אתר agoda להזמנת בתי מלון
-
שלום לכולם,
בתי נוסעת לתאילנד באמצע דצמבר ורציתי להזמין לה בתי מלון מראש. בדר"כ אני מזמינה דרך אתר booking com. שהוא אתר מוכר וידוע. היום לאחר שבדקתי מס' בתי מלון באיים במס' אתרים נתקלתי באתר agoda שהמחירים שלו היו זולים משמעותית מכל שאר האתרים באינטרנט. האם מישהו מכיר אתר זה, הזמין דרכו, והאם האתר מהימן ואפשר לסמוך עליו?
אשמח לתשובה בהקדם.
תודה, רחל -
אתר agoda להזמנת בתי מלוןאגודה ובוקינג תחת אותו גג של - priceline , זה אומר שאם קנית מאגודה, הכנסת כסף לאותה חברה.
בעבר אגודה הייתה חברה שהתמחתה במזרח הרחוק ומקום מושבה אכן תאילנד, אך מאז המיזוג ניתן למצוא בה בתי מלון מכל העולם, כאשר באמת במזרח הרחוק יש להם הצעות אטרקטיביות.
יש לשים לב שהמחירים המוצגים באגודה הם לא המחיר הסופי ולעתים נוספים מסים, עמלות וכיוב', כך שצריך תמיד להשוות למחיר הסופי.
עוד פרט שחשוב לבדוק זה נושא מדיניות ביטולים, פשוט לקרוא את כל האותיות הקטנות כדי שלא תהיינה הפתעות וזה בדומה לכל עסקת אינטרנט שעושים.
מבחינת אמינות ושירות, החברה אמינה ושירות הלקוחות שלהם מצוין, הזמנתי דרכם בעבר (גם לתאילנד) והייתי מרוצה מאוד.
לגבי איכות בתי מלון וכיוב', ממליץ להעלות שאלות נקודתיות בפורום תאילנד השכן. -
אתר agoda להזמנת בתי מלוןהמחירים באגודה הם סופיים ולעתים יש להוסיף מיסים ועמלות.
ברוב המיקרים אים מבטלים או משנים תאריכי הזמנה תשלמי קנסות ע"פ פירוט שמופיע באתר שלהם.
בבוקינג ברוב המקרים נתן לבטל הזמנה עד יומיים לפני המועד וללא קנס -
אתר agoda להזמנת בתי מלוןלאחרונה עשיתי דרכם שתי הזמנות וביטלתי את שתיהן (על שתיהן היתה אפשרות לביטול ללא עלות עד 14 יום לפני ההגעה).
אחת ביטלתי כי מצאתי לאותו מלון מחיר טוב יותר והשניה כי קיבלתי המלצה על מלון אחר. קחי בחשבון כמה דברים:
1) יכול להיות שהחיוב יעבור לך לכרטיס האשראי מיידית, כלומר תחוייבי באותו החודש על מלוא הסכום. המשמעות היא שגם אם המלון מאפשר לבטל את ההזמנה ללא עלות, ותבטלי את ההזמנה למחרת, עדיין תשלמי לחברת האשראי את עמלת ההמרה, וזה יכול לצאת כמה עשרות שקלים. בנוסף אם יש הפרשים בשער הדולר ממועד ההזמנה למועד הביטול, גם עליהם תחוייבי. הבעיה עם אגודה (ואני מניחה שגם עם אתרים אחרים) היא שאת לא יכולה לדעת איזה מלון יחייב אותך מידית ואיזה רק בודק מסגרת ומחייב במועד ההגעה. אם לא איכפת לך שיחייבו אותך מיידית אז סבבה, אבל קחי בחשבון שבמקרה של ביטול זה עלול לעלות לך כסף, גם אם מדיניות הביטולים מאפשרת ביטול חינם.
2) באחת ההזמנות לא הועבר חיוב, והביטול כאמור היה במסגרת מדיניות ביטולים ללא עלות. למרות זאת, היו לי על ההזמנה שבוטלה חיובים של כמה שקלים שגם בחברת האשראי לא ידעו להסביר. לא פניתי לשירות הלקוחות של אגודה כי בחברת האשראי זיכו אותי על הסכום.
מה שהייתי מציעה לך לעשות זה להשתמש באגודה כדי לראות את המלונות, ואז למצוא את האתר של המלון ולבדוק כמה תעלה ההזמנה אם תבצעי אותה ישירות דרך המלון. מהניסיון שלי, לרוב המחיר יוצא זול יותר אם מזמינים ישירות מהמלון ותנאי התשלום ברורים (כמה משלמים מראש, כמה משלמים במועד ההגעה וכו'). במקרה כזה הייתי מציעה לך לעשות את ההזמנה ישירות מהמלון ולא דרך אגודה.
זה מה שאני עשיתי בסופו של דבר וזה יצא זול יותר בשני המקרים.
-
אתר agoda להזמנת בתי מלוןהשתמשתי באתר AGODA מספר פעמים במזרח , הוא יותר זול מהאתרים : BOOKING + HOTELS שבהם השתמשתי בארה"ב ,
בכל מקרה בדקתי גם באתר ASIAROOMS , שבמספר מקרים היה לו הצע מלונות שונה .
לגבי תאילנד יש אתר SAWADEE , שגם בו בדקתי ,
אפשרות נוספת להשתמש באתר TRIPADVISOR , שמדרג את המלונות וגם מפנה ל-5-6 אתרי הזמנות .
בכל מקרה אני ממליץ לפנות לפורום תאילנד , שם בטוח מכירים יותר טוב את מלונות תאילנד -
אתר agoda להזמנת בתי מלוןלא כל כך מסכים עם מה שכתבה adby - בד"כ מחירי המלונות באתרי ההזמנות זולים יותר מאשר ישירות במלון.
לפני הזמנה באגודה ממליץ לקרוא את שני הטיפים הבאים:
http://family.lametayel.co.il/%D7%90%D7%AA%D7%A8+%D7%90%D7%9 2%D7%95%D7%93%D7%94+agoda++-+%D7%9E%D7%A1%D7%99%D7%9D+%D7%95 %D7%A9%D7%A8%D7%95%D7%AA%2C+%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%9C+%D7%90% D7%95+%D7%9C%D7%90%3F
http://family.lametayel.co.il/%D7%90%D7%AA%D7%A8+%D7%90%D7%9 2%D7%95%D7%93%D7%94+agoda+
כמו כן יש אתרים טובים נוספים:
hotels.com
sawadee.com -
אתר agoda להזמנת בתי מלוןתודה לכל מי שענה. עזרתם לי מאד