דרכי הגעה מדרמסלה לדלהי
-
שלום,
אני מחפשת טיסה מדרמסלה לדלהי, האם קיים דבר כזה ??
הייתכן כי הטיסה אינה יוצאת מדרמסלה אלא מקום ליד??
אשמח לקישור
אילו עוד אפשרויות מעבר יש, האם ישנה רכבת מהירה?? וכמה זמן נסיעה זה?
אולי ג'יפ?? מונית?
אשמח לעזרה ...
סופש מהנה . -
דרכי הגעה מדרמסלה לדלהישלום רב
יש שדה תעופה שהוא מרוחק מדרמסלה בערך חצי שעה עד 50 דקות
לא זוכר את שמו עשיתי את הדרך מהכיוון ההפוך דלהי דרמסלה
מספר פעמים ופעם אחת דרמסלה דלהי לקחתי אוטובוס לילה זאת נסיעה ארוכה בערך 10- 12 שעות תלוי בהפסקות ובמהירות של הנסיעה אפשר
בישיבה או בשינה במיטות אם ברצונך במיטה כדאי לקנות מוקדם מכוון
שזה יותר מבוקש נסי בסוכנויות. -
דרכי הגעה מדרמסלה לדלהייש טיסה מדרהמסלה לדלהי, עם חברת קינג פישר, יוצאת פעמיים ביום, בצהריים ואחרי הצהריים. הטיסה במטוס קטן יחסית, ונמשכת שעה וחצי. משיחות עם אנשים, הבנתי שהטיסה השניה לפעמים מתבטלת עקב מיעוט נוסעים.
השדה נמצא במרחק כ-30 דקות נסיעה מדרהמסלה.
האפשרות האחרת היא נסיעה באוטובוס מדרהמסלה לדלהי, יש מגוון אפשרויות ברמות של נוחות וכו.
אם את נמצאת במקלודגאנג', אני יכול להמליץ על משרד נסיעות אמין, Dream Holiday נמצא בכיכר המרכזית. -
דרכי הגעה מדרמסלה לדלהילגבי האוטובוס, האם אפשר להזמין איכשהו מקום באינטרנט לפני ההגעה לדלהי?
ומה התדירות של אוטובוסים שיוצאים לצפון אם ידוע לכם. תודה -
דרכי הגעה מדרמסלה לדלהיאני טסתי מדלהי לדרמסאלה
השדה נקרא Gaggal Airport והוא מסומן DHM
המטוס לא היה קטן אלא זהה למטוסים שטסים משדה דב לאילת
מהשדה צריך לקחת הסעה לדרמאסלה / מקלוד / באגסו דרמקוט -
דרכי הגעה מדרמסלה לדלהיטל בוקר טוב
חשוב שתהיי מודעת שאחד היעדים הכי מבוקשים מדלהי היא דהרמאסלה , ויש כל הזמן .. כל הזמן אוטובוסים שעולים לשם , וכנ"ל חזרה
ההבדל הוא בין אוטובוס ממוזג ללא - וכבר נכתב רבות על ההבדל בינהם ( הממוזג - חלונות סגורים- נעולים ויש מיזוג, והלא ממוזג חלונות פתוחים ...)
מאחר והדרך לוקחת בערך 12 שעות , יש לא מעט שעולים על האוטובוס לקראת ערב , הולכים לישון , וקמים בבוקר לפאתיה של המקלוד - גאנג'.. המהממת
לדעתי ונסיוני , אין צורך להזמין מראש , ממש אין צורך , אבל כן כדאי להצטרף לחבורה שיודעת ומכירה ממי בדיוק לקנות כרטיסים כך שיצא גם מחיר לא מופקע , וגם תקבלי אוטובוס חדיש יחסית
כך גם בחזרה מדארמסאלה - יש המון משרדי נסיעות ולא מסובך לקנות כרטיסים לדלהי - הכי קל.
ובנוגע ליציאה צפונה : בזמנו ( קיץ - חורף 2009 2010 ), המרכז לשיגור לדהרמסלה ולא רק היה דרך פהאר-גאנג' - הארי ראמה
בהצלחה -
דרכי הגעה מדרמסלה לדלהי
נ.ב
תוכלי לברר שם גם בנוגע לג'יפים( המונית הידועה - ג'יפ TATA ) מצתוותים 6-7 חברה ושוכרים מונית כזאת ,יש תמיד את האפשרות הזאת של לעלות עם מונית , והמחיר תלוי בעיקר בכמה חברה הצלחת לארגן לידך במונית , והאם הצלחתם להתמקח
המחירים משתנים , אבל אם תשאלי באתר - בטח יהיו מי שיוכלו לספר
והצעה שלי , עזבי טיסה - המרחק לא מצדיק , ואם תקחי טיסה מדלהי את עלולה להפסיד את המין-באזאר.....
-
שלום יינון לונג טיים נו סיי...שלומך? -
שלום ינון לונג טיים נו סיי...שלומך?
גולני יקר
זהו, אין ברירה מגיע הרגע שהגעגועים מנצחים
וחוץ מזה שהבת שלי כבר פעם שניה שם , בהודו - התחילה אחרי , ומנצחת בהליכה
)
יאללה אני באתר , בא לקרא ולהזכר ואולי קצת לתרום
כיף שאתה כאן , נעים לחזור

-
שלום ינון לונג טיים נו סיי...שלומך?גולני עשה את גיאורגיה , ואני מתכוננת למונגוליה !!
-
דרכי הגעה מדרמסלה לדלהיתודה רבה על העזרה,
עזרתם מאוד...
-
דרכי הגעה מדרמסלה לדלהיתודה רבה.... עזרתם מאוד