ירח דבש במלדיביים - עזרה
-
היי
אנחנו חושבים לעשות ירח דבש במלדיביים בחודש ינואר.
יש לנו שבוע בלבד.
אשמח להמלצות על טיסה, האם חוץ מהטורקים יש עוד אופציה סבירה עם עצירת ביניים אחת בלבד ?
האם יש ריזורטים מומלצים ?
בנוסף ולמרות שזה שייך יותר לפורום אפריקה, האם המלדיביים הוא יעד מומלץ יותר מסיישל או זנזיבר ?
המון תודה -
ירח דבש במלדיביים - עזרהיכול להשיב באופן חלקי.
האופציה הטובה ביותר לטעמי היא שילוב של טיסה מעאמן עם רואיל ג'ורדנייאן וסרילנקן איירלינס. הטיסה מת"א לעאמן קצרה מאוד ויש גם קונקשין מצוין בעאמן, תלוי בטיסות שבוחרים.
אופציה נוספת היא עם tuifly בטיסה מפרנקפורט, במחיר אטרקטיבי ולא רע בכלל.
אנחנו בכל מקרה טסנו עם הירדנים והיה מצוין אפילו.
ריזורט שאני הייתי בו של 4 כוכבים על בסיס הכל כלול - Eriyadu , נהננו מאוד ואם אתם מחפשים גם שנירקול וצלילה בנוסף לבטן גב יש לאי ריף מושלם לצורך כך.
בבלוג שלי פרטתי באריכות על ההכנות שעשינו, השיקולים שהביאו אותנו לבחור במלדיביים ולא בסיישל או זנזיבר, כנסו ולוכלו לקרוא, בנוסף פרסמתי טיפים רלוונטיים באתר.
-
ירח דבש במלדיביים - עזרהסיישל 'לוקחת בהליכה' את איי מלדיב
להגיע לשם גם קל יותר מאשר למלדיביים על ידי טיסה לאדיס אבבה ומשם למלדיביים (עצירה אחת) -
ירח דבש במלדיביים - עזרההיי איילת
בימים אלה תיכננתי את ירח הדבש שלנו.
גיליתי שניתן לטוס דרך תאילנד, במחיר הרבה יותר זול - זה רק דורש קצת גלישה באתרים.
ראשית, בחרי טיסה מוזלת לתאילנד - לאחר מכן, בדקי טיסה דרך srilankn airways הם הכח זולים. טיסה מבנגקוק למאלה (male).
טיסה כזו עולה בסביבות ה- 1000 ש"ח לאדם.
בנוסף, תוכלו גם לבקר בתאילנד
בתי מלון אני ממליצה דרך אתר אגודה - היום ניתן להזמין בתי מלון באיים שקרובים לשדה התעופה - והמחיר ללילה הוא בסביבות ה-300 ש"ח.
ולא מחיר מופקע - כמו שיש בד"כ בריזורטים.
החסרון הוא שאתם לא ישנים בריזורט אלא באי מקומי, שזה גם יתרון.
בנוסף, ניתן לצאת עם סירות לראות ריזורטים בסביבה.
גם אנחנו נהיה שם באזור ינואר.

שיהיה טיול נעים.
אם את צריכה משהו נוסף, אשמח לעזור
שירית -
ירח דבש במלדיביים - עזרההמון המון תודה לכם.
אלך לקרוא ולבחון ההמלצות.
למה סיישל לוקחת בהליכה את המלדיביים ?? -
ירח דבש במלדיביים - עזרהמכוון שאיי מלדיב הם קטנים, שטוחים, משעממים והאחד דומה לשני.
מכוון שהמלדיב מתחלק 'לאיי-תיירות' 'ואיי-מגורים' ואם אתם רוצים אינטראקצייה, אתם צריכים לשלם.
כי המלדיבבים הם כמעט בגובה פני הים (+2-3 ) מטרים מעל פני המים ומי שאינו מעוניין בצלילה או שנורקל, אין מה לעשות שם אלה בטן גב וזהו.....
לעומתם: האיים של סיישל אחרים לגמרי עם נוף, תמצאו בהם גם את כל מה שיש במלדיביים, עם פארקים לאומיים, עם תופעות טבע שלא תראו במלדיביים (אי הצפורים למשל וצבי אלדאברה) ועוד כל כך הרבה אפשרויות שלא הזכרתי כאן. -
ירח דבש במלדיביים - עזרהאני באופן אישי בסיישל לא הייתי (אחי היה) ואשמח לגלותה בעתיד, יחד עם זאת כיעד לירח דבש הייתי מעדיף את האיים המאלדיביים.
והיכן אני הייתי בירח דבש שלי? בכלל באיים הקאריביים, אבל זה סיפור לאשכול אחר.
חופשה רומנטית, טורקיז מהפנט על חול לבן כפנינה ושקיעות מהממות לבטח יהיו לכם במלדיביים, לצד המון שקט וכפי שצוין בטן/גב!
מזל טוב!!!