בעיות עם החבר לפני הטיסה
-
שלום,
אני מניחה שלכל מי שיש חבר/ה חווה את ההלבטויות האלו בצורה כזו או אחרת...
אני תמיד חלמתי לטוס לארגנטינה וצ'ילה, לטיול של כ-3 חודשים. ולאחרונה כשדברים באמת מתחילים לצאת אל הפועל, הטיול התארך לסביבות ה-4/5 חודשים...
אמש ישבתי עם חבר שלי, ודברנו על הטיול. הוא משתחרר בערך חודשיים לפני שאמורה לטוס. ובשבילו לטוס אחרי השחרור זה בעייתי יותר, מבחינה כספית, התחייבות לעבודה ועוד...
ואז הוא אמר שלאחרונה דעתו השתנתה (עד לפני כמה זמן שנינו היינו סגורים שטיסה וטיול של פרק זמן כזה לא ייפגעו ביחסים שלנו כלל ולא אמורים להפרד ולאבד קשר בגלל טיול).
כעת הוא מרגיש שאם אטוס ל-5 חודשים זה ישגע אותו והוא רק יחשוב עלי שם ומבחינתו להמשיך לנהל קשר בסקייפ או מיילים כ"כ הרבה זמן זה קשה עד בלתי אפשרי ושאולי עדיף לנו לפני הטיסה להחליט להפרד...
אותי זה ממש מעציב כי אני ממש לא חושבת ככה, אבל מסתבר שזה כבר לא הדדי.. מה אתם חושבים? אני ממש אשמח לעצות,לתגובות, לשתופים... אני עצובה
-
בעיות עם החבר לפני הטיסהנשמע שהוא מנסה להיפרד ממך ומשתמש בטיול בתור תירוץ
טוסי
-
בעיות עם החבר לפני הטיסהלא מתכוונת להיות קרה, אבל...
את מאוד צעירה, יהיו לך עוד חברים..
טיול לעומת זאת, זה משהו שיותר יותר קשה לעשות ולממש כשעובר הזמן.
אח"כ יש לימודים/עבודה/משפחה..
נצלי את ההזדמנות (ואפילו הייתי אומרת תטוסי להכי הרבה שמתאפשר לך).
עושים הרבה כיף בטיול ופוגשים הרבה אנשים חדשים. הרבה הזדמנויות יפתחו לפנייך...
בקצרה: טוסי ותעשי את הכיף של החיים שלך! -
בעיות עם החבר לפני הטיסהאם היינו רוצים להפרד כבר היינו עושים זאת שדברנו על זה.. זה לא העיניין אנחנו רוצים להיות בייחד ועברנו לא מעט תקופות וזמן יחד...
הטיול כרגע הוא סוג של מכשול לצערי... מצד אחד אני חושבת שזה טפשי שזה מכשול כי קשר באמת טוב ויציב יחזיק גם אם נחליט להשאיר את זה כך וכשאחזור לבדוק 'מה המצב'... וגם אם בסוף ייצא לו להצטרף אלי..
אנחנו עוד לא יודעים זה רחוק מאתנו ההחלטה הזו..
ובקשר לטיול, אין לי ספקות לגבי זה. אני טסה וזו עובדה זה החלום שלי ואני לא אוותר עליו כך או אחרת... פשוט עצוב לי אם נפרד בגלל זה..
מצד אחד אולי עדיף שזה יהיה כך... מצב שני, חבל לי שזה ייצא ככה.. -
בעיות עם החבר לפני הטיסהכמה זמן אתם ביחד? 4-5 חודשים זה ממש לא הרבה זמן להמתין לבן זוג, למרות שאתם בטח חושבים שזה נצח.
אתם צעירים- לא מתכוונת להתנשא מעלייך (וגם לא מי ישמע מבוגרת ממך
) אבל זה נשמע כמו קשר לא בשל- לפחות מבחינת הבחור.
כמו שהמליצו לך- סעי, תבלי, תהני, תשתוללי בלי דאגות על הראש.
אני לא הייתי נותנת לבחור כזה לעכב אותי בשום אופן!
לשם השוואה- כשרק התחלתי לצאת עם מי שנישאתי לו לפני מס' חודשים הייתי אמורה לטוס לחילופי סטודנטים לחודש-חודשיים. זה לא נראה לרגע לאף אחד מאיתנו מכשול, כי הרגשנו שיש משהו אמיתי בקשר, אפילו שהוא ממש בתחילתו.
במבט לאחור את תצחקי על עצמך שאלה היו הצרות שלך ושעל בחורים כאלה בזבזת את הזמן
-
בעיות עם החבר לפני הטיסהתרשי לסכם כולם לטובתך ורוצים שתהני באמת !
ואני חושבת כמוהם שאל תוותרי וטוסי נסיעה נעימה שיהיה לך.
תראי מקומות יפים , אנשים וגם חברים זאת חוויה שאסור לפספס
נקודה... -
בעיות עם החבר לפני הטיסהגם לי היו בעיות דומות עם החבר לפני שנסעתי, בסוף הוא החליט להצטרף אליי לחצי מהטיול. -
בעיות עם החבר לפני הטיסהאני חייב לספר לך סיפור ממקור ראשון.בן דודי היקר היה בהתלבטות כשיצא לטייל בגיל 24 ,אמר לחברתו דאז "אני מתכוון לטוס ל8 חודשים אם את רוצה להמתין אז תמתיני ואם לא אני יבין" החברה המתינה וכעבור כחודש וחצי נשברה ונפרדה ממנו...כעבור שנה ( האריך את הטיול) חזר בן דודי לארץ והיום הם נשואים באושר ויש להם נסיכה קטנה ומתוקה.....מסקנה: אל תחשבי פעמיים ואם זה "זה" הוא יהיה שלך גם אחרי הטיול -
בעיות עם החבר לפני הטיסהכן... תודה רבה לכולכם על העצות והספורים ובאמת כל מקרה הוא אינדיבידואלי.
דברנו על זה עוד וחשבתי לעצמי אחרי שהשיחה הקודמת התבשלה לי במוח המוןןן... והבנתי שאני צריכה לחיות את חיי ועל כזה חלום וכזאת חוויה לא מוותרים.. אנחנו עוד לא יודעים מה יהיה אולי הוא יצטרף.. הוא עוד לפני שחרור וכל יום הדעה משתנה בתקופה כזו.. ואולי לפני נפרד כידידים או ללא מחוייבות... אין לי שמץ של מושג מה יהיה וביינתים יש לנו עוד כמה חודשים טובים להעביר יחדיו. שנינו מרגישים ורוצים להשאר יחד.. ולפעמים צריך לתת לגורל להכריע.. אני שלמה עם כל האופציות.. יהיה טוב חחחח..