GPS יעודי או iGO של אנדרואיד
-
שלום לכולם,
ביום שישי אוטוטו טסים, עזרתם לי לגבש פחות או יותר מסלול לשוויץ. עוד לא סגורה מבחינת הפסים.
מחר אכניס את מסלול אוסטריה לשיפוטכם....
ועכשיו לשאלת הניווט.
קראתי את כל מה שנכתב בנושא הפורום.
שאלתי היא כזו:
בעלי שילם להשכרת מכשיר GPS אותו נקבל יום לפני הטיסה במחיר 350 ש"ח ל-3 שבועות.
חשבתי שחבל כי יש לי את IGO לאנדרואיד עם מפות 2011 לגרמניה שוויץ ואוסטריה.
שאלתי היא האם כדאי לקחת את ה-GPS כגיבוי או להמירו בממיר 12V ל-220V או אולי עם מפצל?
בעלי מפחד שניתקע עם ה-IGO כי שמע שיש איתו בעיה בהכנסת קואורדינטות.
תודה,
אורנה.
-
GPS יעודי או iGO של אנדרואידלפי מה שאת מתארת, כבר שלמתם על שני נווטים. ואם כך, למה לא לקחת את שניהם לחו"ל?
רק לשים לב בבקשה שתהיה זוגיות טובה ביניהם.
אני ממליץ לכוון אחד ללשון זכר והשני ללשון נקבה.
חשוב מאד גם ששניהם יציגו את המסלול באותה מתודולוגיה. כי אם "הוא" יכוון אתכם לפי "המסלול הקצר" ו-"היא" לפי "המסלול המהיר", תהיו בבעיה.
והכי חשוב - אם תקבלו גם נווט ברכב השכור אל תפעילו אותו, כי 3 נווטים ברכב אחד זו סיטואציה שעלולה להתפתח לכיוונים עליהם לא ניתן לכתוב בפורום מכובד זה.
העיקר שיהיה לכם טיול נעים ותיהנו. -
GPS יעודי או iGO של אנדרואידבוקר טוב,
תודה על התגובה אבל קיויתי לתשובה קצת יותר רצינית.
ה-IGO לא עלה לי כסף כולל המפות.
לגבי ה-GPS, כתבתי שביקשנו החזר או החלפה באופן אחר.
השאלה היא לגבי אמינות ה-IGO כיש מעתי ממשכיר ה-GPS שיש איתו בעיה בהכנסת קואורדינטות.
יום טוב,
אורנה. -
GPS יעודי או iGO של אנדרואידבאופן כללי יש סיכוי לא רע שתקבלו IGO מחברת ההשכרה.
אבל אני באופן אישי לא אוהב את ה-IGO של אנדרויד הוא לדעתי פחות טוב מ-IGO יעודי, אלה בעיקר דברים קטנים שמעצבנים אותי: הזנת כתובות, ניהול מועדפים, וכו.
ברמת הניווט, שניהם עושים את העבודה עם יתרון קל לאנדרויד (בד"כ מכשירים יותר חדשים עם מקלט GPS חזק יותר).
אני נוסע עם מכשיר הPDA בין ה-5.5 שלי (עוד מעט כיתה א') כמכשיר ראשי, כשהטלפון הנייד עם ה-IGO בכל מקרה איתי למקרה חירום.
אלון. -
GPS יעודי או iGO של אנדרואידאני ממליץ לכם להסתמך על ה IGO. מכשיר מצויין ואמין.
בכלל לי אישית יש בעייה עם השכרת GPS דרך חברת ההשכרה. בשלוש שנים האחרונות נסענו עם ה GPS הפרטי שלנו ולא הזמנו דרך חברת ההשכרה ובכל המקרים ברכב שהזמנו היה GPS מובנה. כך שלמעשה אתם משלמים כסף על מכשיר שכבר קיים ברכב שלכם. היום כמעט רוב הרכבים המושכרים באירופה מגיעים עם GPS מובנה. אני פחות אוהב אותו כי צריך זמן ללמוד אותו ולשנות את ההגדרות מזה שהיה לפניכם וכך עם המכשיר שלכם אתם מגיעים מוכנים מהארץ עם כל הכתובות המוזנות מראש. -
GPS יעודי או iGO של אנדרואידבוקר טוב,
אני מאוד מודה לכולם על התגובות הזריזות.
באמת מד הלחץ עולה לפני הנסיעה.
נמיר את ה-GPS בממיר מ-20V ל-220V.
לפי מה שקראתי בפורום, כדאי לוותר על קואורדינטות.
אני בכל מקרה לוקחת את מטען סמסונג לאוטו.
שוב תודה,
אורנה. -
GPS יעודי או iGO של אנדרואידכאשר מדובר באנדרואיד יש תוכנה מצוינת איתה התנסנו בטיול האחרון בהצלחה יתרה - sygic- תוכנה מצוינת - למרות שהיה לנו מכשיר עם IGO ברכב לרוב השתמשנו בה. נוחה מאוד!!
יש גרסה חינמית ל14 יום -הבעיה הראשית שלה היא שהיא לא ממש דיברה אצלנו.. כלומר דיברה לעיתים ושתקה לעיתים - כך שחובה לשים לב מדי פעם מה אומר הGPS ולא לסמוך על זה שהוא כבר ידבר כשיהיה פנייה.. -
GPS יעודי ו iGO של אנדרואידאורנה
לטעמי את טועה,הטלפון לא תמיד ייתן מענה טוב לניווט,מכל מני סיבות,יכולה להיכנס שיחה בזמן קריטי,המאבד של הסאמסונג יכול להתחמם,
ובשביל 300 ש"ח של מכשיר יעודי לא שווה,לי כמו לאלון יש פוקט פיסי בן 5 שנים שנותן תשובה(ועוד קניתי אותו ביוקר בזמנו).
ממליץ לך בחום לרכוש מכשיר ניווט עם תוכנת I GO ומפות אירופה,זה חבר לחיים.
O.S -
GPS יעודי ו iGO של אנדרואידמצטרף להמלצה על PDA או PPC , לי יש ASUS A369 אולי קצת ישן, אך אמין ומדויק, שגם יש לו מקלט מצוין ובמקרה ויש בעיות קליטה בגלל עננות או כל בעיה אחרת ניתן לחבר לו אנטנה חיצונית ומקלט מוגבר המתממשק ב- Blue Tooth.
הזנתי בו את המפות הרלוונטיות וחלק מהיעדים. לא סמכנו על GPS מובנה ברכב וטוב שכך כי ברכב ששכרנו לא היה אחד כזה. אל תבנו גם אתם על אחד כזה כי לעתים גם אם הוא קיים ולא שלמתם עליו הוא עשוי להיות נעול עם קוד.
אנחנו טיילנו ביער השחור כך שמפות של שווייץ/גרמניה/צרפת בהחלט הספיקו לנו.
חוצ'מזה, הילדים השתמשו בו במהלך הטיסה לשחק משחקים (עוד קצת שקט תעשייתי).