טיול בר מצווה -ברצלונה
-
שלום לכולם,
אני שוקל לצאת לטיול בר מצווה לברצלונה עם הבן, משהו כמו 4 לילות. לשלב כמובן משחק כדורגל.
לא יודע אם זה הפורום המתאים, אך אנסה.
יש לכם המלצות היכן לרכוש כרטיסים? (אני שוקל לנסוע בחודש אפריל).
המליצו לי על אתר ticketmaster , אך מה שמוזר שזה מראה, כביכול, שכמעט כל הכרטיסים מכורים, אפילו למשחקים בחודש אפריל.
למישהו\י יש המלצות נוספות?
מישהו\י יכול להמליץ על מלון סביר?
תודה מראש. -
טיול בר מצווה -ברצלונהכמה אנשים מתוכננים להשתתף בטיול?
לגבי הכרטיסים "המכורים" - בהחלט ייתכן, אתה מדבר על המועדון הכי נחשב והכי מבוקש באירופה, אך יחד עם זאת זו לא משימה בלתי אפשרית למצוא כרטיסים במקום סביר ובמחיר סביר יחסית.
לפני מס' חדשים ערכנו טיול קצר לברצלונה מצרף לך קישור לפוסט:
-
טיול בר מצווה -ברצלונהתודה לך.
אני מתכנן לנסוע עם בני.
מתי כדאי לנסוע? אני מתלבט בין נובמבר לאפריל.
האם כדאי להזמין כרטיסי טיסה מעכשיו?
-
טיול בר מצווה -ברצלונהאם זה טיול אבא+בן אז אין הרבה משמעות למועד .
מה שצריך להנחות אותך זה להשיג כרטיסים טובים למשחק
וסביב זה לבנות את הנסיעה.
בדקתי לדוגמה כרטיסים למשחק נגד מיורקה ב 7.4
יש כרגע באתר של הקבוצה צמד כרטיסים במקומות טובים בדיור במרכז במחיר של 139 יורו לכרטיס.הכרטיסים בבוקה (אזור) 306.
אותם כרטיסים יש גם למשחק שבתאריך 21.4.
http://www.mat.co.il/leK
התאריכים האלו הם לאחר חופשת הפסח וחופשת הפסחא הנוצרית ולכן לא תהיה בעיה למצוא טיסות ולינה בעיר.
אם תצליח לרכוש באתר הקבוצה תוכל להדפיס את הכרטיסים בבית ולהכנס איתם ישירות לקאמפ נואו.
אם לא תצליח באתר של הקבוצה תוכל לרכוש את הכרטיסים באתר טיקטמאסטר
שהוא האתר הרשמי שמוכר כרטיסים לבארסה.אותם מחירים לאותם מושבים רק שאת הכרטיסים אוספים בכספומטים בעיר לפני המשחק.
http://www.mat.co.il/lek
באותה שיטת חיפוש תוכל לחפש לכל המשחקים - לעבור אזור אזור ולחפש מושבים צמודים.
בהצלחה
ג'מוס -
טיול בר מצווה -ברצלונהג'מוס הוא המסטר בענייני כרטיסים לברצלונה. הטיפ הקטן שאני יכולה להוסיף הוא, שבהמשך משתחררים בד"כ כרטיסים של מנויים, שלא יכולים להגיע למשחק מסויים. כרטיסים אלה מופיעים עכשיו כמכורים. מכיוון שיש לך עוד הרבה זמן, אם לא מצאת את מבוקשך עכשיו (למשל, מה שג'מוס הציע), שווה מעת לעת להכנס לאתרים האלה ולבדוק אם יש כרטיסים. כך אנחנו מצאנו בסוף דצמבר כרטיסים במיקום מעולה ביציע האוהדים של ברצלונה למשחק בחודש אפריל. גם אנחנו היינו בברצלונה כטיול בר מצווה, ואין ספק שמבחינת הבן והאבא המשחק היה גולת הכותרת של הטיול. -
טיול בר מצווה -ברצלונהג'מוס,
תודה.
הסתכלתיבטיקט מאסטר, למשל, למשחק נגד מיורקה, אין שני מושבים צמודים. איך זה יכול להיות?
יכול להיות שהמנויים משחררים מושבים קצת לפני מועד המשחק? -
עוד שאלה ברשותך.
האם לא שווה להזמין חבילת ספורט מהארץ? האם זה הרבה יותר יקר? -
תוכל לשלוח לי את הלינק של הקבוצה לרכישת כרטיסים?
משום מה, אני נכנס ל-fcb ואופציית מכירת הכרטיסים מראה שזה כאילו נעול...
תודה. -
טיול בר מצווה -ברצלונהיש בבוקה 305
הנה צילום מסך
ושמתי לך את הלינק לאתר הקבוצה בהודעה הקודמת....כדאי ללחוץ על הקישורים שאני שם....
ג'מוס
-
טיול בר מצווה -ברצלונהכמה תשובות
מחירי חבילות הספורט הם בעצם חבילות נופש של טיסה + לינה + כרטיס למשחק.
יתכן ותקבל מחירים די דומים אם תבנה לבד את הסיפור אבל אני יכול להבטיח לך שאיכות המושבים בחבילה שתרכוש תהיה גרועה יותר ואם תרצה לשדרג זה יעלה הרבה כסף. משהו כמו 100 יורו לשדרוג טוב!
אז תקנה כרטיסים לבד ואחר כך חבילת נופש אם בא לך , או טיסה לחוד ומלון לחוד.
גלינה צודקת , כדאי לעקוב באתר כי מידי פעם משתחררים כרטיסים של מינויים שמבטלים .
אבל לא הייתי רוכש חבילת נופש לפני שהיו לי כרטיסים למשחק!
בהצלחה
ג׳מוס -
טיול בר מצווה -ברצלונההי. אם אתם סגורים על התוכנית לראות משחק בברצלונה מציעה לך לקנות את הכרטיסים שג'מוס הציע עכשיו ומיד !!! מיקום מצויין! גם אפריל זו תקופה נפלאה לביקור בברצלונה. אח"כ תדאג למלון ולטיסה. לזה יש באמת מספיק זמן. -
טיול בר מצווה -ברצלונהג׳מוס.
וודאי שלחצתי על הלינקים. העניין שהלינק מביא אותי ישר למשחק של מיורקה. ואם אני רוצה חהגיע למשחק אחר, אני לא מצליח דרך הלינק ששלחת.
כניסה דרך האתר של ברצלונה לא נותן לי משום מה להיכנס לקניית כרטיסים. -
טיול בר מצווה -ברצלונה -
האם לא כדאי להמתין בסמוך למשחק, אז משתחררים כרטיסים מהמנויים והמבחר גדול יותר?
עוד משהו, גלינה הזכירה את יציע האוהדים,מהו?זה היציע היקר יותר?
תודה. -
טיול בר מצווה -ברצלונהאם יש כרגע מקומות טובים אז למה אתה רוצה להמתין?
לקבוצה 80000 מנויים ולכן כל האיצטדיון זה יציע האוהדים.....
האוהדים של הקבוצה האורחת יושבים מאחורי השער למעלה.
מקומות טובים הם אלו הממוקמים ביציעים שבמחצית המגרש.
רוצה לחכות, חכה. ואם לא יתפנו שניים צמודים??
אם תרכוש עכשיו תוכל להתמקד ברכישת כרטיסי הטיסה והזמנת המלון.
אם תחכה יותר מידי תיקח סיכון שלא יהיו מקומות בטיסה שתרצה או שהם יהיו יקרים יותר!!
בהצלחה
ג׳מוס -
טיול בר מצווה -ברצלונהג'מוס צודק. בנסיבות של בארסה קצת קשה לדייק בביטוי "יציע האוהדים". בכל אופן, אם תסתכל על מפת האיצטדיון שג'מוס שלח לך לינק אליה, יש צד שעליו כתוב FC BARCELONA
המושבים שג'מוס ציין בפניך נמצאים שם, במרכז, לא קרוב מידי ולא רחוק מידי, פשוט מצויינים (אני כבר נשמעת כמו אשת מכירות של הקבוצה. הלוואי!!!). היתרון של הצד הזה על פני הצד השני שלאורך המגרש, מעבר לכך שברובו הוא מאוכלס באוהדים מקומיים ותיקים שמכניסים אותך לאווירה מחשמלת, הוא שהוא מקורה, כך שאם יורד גשם זה פחות משנה. לכן גם הכרטיסים שם הכי יקרים (אך הכי שווים).
לאף אחד לא ניתנה הנבואה. יתכן ויהיו בהמשך עוד כרטיסים. בעיני הם לא יכולים להיות יותר טובים, כי אלה טובים, אא"כ התאריכים לא מתאימים לכם. סתם אנקדוטה: בטיסה שלנו לברצלונה, יומיים לפני המשחק נמכרו ע"י הדיילים עודפי כרטיסים למשחק, במושבי VIP מרופדים + דרינק במחיר שהיה מעט יותר גבוה מהמחיר שאנחנו שילמנו. חוו"ד הבנים הייתה, שהמקומות שהם ישבו בהם טובים מה VIP אך זה עניין של העדפה אישית. -
גם לי יש שאלהקנינו עכשיו כרטיסים בטיקט מאסטר. אנחנו אוספים אותם מהעיר- במילה "כספומטים" התכוונת לכספומט רגיל, כל כספומט למשיכת כספים בעיר?
תודה -
גם לי יש שאלהלא.
מדובר במכשירים אחרים המבצעים הדפסות של כרטיסים.
הם נמצאים בסניפים של caxia
תלחץ על הקישור ובדף שיפתח תלחץ על אפשרויות איסוף כרטיסים
http://www.ticketmaster.es/nav/en/deportes/barcelona/camp_no u_estadi_f.c.barcelona_fcbx/f.c._barcelona/index.html?loce=e n-deportes-left-1-9-FCBARCELONA#
ג'מוס