סיכום טיול משפחת שרמן לתאילנד אוגוסט 2012
-
ימים שני שלישי 21-22/8 – בנגקוק:את היום האחרון שלנו בילינו בסיבוב קניונים. התחלנו את היום בסנטרל וורלד המשוקם (לאחר שנשרף במהומות 2010), משם המשכנו לקניות זולות ואיכותיות להפליא ב-Big C הנמצא מולו. יש שם קומת סופר מגניבה, 3 קומות בגדים וקומת אוכל. משם המשכנו לטרמינל 21 החדיש שנפתח לאחרונה בצומת הרחובות סוקומוויט אסוק (סוי 21), אליו הגענו ברכבת העילית (20 באט לאדם, 5 דקות). מדובר בקניון המעוצב כך שכל קומה נראית כמו עיר מרכזית אחרת בעולם. יש קומת טוקיו וקומת לונדון וסן פרנסיסקו ורומא ועוד. קניון מרהיב עם מחירים סבירים, כלומר זול יותר מהסיאם פאראגון לדוגמא, אך יקר למדי מה-MBK או מהפלטינום. משם חזרנו ברכבת העילית וירדנו בבית הכלבו סנטרל צ'ידלום כי יש סניף של רשת Build a Bear, רשת מגניבה בה אפשר להכין בובות ודובים בהתאמה אישית עם בגדים, אביזרים ועוד. ליאור נזכרה שהבטחנו לה עוד בארצות הברית לקנות דובי נוסף, אז קנינו את "לי" שהפכה להיות אחות של "בר" האמריקאית...
משם המשכנו לקניון פלטינום השוכן מתחת למלון שלנו וקינחנו בביקור היומי בסוונסנס (איך לא נמאס לילדים ?) ולאחריו הבנות חזרו למנוחה קלה עד להגעת המונית לשדה בלובי המלון ועומר וגולן המשיכו לסיבוב קצר נוסף בפנטיפ פלאזה הסמוך. המונית התייצבה לה בזמן (800 באט למונית גדולה בהזמנה במלון. ברחוב אפשר להשיג מונית גדולה ב-600 באט), תהליך הצ'ק אין היה מהיר והטיסה לישראל עברה במהירות ובנעימים למרות ההמתנה הארוכה בעמאן. המטוס הפתיע אותנו והיה מצוייד במערכת בידור אישית והשירות היה מצוין, אם כי האוכל היה הפעם מזעזע.
להתראות בסיכום הטיול הבא.
-
ימים שני שלישי 21-22/8 – בנגקוק:
-
סוף השרשורתודה על הסבלנות.
מקווה שתפיקו תועלת ואשמח כמובן לענות על שאלות.
שבת שלום -
סוף השרשורוואוו...
תודה על השיתוף, התיאור, הפירוט והדירוג.
-
גולן! אתה משהו מיוחד!שרשור מאלף!
רבים יעשו בו שימוש מועיל!
לקוביות בצד שמאל!
-
WOW WOW WOW -
אנחנו טסים עוד שבוע וחציונהנו מאוד לראות את הטיול שלך ,כי גם נהיה בקנצ'נבורי ואמפווה ונקווה שיהיה מקסים כמו שהיה לכם.
כמה עולה הדובי הזה בהפקה עצמית?
נשמע ששני הילדים 6.5 ו3.5 יכולים להעביר שם זמן איכותי.
נשמע שנהנתם מאוד למרות הגשם !
-
וואו,איזה סיכום מושקע גולןכל הכבוד,שמח שנהנתם כל כך,תודה על השיתוף
-
גולן! אתה משהו מיוחד!קראתי ונהנתי מכל רגע . -
גולן! אתה משהו מיוחד!הי גולן.
איזה טיול מדהים היה לכם. אני ממתינה עכשיו להזדמנות הראשונה שניסע לתאילנד ונעשה את המסלול שלכם. אני כ״כ מתגעגעת לתאילנד.
קפצתי לביקור מפורום משפחות אחרי שראיתי את הבלוג המושקע שלך.
אתה כותב מעולה , נותן את כל האינפורמציה, עכשיו רק נשאר לקנות כרטיסים.
תמשיכו לעשות חיים ולטייל.
אני שמחה שאני יכולה להתעדכן אחרי שנים דרך הטיולים.
ד״ש
גלי. -
פשוט כייף לקרוא ! -
מחיר הדוביהדובי עלה כולל בגדים, נעלים וקשת לשיער 1600 באט, די דומה למחיר בניו יורק. -
גולן מהמםבאמת היה כייף לקרוא
-
גולן כל הכבוד, עונג צרוף לשבת... -
גולן כל הכבוד, עונג צרוף לשבת...אחלה טיול ואחלה פירוט. באמת כיף לקרוא , לעתים הרגשתי כאילו אני שם...
כל הכבוד על ההשקעה!
נתי -
כל הכבודגולן. כל הכבוד. נהינתי מאוד לקרוא את מסלול הטיול ובפרט מקומות שאנו מתכוונים להגיע אליהם עוד שבועיים.
רציתי לשאול אותך על המסעדה בבאיוק סקיי. אני הזמנתי טלפונית מקומות למסעדה בקומה 82 (CRYSTAL GRILL). מה ההבדל בין 2 המסעדות מבחינת התפריט? הזמנו לשעה שמונה בערב. האם כדאי להקדים לשעת השקיעה? אם הזמנתי האם ישר עולים לקומת המסעדה או שיש פרוצדורה אחרת?
תודה אופיר -
יום שלישי 14/8 – מחוז סאמוט סונגקרם והגעה לפטאיה:שבת שלום וברוכים הבאים ...
רק אני זוכר את ההתלהבות שלך מהמלון ... בתור המשותף שלנו ברעננה ...
איזה כייף !!! -
מסעדת מלון Bayokeהיי,
ההבדל בין שתי המסעדות הוא שהמסעדה שאתה הזמנת אליה מתמחה בפירות ים ובתפריט מתוחכם לעומת המסעדה בה אנחנו אכלנו המשלבת מגוון רחב של מטבחים בינלאומיים. הבדל נוסף (וגדול) הוא המחיר - 1100 לעומת 690 באט, כמעט כפול.
ממליץ מאוד ללכת לארוחת ערב בשעה 18:00 ולראות את בנגקוק גם באור וגם בלילה.
איך עולים ? מלובי המלון לקומה 19 ומשם למעלית של המסעדה עד לקומה הרלוונטית. יש מלא שילוט, לא תהיו שם לבד... -
כיף של טיול עשיתםהיי גולן, קראנו את הטיול בבוקר ביחד ונהננו מאד, הפגתם את החשש שהיה לנו להגיע לפאטייה עם הילדים. בהחלט אלטרנטיבה מצויינת למי שהיה בצפון ובאיים ומעונין בטיול ללא טיסות פנים, בתכנון הבא
כנראה נבצע סיור דומה ונגיע עד קו צ'אנג.
תודה על הפירוט. -
פשוט כייף לקרוא !גולן כל הכבוד על השיתוף, הכתיבה ממש מרתקת!
לקחתי כמה רעיונות לנובמבר