האתר של רויטל
-
-
האתר של רויטלשלום לכם כל הכבוד למי שהעלה את פרסום היזום לקידום האתר של רויטל אשר מעניקה קרש קפיצה לסוכנות סגול הכל במערכת הזאת מנוהל לא תקין כי לאחרים מורידים פירסום יזום כמו זה אבל פה הכל עובר על ליל מנוחות בשורה התחתונה גועל נפש -
האתר של רויטלאין לךי מושג על מה אתה מדבר . האתר מאוד מקיף ובהחלט יכול לעזור למשתתפי הפורום. אין פה קידום של אף אחד. -
האתר של רויטלוןעוד משהו: אני לא מכיר את רויטל. במיקרה מצאתי את האתר ברשת והעלתי אותו פה. -
"ליל מנוחות"????ביטוי מענייןהביטוי הוא מי מנוחות. -
gal9898דרך אגב שפת הכתיבה שלך היא בשורה התחתונה גועל נפש...
טוב שהוא מעלה את מה שעלה זה באמת יכול לעזור לאנשים בפורום שטסים לתאילנד .
אתה מתעסק בטפל מאשר בעיקר והעיקר הוא להכיר מקומות בתאילנד .
וזה מה שיש באתר שלה .............
-
gal9898gal9898
לפי הפרסומים שלך 7 במספר בשנתיים האחרונות (ואני זוכר טוב את הפרסום שלך לפני שנתיים) אתה מנסה לפגוע בסוכנות סגול באובססיביות אף כי ניסו לטפל בתלונה שלך.
אז חוץ מלנסות לפגוע באחרים תנסה קצת גם לעזור.
והאתר של רויטל מעולה בדיוק כמו ההמלצות שלה בעבר ותרומתה הגדולה לפורום ולגולשים שבהחלטה אחת תמוהה ופזיזה חסמו אותה מנהלי חברת למטייל (לא מנהל הפורום) וכולנו הפסדנו.
מי שהרוויח זו היא שמצאה כוונים אחרים ומצליחים....חבל!
נתי -
gal9898מסכים עם כל מילה של אבי ונתי. -
gal9898הבחורה הזו לקחה בעיקר המלצות מהאתר למטייל ומאתרים מחו"ל.. אישית אני מעדיף ללכת למקורות,אבל בכול מיקרה יש בו עזר למטיילים.
יש אתר נוסף בעברית, מידע וטיפים בעיקר על בנגקוק.
-
האתר של רויטלתודה רבה msalon, אבי, נתי ומשה. לכבוד הוא לי, במיוחד כשזה בא מ"תותחי תאילנד" כמותכם. תודה גם לכל מי ששלח לי קישורים במייל ובפייסבוק. אני שמחה על כל אחד שהאתר הזה מסייע לו במשהו. זאת - ורק זאת - הייתה המטרה לשמה טרחתי מלכתחילה. כל השאר זה שטויות ולא בשבילי להתעסק בדברים המגוחכים והשטויות האלה.
אני כמובן ממשיכה לכתוב ולפרסם (רק שבמקומות אחרים...) כתבות מקיפות על יעדים שונים בעולם אליהם אני יוצאת הן במסגרת משלחות כתבים והן באופן פרטי. כולכם מוזמנים להמשיך ולעקוב אחר הכתבות שלי שמתפרסמות באופן קבוע במסע אחר, מעריב nrg ומגזין "את", אני מקווה שגם הן יתרמו רעיונות וטיפים. לכמה מהכתבות על תאילנד ניתן להגיע דרך קישורים שעולים בלחיצה על "כתבות שלי במסע אחר" במלבן העליון באתר או בקישור הבא:
https://sites.google.com/site/thailandwithrevital/home/masa- aher
גם בהן ניתן למצוא לא מעט מידע לגבי אזורים שונים בתאילנד ונושאים שונים, כגון טיפים לטיסות זולות (שימו לב שפורסם לפני שינוי השדה של אייר אסיה), חוות פילים מזן אחר, אפשרויות לחוויות אותנטיות יותר כמו שהות עם בני שבט הקארן (לא השבטים המתויירים), השתתפות בפרוייקט השבת הפילים לטבע או יציאה לקמפינג של לילה או שניים עם מהוטים ופיליהם, לקושש עמם עצים למדורה ללינת השטח ועוד.
מי שמעוניין לגוון קצת, יוכל למצוא בעיתונות ובאתרים של מעריב ומסע אחר לא מעט כתבות שלי גם על אזורים אחרים, החל מאיים קריביים, הונדורס, ניו יורק, סינגפור, מדינות אירופה, הפלגת תענוגות (קרוז) ועוד וכלה באיים יווניים קרוב לבית ובמקומות שונים בארץ (קישורים לחלקם יש גם בפייסבוק שלי) ובקרוב גם תכנית מדליקה בטלוויזיה שאולי תיתן עוד כמה רעיונות...
העיקר שתמשיכו לטייל וליהנות
-
היי רויטל היקרהמה שלומך?
,טוב לראות אותך כאן,את חסרה פה מאוד,כל טוב:) -
רויטללשונות רעות ועין צרה תמיד היו ותמיד יהיו.
בכוונה לא הגבתי בהתחלה כי רציתי שזה ירד מסדר היום במהרה.
כיוון שהגבת, אני מרשה לעצמי להחמיא לך על האתר שלך ועל הידע והתשובות המעולות שתרמת בפורום.
תחזרי לפורום,נחמד פה..
-
האתר של רויטלהיי רויטל...מה שלומך? ... שאפו !!!
מכל היעדים האחרים שלך...
יש לך משהו על ויאטנם וקמבודיה? -
האתר של רויטלבאמת אתר בעייתי.. מתחילים לקרוא וזה מבזבז את כל היום
.. באמת חבל שהיא כבר לא כותבת כאן -
רויטלאל תשימי לב לחורשי רעות.
את עושה עבודה מעולה בתחומך ועוזרת למטיילים בטיפים ובתאורים ובנסיון שצברת.
כל הכבוד ותמשיכי בדרכך בהצלחה רבה. -
רויטלתודה נשמות. אתם יודעים שאני אוהבת אתכם אבל אין מצב שאחזור לכתוב באתר הזה. נמשיך להשאר בקשר דרך המיילים והפייסבוק ואיזה כוס קפה פה ושם וגם לאלה שאני לא מכירה ופונים או שאתם מפנים אותם במייל או בפייסבוק אני תמיד משתדלת להשיב ולסייע.
לגבי "חורשי רע", "עין צרה" וכיו"ב, זה באמת קשקוש שלא צריך להזיז לאף אחד וחבל לבזבז עליו אפילו טיפת אנרגיה. כל אחד והדרך בה הוא בוחר לחיות את חייו, מה שיש לו לתרום לאחרים - טוב או רעל ומה הוא רואה בסופו של יום כשהוא מסתכל במראה. זה אפילו היה יכול להיות משעשע אם זה לא היה כל כך פתטי ועצוב בשבילם, אבל בכל מקרה מדובר בבודדים יוצאי דופן שאני באמת מאחלת להם מכל הלב שימצאו את הטוב והמועיל והיפה בחיים במקום כל האנרגיות השליליות האלה. יש כאלו שעשו כך וזה עשה להם רק טוב.
אתם מוזמנים להמשיך להיות בקשר ולהתעדכן בכתבות דרך הפייסבוק:
http://www.facebook.com/revital.horesh?ref=tn_tnmn
(למי שעדיין אין)
נתי, איתן, משה וכל מי שנוסע עכשיו או שכבר שם - תעשו כמה שיותר חיים
חיבוק גדול
רויטל -
רויטללמה את לא חוזרת אנחנו מתגעגעים
(לפחות אני).
אגב העצות לגבי קאוסוק שקיבלתי לפני שנה יוסמו במלואן
תודה .