ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ברלין בסוף נובמבר - עזרה

פורום אירופה
    5
    5
    3308
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Maor Elbaz
      Maor Elbaz נערך לאחרונה על ידי

שלום,
      אני וחבריי כנראה החלטנו לנסות את מזלנו מול גנרל חורף. ונטוס לברלין ב-30/11 עד ה- 5/12
      אמנם לא הזמנו טיסה אבל כנראה שנשב על זה מחר או מחרתיים לסגור את הנושא. ולכן יש לי כמה שאלות.

לי יש קו מנחה שכדאי להיות קרוב למקומות הבילוי(ברמה של הליכה/נסיעה קצרה שהמוניות לא יעשקו אותנו). ולכן אני לא הצלחתי להבין בדיוק מהו הרובע שבוע עלינו להזמין את המלון.

בעקרון ממה שאני מבין זה המיטה, אך מעבר לכך שרובע זה הוא עצום, אני לא מצליח למצוא שום איזכור לדברים קונקרטיים. בנוסף אני הבנתי שהמועדונים הרציניים נמצאים דווקא יותר לכיוון קרוצברג(או פרידריךשיין), למרות שאני מתרשם שלא הכי כדאי ללון שם.בנוסף יש לי ספר(של מגזין טיים אאוט, מעודכן לשנת 2011)שמציין שכדאי אכן לשהות בהוסטל שנקרא סירקוס(במיטה, שלפי מה שכתוב כדאי להיות באזור שונאנוירטל והמיטה נורד שזה האזור היהודי ההיסטורי- רחובות כמו וטראנסטרסה וזיונקריכטפלאץ וממשיך לעבר פרנזאולר ברג). והוא מוסיף שיש הרבה "אקשן" בפרנזאולר ברג(לא מרוחק מהעיר קצת?) וגם בשונפלד(הופתעתי)
      אז האם למישהו יש רעיון איפה הכי כדאי לקחת מלון?

כמו כן, חברים שלי שהיו בברלין לפני שנה וחצי סיפרו לי כי הדבר הכי טוב שהם עשו היה איזה סבב ברים שהם מצאו באיזה כיכר. הם אמרו שאני צריך ללכת לאיזה square, אני מניח שהכוונה לפלאץ - אבל עם כמות הפלאצים בברלין אין לי סיכוי - אז אם מישהו מכיר היכן אפשר להשיג כזה דבר אני אשמח גם כן.

הבנתי שיש גם סיורי יום מודרכים מצויינים בברלין שממש מעבירים אותך בכל האתרים החשובים ובמחיר טוב. אני אמנם אוהב לטייל ברגל בעצמי אבל אני אשמח לדעת אם מישהו מכיר גם את האפשרות הזאת.

ודבר אחרון.
      אני מתכנן להזמין דרך האתר Last Minute Travel הזמנתי מהם כמה פעמים ואני די מרוצה. עם זאת יש משהו מוזר. הטיסה שהם מציעים לי בתאריכים הללו היא עם חברת התעופה האוקראינית ב- 350 $, עם החלק הזה אין לי בעיה. אבל אז חיפשתי טיסה + מלון ואני מגלה שהם נותנים את זה במחירים מגוחכים. שלפעמים זולים מהטיסה(?) התקדמתי עם ההזמנה וראיתי שזה קורה כי לא כוללים את המיסוי ואז זה מייקר את העסק - לא ביותר מדי. ועדיין נשמע לי תמוה שהם מציעים לי לדוגמא דיל ב- 750$ טיסה + מלון 5 כוכבים(גראנד היאט, שנמצא בקרבת הפוטסדאמרפלאץ) וכשאני מנסה לפרק את החבילה (נכנס לבוקינג.קום) אני מגלה ש-5 לילות במלון הזה יעלו לי כ- 1100-1400 $, מה שאומר ש- 350 + 550 זה לפחות 900$ וזה המון כסף הבדל האם זה הגיוני? כמובן שיש הפרשים גם עם מלונות אחרים(זה נמצא בטיגארטן שנראה לי פחות כדאי לישון שם)

המון המון תודה לעוזרים
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • חמוטל69
        חמוטל69 נערך לאחרונה על ידי

ברלין בסוף נובמבר - עזרה
        לגבי לינה- לא ממש משנה איפה אתה ישן כי התחבורה הציבורית בברלין מצוינת ועובדת כמעט 24 שעות. יש הרבה בתי מלון בבעלות ישראלית על הקודם במערב העיר אבל בעיקרון אין שוב חשיבות. רוב מקומות הבילוי נמצאים במזרח העיר ברובע מיטה, ברובע שונברג- בעיקר מסעדות וברים אתניים וגם ברובע פרנזלאור ברג.
        סיורים מודרכים בעברית מומלצים בחום רב אבל אני לא בטוחה שבעונה זו הם מתקיימים. גגל-סיורים בעברית בברלין ותגיע לאתר של נדב ושם תוכל לשאול אותו הכל.
        • y y y
          y y y נערך לאחרונה על ידי

ברלין בסוף נובמבר - עזרה
          א. אין בכלל שום בעיה ללון בקרויצברג או בפרידריכסהאין, בהנחה שתמצא מקום טוב לישון בו.
          ב. בכל מקרה אם המדובר במועדונים כנראה שתצטרך מונית לפחות בשביל החזרה, חלק גדול מהם (במיוחד באיזור אוסט-באהנהוף, ווארשאוור שטראסה וכו' פשוט לא נמצאים ליד איזורי מגורים.
          ג. פרנצאלוור ברג ממש לא מרוחקת מהעיר, היא המרכז של המרכז של העיר. אל תתרשם יותר מידי מהמרכזיות של מרכז רובע מיטה (האיזור של אונטר דן לינדן), זה איזור שכולו משרדים ובשעות הערב נשאר לגמרה מחוץ לראדר.
          ד. אין שום אקשן בשונפלד. אולי הכוונה לשונברג?
          ה. לסיכום מבחינת איזורי לינה- צפון מיטה, פרנצלאואר ברג או קרויצברג, לדעתי.
          • haim1952
            haim1952 נערך לאחרונה על ידי

ברלין בסוף נובמבר - עזרה
            עדנה מדריכה לברלין והסביבה.
            http://ednaortravel.pnc.co.il/
            • רבקה.ק.
              רבקה.ק. נערך לאחרונה על ידי

ברלין בסוף נובמבר - עזרה
              אתה מתכוון כנראה לסיורים האלה:

http://www.newberlintours.com/