץ וחוסך לנו זמן בחו"ל. -
אבקת כביסהבדיוק היום קניתי ברמי לוי טבליות כביסה והם נראים כמו טבליות אבקת כביסה אנשי הבטחון בכניסות לארצות הברים כבר ראו פעם או פעמיים סמים ולבטח ראו גם טבליות אבקת כביסה .גם אם זאת הפעם הראשונה שלך בארצות הברית זו לא סיבה לפחדים וחששות שאין להם בסיס נסיעה טובה
-
גם אנחנו עושים כךבמקום להתחיל לרוץ במיוחד לסופר הקרוב, ולבזבז זמן על חיפוש המוצר שאני צריכה, אני פשוט מביאה איתי מהבית כמה טבליות כביסה, כמה טבליות למדיח וגם כמה דפים למייבש. הרבה יותר נח ומיידי. -
לא רק אבקת כביסה...בעיני, זו טעות להתייחס לסופרים הענקיים כאל בזבוז זמן וכאילו הם באים על חשבון אטרקציות אחרות בטיול. גם הסופרים הגדולים וגם חנויות DOLLAR TREE הם חלק בלתי נפרד מכל טיול.
כל מי שמתכנן ימי 'טבע' ומעברים של כמה שעות מנקודה לנקודה צריך להתארגן מבחינת שתיה/פירות/נשנושים/ממתקים וכמובן מיכל קלקר גדול כדי לאחסן את כל זה (קרח יש במכונות הקרח כמעט בכל מוטל).
חנויות הוולמרט שהן 'סופרסנטר' גם פתוחות 24 שעות ביממה, כך שאין שום בעיה לעצור, בדרך למלון, ולהצטייד כל פעם שצריך.
מי שמתנסה בכך פעם אחת מגלה שחנויות אלה הופכות לחלק קבוע מהמסלול בג'יפיאס....