בוקרשט......האם כדאי????
-
שלום רב אשמח לעזרתכם החביבה,האם כדאי לטוס לסופ"ש לבוקרשט,יש מה לעשות שם???אנחנו חברות שרוצות לבלות,לרטןת ולטייל,האם יש שם טיולים להשכיר מהמלון???
אשמח לשמוע
המון תודה -
בוקרשט......האם כדאי????בוקר טוב,
מה כוונה סופ"ש??3-4 לילות??
אנחנו כן אהבנו ונהניו בבוקרשט.
היינו אומנם רק 2 לילות בסוף טיול של שבועיים, ביוני.
יש בהחלט איפה לטייל בעיר,ברובע העתיק והמשופץ,בפארקים(שניים יפים מאוד)במוזיאון הפתוח,בקניונים(יש כמה וכמה...)
בוקרשט יקרה יותר מערי רומניה האחרות אבל עדיין זולה.
יש בה גם חנויות יוקרה עם מחירי שוויץ.
אפשר לברר עם נהגים מתוך רשימה 1001טיפים(נהגים) על טיולי יום מבוקרשט נגיד לאזור ברשוב,בראן,סיניה.אפשר לשלוח מייל למלון ולברר(מחירים דרכם וודאי יהיו יקרים יותר)
עוד אפשרות, קצת שונה-לקחת פנסיון טוב או מלון בברשוב-בראן,לסכם הסעה משדה תעופה וחזרה לעיר,להיות 2-3 לילות בברשוב ולחזור להשלמה ל2 לילות בעיר.יוצא קצת יותר מסופ"ש אבל ממצא יותר.
יש דילים של טיסה+מלון וודאי יהיו טיולים ע' החברה המארגנת בתשלום,כגון טיולים בפראג/בודפשט/ברלין.
תקראי בבלוג שלי על בוקרשט ותראו תמונות.
אמה -
בוקרשט......האם כדאי????אומנם בוקרשט אינה פריס (כמו שמנסים לדמות) אבל אפשר לעביר יומיים בכיף (בתנאי שלא יורד גשם) ולעשות אחלה שופינג-כמובן כמו שהמליצה אמה לצאת לברשוב לגיחה קצרה -
בוקרשט......האם כדאי????שלום
כדאי בהחלט לבלות כמה ימים בבוקרשט ,
אם תחליטו להגיע תחפשו את הטיולים המודרכים בחינם , הם נקראים
Guided Bucharest free city tours
חפשי אותם בפייסבוק , לפי השם שרשמתי
הטיולים שלהם מלאים חברה צעירים , נראה לי שתהנו !
אין צורך להרשם פשוט מגיעים לנקודת המפגש ,
מיכל -
בוקרשט......האם כדאי????היי
מדוע את שואלת לגבי בוקרשט
ואינך מציעה אלטרנטיבות טובות יותר כמו פראג או בודהפשט היפות יותר והמעניינות יותר ?
-
בוקרשט......האם כדאי????יהודה,לכל מקום יש את יופי ואופי משלו.
אין ספק שפראג ובודפשט,מוכרות הרבה יותר,מתויירות ע' הישראליים כבר שנים,ולא רק ישראליים.הן ערים זולות לכן גם תייר
גרמני/אוסטרי/ספרדי ימצא אותן מתאימות לו.
אולי כבר ביקרו בשתי הערים היפות? אולי מוכנות לנסות עיר נוספת ,אולי רצון לשופינג טוב,??
למה לא בוקרשט?
אישית אני אוהבת תקופה של אביב-קייץ כאשר הכל פורח והפארקים הערוניים כל כך מלבבים.
לפני שבועיים חברה חזרה מרומניה,2 לילות היו בבוקרשט,נכנסו לקניון לבייב ,אם תרשה לי להעביר תמונות בשמחה אצרף.פארק מיים ענק לילדים,מתחם גדול לילדים ,קניות וקניות והכל ענק.
וזה בנוסף על הפארקים העירוניים,מרכזים בפיאטה אונרי,ליפקני והעיקר..לא צריך לנשל מירושה אף אחד עבור כוס קפה ומסעדה טובה
.
אמה -
בוקרשט......האם כדאי????תודה רבה
בסוף החלטנו על ברצלונה:) -
ברצלונה עיר מקסימה, ככ יפה...תהנוושימרו טוב טוב על התיק!!!
רוניה -
אמה
אמה
מעניין שהשבת במקום השואלת,
שלבסוף בחרה לנסוע לברצלונה.
ביקרת בבוקרשטי, איזה "יופי" מצאת שם ?
אשמח לצפות בתמונות,
הוספי כאן כדי שנהנה מהן.
לא לשכוח להקטין את התמונה לפני נסיון צירופן לאתר,
כי אחרת לא תוכלי להוסיפן.
-
אמהלילה טוב יהודה,
אני נהנינתי בבוקרשט.קשה להגיד אהבתי אותה יותר או פחות,ומה זה בכלל לאהוב עיר.אני בהחלט בעד שאנשים יכירו את האפשרויות נוספות לחופשה קצרה עירונית,מה גם שהיא ממש קרובה ולא יקרה.
לבוקרשט אין נהר שחוצה אותה,אין גשרים עתיקים ומגדלי אבקת שריפה,גם לא קטדרלות מפוארות במרכז העיר.
אנחנו הרי יודעים את ההיסטוריה,מזל שהרשה להשאיר כמה מנזרים עתיקים בצפון ולא הפך אותם למבני בטון ענקיים.אבל הרומנים מאוד משתדלים להחזיר לעיר בירתם את גדולתה העתיקה.ולדוגמא גירוף הכביש והחזרת אבנים קטנות לכיכרות.העיר נקיה,כן אלגנטית,עם בתי קפה יפים וטעימים,מרכזי קניות רבים,מבנים יפים משופצים,פארקים ורכביפ מפוארים.כן,יש עדיין רחובות וסמטואת עם אנשים שנראית כאילו לאחר מלחמת עולם השלישית,אבל גם שם היה שקט,רגוע,לא מפחיד,לא נתפלו,לא הציקו.ויודע מה?גם לא הרגשתי צורך להחזיק את התיק באלכסון ולשמור עליו ללא הפסקה.במטרו היה נקי,השרותים נקיים עובדת ניקיון שרושמת על הדף שעת הנקיון.אנשי חוק רבים ואנשים נעימים שעזרו גם ללא השפה(שלנו כמובן)רבים יודעים אנגלית,גם המבוגרים.הייתי מופתעת מאוד מקופאית מבוגרת בקופת השייט והמוזיאון הפתוח.הלואי אלי אנגלית שלה.
יש לי המון תמונות,גם "נפלנו" על פסטיבל פולקלור ופסטיבל מוזיקת סרטים בעיר.
חברים חזרו לפני שבועיים,חברה נוספת מעבודה נוסעת לכריסמס לכמה ימים,בכלל לא היתה לה שאלה למה לבוקרשט.
אנשים פשוט צריכים יותר להיפתח.
אפשר לחזור לאותה העיר שנהנינו בה,אין בעיה,מצד שני ניתן גם לטייל באחרות.
ברצלונה-יפה,חמה עכשיו אולי יותר מבוקרשט(אולי זאת הסיבה)
אין ספק יותר יקרה.אין ספר הרבה יותר מתויירת,עם כל הפלוסים וגם המינוסים הכרוכים בזה.
אסור להשוואת עיר אחת לשניה,זה לא פייר.
השאלה צריכה להיות מה מתאים ומה ניתן,על מה חולם ורוצה המטייל.
ואם הפעם זאת ברצלונה,פעם הבאה אפשר בוקרשט
העיקר הרבה בריאות וטיולים יפים
אמה
-
אמהלילה טוב אמה
מסכימה איתך !
אהבתי מאד את התשובה שלך , עניינית , נעימה .
מיכל -
אמהשלום אמה !
יופי של סנגוריה על בוקרשט .
את שוב תסלחי לי אם אתקן קצת את חוסר הידע שלך.
העיר בוקרשט התחילה כמבצר על נהר DAMBOVITA במאה ה-15 ורק באמצע מאה ה-19 הפכה לבירת המחוזות המאוחדים תחת ALEXANDRU IOAN CUZA. הרובע היהודי נבנה וקיים על הגדה השמאלית של נהר הדאמבוביצה.
לכן בעיר ישנו נהר בנוסף למספר רב של אגמים.
-
אמהועכשיו כשאילן תיקן אותי והחזיר את נהר DAMBOVITA לבוקרשט
(תודה אילן,לצערי אף אחד לא הזכיר את הנהר שחוצה את העיר ולא ראיתי אותו,עובר גם ע' בניין הפרלמנט?)יש גם נהר.מעניין גם שייט?
בכל מקרה באגמים יש שייט .
אמה
-
אמהאמה,
תשובה יפה.
רשמת :
"אני נהנינתי בבוקרשט. קשה להגיד אהבתי אותה יותר או פחות,ומה זה בכלל לאהוב עיר.
אני בהחלט בעד שאנשים יכירו את האפשרויות נוספות לחופשה קצרה עירונית,מה גם שהיא ממש קרובה ולא יקרה.
לבוקרשט אין נהר שחוצה אותה,אין גשרים עתיקים ומגדלי אבקת שריפה,
גם לא קטדרלות מפוארות במרכז העיר".
לא השתכנעתי שכדאי לבקר בה ולהעדיפה על ערים אחרות באירופה.
אגב,
תמונות יפות צילמת בררומניה.
את מזכירה לי את ביקורי בסלוניקי לאחרונה,
נסעתי ללא ציפיות, אולם להפתעתי הרבה נהנתי לטייל בה מאוד גם ביום וגם בלילה.
ממש מומלצת.
לילה טוב
-
אמהלא נורא אם לא הצלחתי להפעם.
אם בכל זאת מעניין מישהו,אפילו קופון יש.
5 ימים מלאים במחיר ממש סביר,טיול זוגי(וגם לא) בכייף,רק לבדוק מזג האויר.
http://www.groupon.co.il/deals/travel-iw/rinatours-c02574956 /12487881?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_306&a=2527
אמה