ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

לוויתנים בפוארטו מדרין‎ ..

פורום דרום אמריקה
    3
    4
    2010
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • PelegK
      PelegK נערך לאחרונה על ידי

אני טס ב 19.11.12 לדרום אמריקה, נוחת בבואנוס איירס ומשם התכוונתי לרדת לאושואיה ולהתחיל לעלות צפונה.
      לאחרונה הבנתי שאם אעשה כך וארד לאושוויה, אגיע לפוארטו מדרין באיחור ( לקראת אמצע או סוף דצמבר ) ואפספס את עונת הלוויתנים שם.
      מה שחשבתי זה לרדת לפוארטו מדרין ישירות מבואנוס איירס במקום לאושואיה. ולאושואיה אגיע אחרי פוארטו מדרין.

רציתי לדעת האם זה כדאי העניין הזה,
      שאין מה לדאוג בנוגע לליוייתנים ואוכל לראות אותם בהמשך או שבאמת מדובר על סוף העונה ולא אספיק להגיע לשם בזמן.
      כי הבנתי שלרדת מבואנוס איירס עד אושואיה דרך פוארטו מדרין זה עניין ארוך ביותר, ואהיה חייב לעשות עצירה בריו גז'גוס. הרבה בלאגן.

השאלה האם אוכל לראות לוויתנים בפוארטו מדרין גם לקראת אמצע או סןף דצמבר, או שיש מקומות נוספות בדרום אמריקה שמומלץ לראות שם ליוויתנים.
      חבל לי פשוט לפספס את זה.
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • tchuli
        tchuli נערך לאחרונה על ידי

שלום פלג!

אמצע נובמבר זה בעצם עוד לפני תחילת העונה בפטגוניה, ולכן אני ממליצה שגם בגלל זה תעשה את העצירה בפוארטו מאדרין לפני הירידה לאושוויה. זה נכון שאם תעשה זאת באוטובוסים תצטרך לעצור בריו גאז'גוס, אבל אין שום בעיה עם זה. אם תרצה תוכל להגיע למשרד שלנו בבואנוס איירס ולהזמין כרטיס אוטובוס משם לאושוויה ע"פ הגעתך לשם, כך שלא תצטרך להתקע בה. בנוסף תוכל להחליף את עניין האוטובוסים בטיסה מטרלאו לאושוויה וכך לחסוך מעצמך את הדרך באוטובוסים.
        להגיע לאיזור באמצע דצמבר זה מאוד גבולי ומאוחר יותר מזה הסיכוי לראות לוויתנים הוא קלוש.
        מקום נוסף בו תוכל לראות לוויתנים (בהנחה שאתה לא יוצא לאנטרקטיקה) הוא לאורך החוף של אקוודור, אבל רק החל מיוני ועד אוקטובר.
        • PelegK
          PelegK נערך לאחרונה על ידי

הבנתי, תודה רבה על התגובה העניינית.
          נגיד שאזמין כרטיס אצלכם בבואנס איירס, כמה עולה אצלכם כרטיס מפוארטו מאדרין לאושוויה ?
          וכמה עולה אצלכם טיסה מטרלאו לאושוויה ?

תודה רבה !
          • yonatanamit
            yonatanamit נערך לאחרונה על ידי

יש לי הצעה הרבה יותר עניינית בשבילך (וגם נטולת אינטרסים כלכליים...).
            תתחיל מבואנוס איירס, לפחות שבוע. משם סע לפוארטו מדרין, עדיין יש שם לווייתנים בעונה זו, למרות שאם תגיע לאקוודור ביוני תראה לווייתנים גדולים בהרבה, קרובים בהרבה ופעילים בהרבה.
            משם, סע לברילוצ'ה תבלה קצת, רד לאל בולסון, לאסקל, אל קאלאפטה (כולל אל צ'אלטן) עבור לצ'ילה לכיוון פוארטו נאטלס, תעשה את הטורוס דל פיינה, משם תיסע לאושוואיה ועד שתגיע לשם זה כבר יהיה זמן מצויין. משם אפשר לקחת אוטובוס (מתיש וארוך, 30 שעות בערך...) לכיוון העיירה לוס אנטיגואס שלחופי אגם חנראל קאררה. משם תתחיל את הקאראטרה אאוסטרל ועוד ועוד... אני יכול להמשיך לפרט ולהמליץ על מלא מקומות וטרקים וסדר הגיוני אבל כדי שתתכנן את הטיול כפי שמתאים לך.
            אני עשיתי את המסלול הנ"ל לפני מספר שנים באותה תקופה בדיוק וזה הסתדר נהדר אם מזג האוויר.

תהנה!
            • 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון