סיכום טיול משפחת שרמן לתאילנד אוגוסט 2012
-
כיף של טיול עשיתםהיי,
במקור התכנון היה פטאיה + קו צ'אנג, אבל ויתרנו על קו צ'אנג בגלל מזג האויר הגרוע שם בעונה הזו. זה אכן נראה כשילוב מצוין. -
כיף של טיול עשיתםהיי,
אנחנו טסים בסוף החודש, כבר ממש קרוב...
בהחלט אעזר בתיאורים שלך ממש מקסים ומעניין.
לגבי המלון בבנקוק , גם אנחנו הזמנו חדרים במלון הזה, האם אתה ממליץ להחליף?
ועוד שאלה - האם כדאי לבקר בספארי בבנקוק אחרי קנצ'נבורי עם ילד בן 4.5
אנחנו זוג עם ילד
תודה ושבת שלום -
תשובה ל-kety1978היי,
את המלון לא הייתי מחליף, בייחוד שאתם לא עם ילדים מתבגרים. רק לבוא עם ציפיות בהתאם והרבה סבלנות בארוחת בוקר...
לגבי הספארי, זה תלוי במספר דברים: האם תהיו בספארי בקנצ'נבורי ?, כמה זמן יש לכם בטיול בכלל ומה האלטרנטיבות ? ועד כמה אתם אוהבים חיות ? אם יש לכם זמן ואתם אוהבים חיות, לכו לשניהם. הספארי בקנצ'נבורי הוא מאוד קצר, בסה"כ שעה. הספארי בבנגקוק הוא יום שלם עם כל המופעים והוא הרבה יותר אטרקטיבי ועשיר.
בכל מקרה, אם אתם הולכים לזה של בנגקוק, תגיעו בפתיחה ותתכננו טוב את המופעים, על מנת שתראו מה שתרצו.
צירפתי לך תמונה אחת מכל ספארי
נסיעה טובה
-
כרגיל, פשוט כיף לקרוא ! -
כרגיל, פשוט כיף לקרוא !מסכים - כתבה נהדרת, מעבירה יפה גם מידע חשוב וגם את החוויה.
תודה רבה על ההשקעה
-
כישרון נדירגולן ברוכים השבים, ניחנת בכישרון נדיר להעביר במלל את שרואות העניים,
אכן תבורך ותודה, אפיק הרבה תועלת מפועלך זה בברכה עדו -
כרגיל, פשוט כיף לקרוא !היי גולן.מאד נהנתי לקרוא את חויות הטיול.אנחנו טסים בעוד שבועיים לתאילנד זוג עם 3 ילדים 17,14,11 ובבקשה תענה לי.האם ישנה אפשרות לקחת נהג.ישקח אותנו באותו יום לקופים השוחים.2 השווקים הצפים ושוק הרכבת.האם נספיק באותו יום לבקר בהכל?מהו הסדר הנכון להתחיל ובאיזו שעה כדאי לצאת מבנגקוק(וכן איך יודעים מתי הרכבת עוברת)וכמה טיול כזה יכול לעלות?אנחנו נבקר בבנגקוק בסוף שבוע.
וכן לגבי המסעדה,האם בעבר ביקרת במסעדה על הספינה ליד מלון ריבר סייד?היכן כדאי ללכת האם לשם או למסעדה על גג המלון.המון תודות -
כיף של טיול עשיתם -
כייף לקרוא LIKE גדול -
תשובה ל-dzsהיי,
אפשר בהחלט לשלב את כל מה שציינת בטיול יומי (מעייף מאוד):
שכור מונית/ואן ליום שלם עם נהג בעלות של בסביבות 2500 באט כולל דלק וצא מוקדם בבוקר (בשעה 07:00) למסלול הבא:
השוק הצף בדמנן סדואק (נסיעה של שעה וחצי)
משם לשוק הרכבת בסאמוט סונגקרם (יש רכבת בשעה 11:10)
משם לביקור בשולי הדגה והקופים השוחים בקלונג קון
זה הזמן לארוחת צהרים
משם לביקור בשוק הצף של אמפוואה כולל שיט לגחליליות
וחזרה לבנגקוק (שעה משוערת 22:00).
הנסיעות בין אתר לאתר הם נסיעות של עד 15 דקות.
שמתי לך בקישור הרחבה על האתרים ושעות הרכבות
לגבי המסעדה - לא מכיר את השניה. אנחנו מאוד נהנינו בבופה של הבאיוק אם כי במונחים תאילנדים, המחירים יקרים מאוד. -
תשובה ל-dzsתודה רבה גולן.אתה יכול ,בבקשה ,לומר לי מהיכן משיגים נהג ליום הזה.תודה -
מסעדת מלון Bayokeכל מה שכתבת שימושי מאוד! מעולה איעזר בזה:)
יש צורך להזמין מקום מראש למסעדה בבאיוק? -
תשובה ל-the t travelerרצוי להזמין מקום מראש כי יש סיכוי (גדול) שלא יהיה לכם מקום, בעיקר בשתי המסעדות היקרות יותר (הפירות ים והסיני/יפני) -
תשובה ל-the t travelerהיי גולן עשיתה לי תאבון זוכר את מספר הטלפון של המסעדה? בתודה עדו -
תשובה ל-the t travelerלצערי אין לי אותו, אבל אין בעיה להשיג מאתר האינטרנט של המלון -
תאילנד -13 יום "מלאים"היי גולן
קודם כל ברוכים השבים,נראה שמיצתם בצורה מושלמת את טיול המשפחה,
לכאורה 13 יום זה מעט לתאילנד,אבל ההתמקדות שלכם במרכז היתה מעולה והזכירה לי את הטיול שלי,אחרי שקראתי את הפוסטים ברצף ,היתי ממליץ לך להפוך אותו לבלוג שממנו רבים יוכלו ללמוד איך בונים טיול ואיך ממצים את המקסימום מהזמן.
והתמונות,אין על שמחת ילדים וחיות ,שילוב מנצח ,רק לראות אותם מאושרים כל כך מעיד על הצלחת הטיול.
תודה וכל הכבוד -
לחיים בן אשרהיי,
ראשית, תודה על הפרגון.
שנית, לגבי הצעתך להפוך את סיכום הטיול לבלוג, הרי הטיול פורסם גם בבלוג שלי באתר למטייל וגם יעלה לאתר שלי בתחילת השבוע.
תודה ושבוע טוב -
לחיים בן אשרגולן נהנתי לקרוא
תודה על ההשקעה... -
סיכום טיול משפחת שרמן לתאילנד אוגוסט 2012הי גולן
תודה על השיתוף בחוויות הטיול , הנאה רצופה מקריאה והתמקדות בפרטי המידע , המחירים והחוויה כשלעצמה לילדים ולמבוגרים .
הסיכום בהחלט יעבור לקוביות בצד שמאל לשימוש גולשים בעתיד .
האם תוכל להרחיב על עניין עלויות הדלק לרכב , חניות בכל מקום שהגעתם , חניות בתשלום ? חינם ? חנייה במלונות ,משלמים ?
איך אתה מסכם מבחינה תמחירית את עלויות הטיול למשפחה בסגנון טיול כזה ? וכו' .. -
סיכום טיול משפחת שרמן לתאילנד אוגוסט 2012כתיבה יפה..הקריאה מהנה ונשארנו רק עם הקנאה..(אבל מפרגנים..)