קורס בישול ביאנגשו
-
במסגרת טיול לסין, נשהה מספר ימים ביאנגשו, הומלץ לנו לקחת שם שיעור בישול, אנחנו מתלבטים אם להקדיש לכך זמן במקום לטייל באותן שעות, האם מישהו התנסה בכך ביאנגשו? -
קורס בישול ביאנגשוהיי,
היינו לפני שנתיים ביאנגשו ועשינו קורס בישול. זו חוויה חמודה, אורכת כ3 שעות פלוס מינוס... כשתגיעו לשם כמעט בכל מלון אפשר להזמין קורס בישול, כדאי לכם להצטרף לקבוצה גדולה בשביל החוויה.
האטרקציות המרכזיות של יאנגשו הן השיט, הטיפוס על המונהיל (נהוג לשלב אותם בזה אחר זה), רכיבה על אופניים, ויציאה לאיזורי טרסות אורז. ממליצה בחום למצוא מדריך מקומי שייקח אתכם לשבטי הדונג - רואים טרסות אותנטיות ולא מתויירות. פנו אליי בפרטי להמלצה על מדריכה.
כמו כן בערבים יש איזה מופע חמוד שכדאי ללכת אליו, וגם דייג קורמורנים שלדעתי אפשר לוותר עליו - סתם התעללות בקורמורנים.
כמובן שיש עוד הרבה אטרקציות ביאנגשו, אנחנו "נתקענו" שם ארבעה ימים שלמים ונהנינו מכל רגע ורק אז יצאנו לישובי הדונג.
תחליטו מה בא לכם לעשות ביאנגשו ולפי זה תתעדפו קורס בישול... כאמור זה 3-4 שעות מזמנכם ובד"כ אפשר לעשות את זה בכל שלב של היום. -
קורס בישול ביאנגשואנחנו עשינו, ומאוד נהננו!
בבוקר עשינו טיול אופניים + פיקניק קליל בדרך, חזרנו בערך ב-14:00, התקלחנו והתארגנו ויצאנו לשיעור של 15:00 (שכולל כמובן את ארוחת הערב).
אני מניחה שאם לא היינו מזמינים את קורס הבישול, היינו מושכים עוד קצת את האופנייים בבוקר, אבל תאמיני לי ש-6 שעות (בערך) על אופניים ליום אחד זה לגמריי מספיק....
-
קורס בישול ביאנגשו
היי
אני מגיב רק כי קראתי את דברי Okapi והתחברתי לכל מילה.
במיוחד לעניין הקורמורנים. (ממש התעללות !) הייתי שם חמש דקות ועזבתי..
לגבי יאנגשו אוסיף רק משהו אחד. יש אפשרות לחזור ברגל מהשייט בנהר, רצוי מהכפר שינגפינג. זה אמנם לא קצר וייקח כמה שעות אך החוויה שווה את זה אם אתם אוהבים ללכת ורוצים להכיר את האיזור והאוכלוסיה קצת מעבר, לפני שגם הוא הופך לאתר עלייה לרגל לתיירים (בונים שם תחנת רכבת די גדולה).
תהנו