כמה ימים לאזור זלצבורג?
-
שילוב של היער השחור עם מערב טירולהארמון הוא בפירוש חוויה ייחודית לאוסטריה ואחת המוצלחות שבה. -
שילוב של היער השחור עם מערב טירולליד נקיק ליכטנשטיין נמצא הפארק של הר הרוחות (בעיירה alpendorf). הוא מאוד מהנה לילדים בגילאים שלכם, אם כי צריך "לטייל" בעליה כ- 20דקות מהרכבל עד לאוטובוס שמביא לתחילת המתקנים.
לא הייתי בפארק החושים (הכוונה לזה שבלאוגנג, כן?) אך הוא רחוק מליכטנשטיין, במיוחד אם אתם רוצים אח"כ לבד הופגשטיין.
ולעניין בד הופגשטיין - אכן מקום נחמד, אך לילדים יש ברכת פעוטות (לקטנטנים) 2 מגלשות מים (בד"כ עם תור המתנה) ומעט אבובים (שגם צריך לחכות כדי לקבל). אם באים "על הדרך" כשחוזרים מהגרוסגלוקנר זה נחמד, אך לנסוע במיוחד לשם?. בריכות מים חמים יש המון גם ביער השחור.
קיים פארק מים שנראה יותר מאובזר בעיירה ואגרן. שוב, לא הייתי אישית אך יש המלצות בפורום.
לכן אם החלטתם להתחיל בקניון ( שזו החלטה טובה כי בערך מעשר בבוקר נהיה מאוד עמוס) עדיף להמשיך להר הרוחות, ואם יש זמן לפארק המים בואגרן.
אפשרות אחרת היא מליכטנשטיין לנסוע ישר לבד גסטיין, לעלות שם ברכבל (יש שם גשר תלוי ארוך, ואולי גם מתקנים לילדים) ואז ללכת לבד הופגשטיין. -
שילוב של היער השחור עם מערב טירולוואו!!! נראה מקסים הר הרוחות. הילדים שלי ימותו עליו
נראה לי שסידרנו את היום של קניון ליכשטניין, עם הר הרוחות, ואם יהיה זמן גם פארק המים בואגרין. מצויין. תודה רבה. -
שילוב של היער השחור עם מערב טירולתוכלי לשלוח לי קישור לאתר של הר הרוחות.
תודה -
שילוב של היער השחור עם מערב טירולהאתר של הר הרוחות:
http://www.alpendorf.com/ghost-mountain-adventure-park-famil ies.html
נראה חמוד, אבל ממש מצא חן בעיניי מגרש המשחקים הזה שנמצא ליד:
http://www.alpendorf.com/adventure-playground-alpendorf.html
התכנון שלנו הוא בוקר בקניון ליכשטניין, משם מגרש המשחקים המקסים הזה עם ארוחת צהריים באחד המלונות שליד, ואכ"כ פארק מים. -
כמה ימים לאזור זלצבורג?קובי שלום,
גם אנחנו מתכננים טיול לאוסטריה בקיץ הקרוב,
אשמח אם תשלח אלי את המידע שהכנת אודות אוסטריה למייל:
תודה
-
שילוב של היער השחור עם מערב טירולאגם כימזה מקסים, יש לעצור בעיירה שנקראת פרין, ומשם לקחת מעבורת לביקור בטירות לודדוויג, הלא הן: נוין שווינשטיין ונוינ שוונגאו. חובה. טירות ושיט חלומי.
אנחנו נוחתים בוינה ב-23 למרץ וחוזרים ממינכן ב-6 לאפריל, למישהו יש רעיון למסלול? חוץ מרכב מיניואן ולינה 2 לילות מחוץ למינכן לא סגרנו עדיין כלום. אנחנו משפחה (3 יחדים בגילאי 22, 18 ו-12 )
תודה,
רונן -
כמה ימים לאזור זלצבורג?אשמח לקבל מסלול טיול זלבורג האגמים למייל
תודה -
שילוב של היער השחור עם מערב טירול
טירת נוישוונשטיין לא נמצאת באגם כימזי אלא ליד פיסן (fussen).
את קניון ליכטנשטיין ניתן (ויש שימליצו) לעשות אחה"צ. מבחינת חלוקת אתרים בין שעות בוקר ואחה"צ, תוכלו אולי לנצל הזמן העומד לרשותכם טוב יותר.