המלצות למסעדות בקולמר
-
כמובן שנרצה לטעום מכל המטעמים בשווקים, אבל בנוסף יהיה נחמד לשבת באיזו מסעדה בעיר.
יש למשיהו המלצה על מסעדה טובה בקולמר? -
המלצות למסעדות בקולמרג'ני,לא יכולה להמליץ על מסעדה,עברנו כמה פעמים את restaurant au chaudron וצילמנו,משום מה להיכנס לא יצא לנו.
מה כן עברנו,עברתי עכשיו על התמונות הרבות וראיתי את תמונת חנות שויק מצא בה מעיל יפה ומיוחד
אמה
-
יש לי רעיון מעולהאת תשאלי את כל השאלות החשובות, ואני אבוא ללקט את התשובות...
וברצינות לרגע, גם אנחנו רוצים יום טיול לקולמאר, מבאזל. מה הדרך הטובה ביותר לנסוע? באיזה יום עדיף - ראשון או שבת?
תודה!
-
יש לי רעיון מעולהקטי,
אתם עם רכב? או בתחבורה ציבורית?
אם בתחבורה ציבורית, יש רכבת מבאזל ישיר לקולמר ללא החלפה. עם עצירה במולוז.
אפשר גם באוטובוס עד סנט לואי וממנה ברכבת.
על 2 הדרכים כתבתי טיפים מפורטים.
אנחנו היינו בשבת, עמוס ומפוצץ, אבל מזה כיף!!!
ממליץ בשבת! -
יש לי רעיון מעולהתודה!
בלי רכב. תחבורה ציבורית הפעם. ושבת איט איז!
(ואפשר להתפנק בלינק לטיפים? סתם מעצלות, אתה יודע...
) -
יש לי רעיון מעולהקטי,
עד שריף יחזור,בינתיים תתחילי לקרוא
http://www.lametayel.co.il/navigator.php?q=89-0-0-tip/uid-28 84883
הלינה בבאזל סגרורה ?
תראי לפי תאריכי החופשה שלכם מה יש באלזס,כמעט כל יום פסטיבל אחר
.יותר בתחילת דצמבר,חוץ מאבירים בריבווילה גם ב15-16.12.מקולמר לא קשה להגיע לעיירות הציוריות גם אם לא מתרחש באותו יום משהו מיוחד,הן יפות ונעימות.לאגוהיים יש שאטל 5 פעמים ביום נדמה לי,לקייסברג גם שאטל גם אוטובוס נוח,כמה דקות נסיעה בסך הכל.ג''ן המליצה על מסעדה טובה ברקוויאר,יש המלצות טובות גם בשטראסבורג.חנות כריסמס ברקוויאר
http://www.wohlfahrt.com/24-1-ferie_de_noel_in_riquewihr_fra nce
אמה -
יש לי רעיון מעולהברור שבשבת ולא בראשון...
בראשון החנויות ברובן סגורות (אלא אם כן זה ראשון מיוחד שבו הן פתוחות) וזה מבאס רק לראות את חלונות הראווה ולא להכנס פנימה.
בראשון תבלו במוזיאונים של באזל ובשווקי הכריסמס שלה.
ולעניין המסעדה בקולמר - אנחנו אכלנו במסעדה יפנית. אם זה רלוונטי אנסה לאתר את השם שלה. -
יש לי רעיון מעולהקטי, עשינו עסק, אבל כחלוצה השנה מצפים ממך לדיווח און-ליין
באתר הרכבות הגרמני המצויין אפשר לבדוק זמני רבכות בכל אירופה:
http://www.bahn.com/i/view/overseas/en/index.shtml
בנוסף לדברים הנכונים של מיקה - בימי רששון הרכבות פחות תדירות, אז גם מהבחינה הזו עדיף יום אחר.
מיקה, תודה אבל לגבי אוכל יפני הדעות חלוקות: הצד השני מאוד אוהב, אני לא סובלת.
מאחר וכך, החלטתי שיש קצת פריבלגיות למי שבודקת, מתכננת, מזמינה לינות וכו' (אני כמובן),לרבות הטלת וטו במקרה הזה! -
הלינה בבאזל סגורהאנחנו במוד נייח הפעם...
בניגוד לדעה הפופולארית פה אני דווקא מחבבת את באזל. היא שקטה ורגועה וקטנה מספיק ולכן, נעימה לי. סיפרתי כבר שביליתי בבאזל שבוע שלם באוקטובר, לפני שנתיים. זה היה עם חברה והיה גם איזה כנס באמצע, אבל בסה"כ באזל מאוד התחבבה עלי אז ואני חוזרת לשם בשמחה עם האיש לגיחת הכריסמס הקצרצרה הזאת.
יש איזו מסעדת טאפאס טובה שבא לי לחזור אליה ואזור מלא בחנויות יד-שנייה שאני מאוד אוהבת... ועכשיו עם הבונוס של הכריסמס והשווקים, מתאים לי.
הפעם אני לא מתכננת לצאת מבאזל, למעט יום הטיול היחיד לקולמאר, בשביל הגיוון. אלזס והעיירות הקסומות שלה יחכו לנו לפעם הבאה, ואז גם בטח נהיה עם רכב שיאפשר לנו לטייל בנחת.
אמה, תודה. בכל מקרה מייד מתיישבת לקרוא.
ומיקה, חיזקת את ההחלטה. טיול לקולמאר בשבת
-
המלצות למסעדות בקולמרג'ני,
Jy's היא מסעדה מעולה ויפה, על גדת התעלה (אם כי אנחנו ישבנו בפנים, בבניין יפהפה. כוכב מישליין אחד. לא זול אך מומלץ לאירוע חד פעמי לפחות.
אורנה -
המלצות למסעדות בקולמרקטי,
אני מסכים מאוד אתך שבתקופת הכריסמס באזל יפייפיה ובהחלט שווה ביקור. אנחנו מיצינו ביומיים וקצת, אך לכל אחד יש את הזמן שלו.
והנה קצת באזל בכריסמס האחרון להכניס מוד...
-
המלצות למסעדות בקולמרבהחלט עושה חשק, הצילום הזה שלך
ושואלת שוב, יש לך לינק לטיפים שלך לגבי הנסיעה לקולמאר מבאזל? סתם מתעצלת לחפש... אם יש לך בשלוף, מצוין. -
הלינה בבאזל סגורהק ט י - לא לשכוח לחזור עם כל הטיפים, השמות והכתובות מבאזל, למען הנוסעים אחריך
אמנם נהיה שם בזמן הפסנאכט, אבל רוצה להכין לי בנק מטרות למקרה שנרצה קצת לשנות אוירה. -
-
באזל- לקולמרלגבי המלצות על מסעדות בחו"ל אני מהגרועים שיש כאן, היות ואנחנו שומרים כשרות, כלומר שלא יהיה בשר עם חלב או הולכי על 4 נמוכים, ורדרדים ושמנמנים...
על כן אני טוב בסופרים, פיצריות ובולנז'רי למינהם. וזו לא ממש בעיה יש בשפע בכל פינה.
לגבי טיפים לרכבת - צרפתי!
וטיפ מצוין לדעתי הוא הזמנת עלונים ומפות מאתר התיירות של באזל, בוחרים ומסמנים באילו חוברות מעוניינים ולשכת התיירות תשלח אותם אליך עד הבית ללא חיוב.
בהצלחה! -
המלצות למסעדות בקולמרג'ני, מצרפת כמה המלצות וקישורים ששמורים אצלי לקראת הקיץ.
תיהנו -
המלצות למסעדות בקולמרתודה לכולם- נעשיתי רעבה! -
המלצות למסעדות בקולמרואני נדהמת,החברה שלי התחילה בדיאטה,ירדה די יפה,ואפילו הדביקה את בעלה,זה אומר ש במסעדות היא מסכימה לשבת שאנחנו נאכל והם....
מה נעשה עם הפלמיש,רוסטי??
הודעתי עכשיו שאני כבר מזילה ריר כמה חודשים,אין מצב שלא טועמת
אמה -
תודה על העזרה עם הטיפים!ובהחלט, מבטיחה לעדכן בכל התגליות שלנו כשנשוב
-
אלזס - כתבהלכל הנוסעים לאלזס - מצרפת כתבה חדשה שפורסמה ב"טבע הדברים"