מלון כשר באתר סקי
-
האם מישהו מכיר מלון כשר באתר סקי בצרפת או שוויץ ?
מתכננים לנחות בגנבה אז מחפשים משהו במרחק נסיעה סביר. -
מלון כשר באתר סקישלום,
אני יודע שבאתר Crans Montana, הנמצא בשוויץ, כשעתיים מג'נבה, היה בעבר מלון כזה. במלון לא הייתי, אבל באתר הסקי כן.
פרט לכך, כדאי לנסות לברר גם בפורום של טיולים לשומרי מסורת ודתיים. קישור מצורף:
http://forum.lametayel.co.il/forum_thread/frm_id-59/
-
מלון כשר באתר סקייש הרבה. תעשה חיפוש ברשת, הרבה ספקים מתחרים על מספר מצומצם של מלונות.
חלקם פתוחים כל העונה וחלקם רק בשבועות מסויימים.
תבדוק למשל http://www.idealtours.co.il/he/resorts/
הרבה שנים היה בוילאר מלון.
יש גם קבוצות שיוצאות יחד לבתי דירות בעיקר. -
מלון כשר באתר סקייש מלון כשר גם בסנט מוריץ
-
מלון כשר באתר סקישנה שעברה הייתי בסלה רונדה ופגשתי חברה שלנו במלון כשר למהדרין בעיירה אלבה ליד קנזי,הם היו מאוד מרוצים והמליצו עליו בחום.כמו כן למלון יש מיניבוס פרטי שלוקח ומחזיר לגונדולה הראשית בקנזי כל היום-ניתקלתי בו כמה פעמים. ניראה מאוד מאורגן ובכלל אתר סקי משובח!!! -
מלון כשר באתר סקילפני כמה שנים יצאנו עם זוג גולשים דתיים .שבוע נהדר כשנישארנו בקשר עד היום .אפשר להתארגן מהארץ עם מוצרים.לוקחים יחידת דיור(הדתיים מאורגנים 10 לארגון כזה)בשבת הם טיילו ברגל ,בחנות ההשכרות אינטר ספורט בסולדן ויתרו להם על יום כשאמרו שהם לא גולשים בשבת.אחת החופשות היפות שהיו לנו -
וייל בקולורדו הוא אתר עם המון מלונות כשרים למהדריןאמנם השאלה היתה לאירופה, אבל אם במקרה תהיו בארה"ב, שתדעו.
-
מלון כשר באתר סקיבעיירה VILLAR SUR OLLON יש מלון כשר מצ"ב לינק -
מלון כשר באתר סקיאנחנו השנה טסים כנראה גם בהרכב עם שומרי שבת + כשרות, והפתרון המסתמן הוא דירה מצוידת באמצעים לבישול, הטסה של כמה חומרי גלם מהארץ (פסטה, סיר לפסטה, כף לערבוב הפסטה, אנחנו מאוד מגוונים), השלמת רכש שם (עגבניות לרוטב ל.. הבנת אותי).
אז חפשו באתר האינטרנט של אתר הסקי את הסעיף accomndation, משם לכי ל apartments וחפשי את הביטוי self catering.
בהצלחה.
ובעז"ה. -
מלון כשר באתר סקיתודה לכל המשיבים.
האפשרות של שכירת דירה ובישול עצמי ידועה ומוכרת לנו ואנחנו מבלים חופשות משפחתיות באופן כזה כל קיץ במקומות שונים באירופה בעשר השנים האחרונות. הפעם רצינו להתפנק קצת... -
מלון כשר באתר סקי -
אין מלונות כשרים באתרים פופולאריים?כולם בשוויץ באתרים יוקרתיים? -
אין מלונות כשרים באתרים פופולאריים?קיים מלון כשר בקנזיי איטליה לאתר הסלה רונדה