הגעה לדרמסאלה מג'אמו/דלהי
-
שלום חברים,
התייעצות למבינים-
אני נמצאת כרגע בלה, ומתכננת להגיע לדרמסאלה.
יש לי טיסה מלה לדלהי, שעוצרת בדרך בג'אמו. בהתחלה חשבתי להגיע לדלהי ומשם לעשות את דרכי לדרמסאלה, אולם הבנתי שיש דרך די קצרה מג'אמו לדרמסאלה. להלן שאלותיי:
1. מה הדרך הקצרה והבטוחה להגיע מג'אמו לדרמסאלה?
2. מה הדרך הכי מומלצת להגיע מדלהי לדרמסאלה? בעדיפות לרכבות על פני אוטובוסים.
3. למי שעשה את אחת מהאופציות או שתיהן - על מה אתם ממליצים? (אני יודעת שג'אמו קרובה יותר לדרמסאלה, השאלה אם בטוח לישון בה לילה ואם הנסיעה ממנה סבירה ברמת תנאי הדרך)
תודה! -
הגעה לדרמסאלה מג'אמו/דלהי- תחנת הרכבת הקרובה לדרמסלה (ממנה - 3 שעות באוטובוס או שלוקחים ג'יפ) נקראת פאטאנאקוט.
- אינני בטוח אם מג'אמו כבר יש רכבת לשם אבל מדלהי לבטח יש.
- כשאני בדלהי אני מעדיף את אוטובוס הלילה לדרמסלה שיוצא כל יום לקראת ערב. פשוט - הוא מגיע עד מקלאוד-גנג' וחוסך לי החלפות והמתנות, וגם אם זה יותר זמן אולי מאשר הרכבת לי זה נוח יותר.
- הייתי פעם אחת בג'אמו. לא משהו מדהים - אלא עיר שהיא צומת דרכים. הלינה בה בטוחה. אני ישנתי שם אבל המשכתי ברכב ציבורי לסרינאגר שבקשמיר, כך שאת הדרך לדרמסלה אינני מכיר. -
הגעה לדרמסאלה מג'אמו/דלהירוני ערב טוב
קחי בחשבון שהמערכות תומכות התיירים הן הן שמייצרות תהליך נוח שאינו שיגרתי בנוף ההודי המורגל ללוקאל באס - ולכן מטבע הדברים אם את מעוניינת בנוחות והקטנת האי וודאות ( קצת חבל לדעתי שזה ממש כיף ) אז להערכתי הנסיעה מדלהי היא הפופולארית יותר ולכן גם מאורגנת לסוג הזה של התייר המערבי
קרובת משפחה שלי ירדה לפני עשרה ימים מג׳אמו לדהרמסאלה והם בחרו בסופו של דבר לרדת עם אופנוע .....
יאללה תעשי חיים
נ.ב איך לה ?