היורה שמע נא.. או איך לא נסענו ליער השחור ואלזס
-
היום השמיני - והיום נטייל ברצינות!ענת, איזה טיולים כיפים את עושה עם הבונבון, כל הכבוד לו, או לך
-
תודה רבהאיילת, החזרה מבאזל נחוצה אם רוצים לשלב עם פארק אירופה בסוף. אחרת אפשר בהחלט לטוס הלוך ושוב ג'נבה. -
תודה רבהענת
הטיול שלך מקסים כמובן. ביורה טילנו יום אחד לפני שלוש שנים וזה נכנס ישר לרשימת המקומות שצריך לחזור אליהם. למי ששאל, באוגוסט אפשר ומומלץ להיכנס למים במפלי הריסון. בדקנו את זה באופן אישי.
אלעד
-
תודה רבהאלעד, זה מפל האוונטיי?? ואו איזה הבדל בזרימה.. מדהים. -
תודה רבהבוקר נפלא,
תמיד יש לי דילמה,האם לראות את המפלים בעוצמתם או בסתיו עם השלכת מסביב גם אם יהיו פחות מיים.
כנרא הרבה פחות,אישית הולכת יותר על מיים משום מה
אמה -
תודה רבהמצד שני זה נורא כייף אם אפשר להיות בתוך המים ולא להיות בלחץ שרק הילד שלך לא יתקרב קצת יותר מדי והזרם חזק בטירוף.. (רלוונטי למי שנוסע עם ילדים כמובן) -
תודה רבהלא זכרתי את השם של המפל אבל לפי המפה, זה מה שאמרת. המפל הראשון מהכניסה התחתונה. גם את כל הדרך עד המפל עשינו במים ולא בשביל. אלו בכלל היו ימים קסומים, כל יום שחינו באגם אחר. -
תודה רבהאני עדיין בשוק מההבדל. רק מוכיח את הטענה שלי שפשוט צריך לגור שם. ואז לנסוע לראות את המפל ביוני ובאוגוסט ואולי אפילו בחורף, לפי התמונות זה משהו מדהים. -
תודה רבהענת,מסכימה איתך לגבי לגור שם ולסירוגין באלזס,להעביר חודש מאי עם פירות יער ודובדבנים טריים ברומניה/בולגריה:lol:
אבל מה עם ארצינו??
אולי בפנסיה?
אמה -
תודה רבהבחורף אפשר לחזור לגור פה, מזג האויר יותר טוב (כמובן מדי פעם יהיה צורך לבדוק את הבית שם גם בחורף, אבל בקבוע אני מעדיפה את ישראל בחורף..) -
תודה רבהחברה לעבודה חזרה היום מרומניה,אחד התכנונים בנסיעה היה לרכוש/לברר על רכישת בית.
עוד לא הספקתי להתעדכן האם הספיקה/הצליחה,אבל יודעת על לא מעטים שכבר חיים בסנון זה,קייץ שלנו שם,חורף כאן
אמה -
תודה רבהרק צריך מקצוע שאפשר לעבוד מהבית עם תקשורת בלי לפגוש פנים אל פנים אף אחד.. ויאללה חיים טובים