מלון בברלין
-
מתלבט אם להזמין מלון בברלין ליד גן החיות או באלכסנדר פלאץ?
אם הבנתי נכון רוב בפעילות בערבים היא באזור קוּרפירְסטֶנְדַם
-
מלון בברליןאלי,איזה פעילות בדיוק?
ברלין ענקית..יש פעילויות לא רק במקום אחד.בהתאמה לאיזה סגנון/גיל?
-
מלון בברליןאנו בגיל 60 ומעונין במקום שיהיה נעים להסתובב בערבים במקום שוקק עם מסעדות וחנויות ואולי גם לחזור לנוח הצהרים....
-
מלון בברליןמכיר את ההתלבטות הזאת.
בביקור הראשון שלי בברלין, לארבעה לילות, לא הצלחתי לבחור בין האזורים האלו בדיוק. בסוף ביליתי שני לילות במלון InterContinental הנפלא ליד גן החיות ושני לילות נוספים במלון Radisson Blu ליד אלכסנדרפלץ.
ה-IC הוא מלון טוב יותר מבין השניים, אבל הרגשתי שאזור אלכסנדרפלץ היה נוח יותר - במיוחד מבחינת אפשרויות בילוי לצעירים. לא באמת חסרים מקומות נחמדים גם בצד המערבי, אבל לי זה הרגיש פחות צעיר ופחות חי. יש כמובן גם מלונות אי שם בין שני אלו שיהיו מתאימים מאוד.
-
מלון בברליןאני ממליץ על ה inter continental. מלון מעולה.
נכון שהוא באזור שקט יחסית, אבל חשוב לציין שממש בכניסה למלון יש תחנת אוטובוס של שני הקווים הראשיים של העיר 100,200 כך שזו לא ממש מגבלה.
בתוך עשר דקות אתם שוב בתוך ההמולה... ושוב, המלון ממש מומלץ.
-
מלון בברליןבוקר טוב אלי,
שני המקומות,גן החיות ואלקסנדרפלטץ, יושבים על תחנת מטרו ו הS גדולה ומגוונת,כמובן גם קווי 100 ו200 יוצאים ממש צמוד לה(בגן חיות ) ומעבר לכביש באלקסנדר..האם לינה ממש באלקסנדר או גן חיות מומלצת? בגלל זה שאלתי לגיל ,לטעמי פחות.אלקסנדר מאויפינת בבתי הכול בו,כיכר(קצת מוזנחת- או אולי פחות עכשיו) רועשת-לא הייתי מעדיפה ללון שם. תחנת גן חיות-כנ"ל.מילין איש עוברים,יש אומנם ממול את נקודת איסוף של טיולי נדב,וכמה מקומות אוכל מהיר-נקי ומסודר,האם ללון ממש קרוב לה? גם לא.
מצרפת לך אשכול טיול של אורי,לא זוכרת את שם המלון שלהם,זוכרת שהיה ממש צמוד למטרו ובסביבה טובה.נדמה לי זה מה שעדיף.לא תחנות הגדולות מידי.ברלין ענקית. קרוב לקניון ארקדן תחנת מטרו תמודה גם וסביבה לא פחות תוססת.
אם אונדרלינדן לקראת סיום השיפוץ,אז גם שם כדאי לבדוק אופציות.
לא חייבים את אחד המלונות הסופר יקרים. ועוד משהו...אם ארוחת בוקר במלון נראת לכם יקרה מידי...לא חייבים...ביציאה ממלון תמצאו בתי קפה פתוחים משעות הבוקר במחירים סבירים ואם תפריט מעולה וגם נעים יותר לשבת ברחוב .
אהבתי מאוד את אזור הקשה מרקט,אומנם רק עם קו S אבל נוח מאוד,תוסס מאוד ואלגנטי,חצרות הקשה,רחובות מסביב,דוכני שוק בסופש.ואוכל מגוון.
תציץ בבלוגים הרבים באתר,זה יעזור מאוד..
הטיול שלנו ביוני 2013,שני זוגות50+. צירפתי לינקים רבים.
מיקום הלינה שלנו,לנו היה מעולה.כמה דקות הליכה לקו מטרו U2 כ5 דקות הליכה להקשה מרקט,ברחוב מסעדות מגוונות ,רחוב שקט ורגוע,מאפיה ובית קפה נהדרים,חנויות מעצבים,בקיצור הכול מה שהיינו צריכים,אפילו כמה מסעדות ויטנאמיות כך שלא חיפשנו את המומלצת המיוחדת,היו לנו "משלנו"
,איטלקית,בורגרית,ושוארמות... אין ארוחת בוקר,יש קפה ומאפה על חשבון הבית,לאכול בחצר הקטנה,בחדר או לדרך,ללא הגבלה.אמה
*בזמנו רציתי את Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt,אבל לא היו בו 2 חדרים לתאריך שלנו.
גם Appartement Hackescher Markt נראה וממוקם מעולה
-
מלון בברליןבאזור אלכסנדרפלאץ