כמה ימים בדיסנילנד פאריז?
-
שלום לכולם,
החלטנו בקיץ הקרוב לטוס לפאריז וללונדון. הכרטיסים באיזיג'ט הוזמנו כבר. זה כמה ימים אני קוראת פה בפורום ומקבלת המון רעיונות והמלצות. מאוד נהנית מכם ומצטערת שלא הייתי כאן כשתכננו את הטיול ליער השחור בשנה שעברה. אני קוראת המון באתר למטייל וגם כותבת (טיפים ובלוג וכתבות בזמנו) אבל לא חשבתי להיכנס לפורום משפחות. אני שמחה שאני כאן. עד פה ההקדמה.
אמנם יש עוד המון זמן ובכל זאת מתחילים לתכנן והשאלה הראשונה שלי - האם כדאי להקדיש יומיים לדיסנילנד או שיום אחד מספיק.
אנחנו "בוגרי" דינילנד ודיסניוורלד בארה"ב, אהבנו ונהנינו שם מאוד.
תודה
אתי (הניק של אפי בעלי) -
כמה ימים בדיסנילנד פאריז?אתי
מה גילאי הילדים?
כמה ימים גלובלי יש לכם לקטע של פריז?
-
כמה ימים בדיסנילנד פאריז?המתבגרים בין 14 ו-17.
התכנון לטייל יומיים בין מילוז לפאריז (חבל בורגונדי?)
להיות בפאריז 5 ימים (לא כולל דיסנילנד אבל כולל ארמון וורסאי), לצאת מפאריז לדיסנילנד ואחר כך לקחת רכבת ללונדון לעוד ארבעה ימים. גם שם יש התלבטות אם לצאת לפארק שעשועים thorpe .
אם נהיה יומיים בדיסנילנד נוריד את פארק השעשועים בלונדון או יום שנוריד יום בפאריז. -
כמה ימים בדיסנילנד פאריז?לגילאי ילדייך בכלל לא בטוחה שדיסני הכרחי.
כן ממליצה על פארק אסטריקס ליד פריז- לדעתי מתאים יותר למתבגרים (בכל אופן יותר אקסטרים וגם יותר צרפתי במהותו), במיוחד אם הייתם כבר בפארקים בארה"ב ו...הילדים גדלו בנתיים,לא?
ובלונדון 4 ימים? ממש לא חושבת שחובה לצרף פארק שעשועים.
בכלל- אולי יהיה נכון יותר לחלק את המינון אחרת (יותר לונדון פחות פריז? אבל זה לשיקולכם מול האתרים הרלוונטים לכם). -
כמה ימים בדיסנילנד פאריז?1. אני מסכים אם יונית בקשר לדיסנילנד ואסטריקס. גם אני חושב שלונדון יותר מעניין למתבגרים מפריז לכן היתי מקדיש יותר ללונדון.
2. אם סגרתם תאריכים, רכשו גם את כרטיסי הרכבת ללונדון, ברכישה מוקדמת המחירים זולים משמעותית. -
כמה ימים בדיסנילנד פאריז?ובהמשך להמלצה של קודמי על כרטיסי הרכבת, אני הולכת עוד צעד קדימה ושואלת למה לא לנסוע ברכבת גם מבאזל לפאריס?
אני מאד בעד טיולי טבע ואפילו אוהבת לנהוג, אבל אתם לא ממש תצליחו לטייל בדרך, סתם תטעמו קלות, תשכרו רכב ליומיים שזה בד"כ לא מאד משתלם כלכלית, ומנגד אם תסעו ברכבת תרוויחו יום נוסף ללונדון ופאריס שגם ככה זמנכם קצר לשתי ערים גדושות אתרים כמותן.
אם תזמינו גם את הרכבת הזו מוקדם, אולי תשיגו מחירים טובים.
(מנסיוני לפני שנתיים הכרטיסים נמכרו רק 3 חודשים מראש, אבל אולי דברים משתנים, צריך לבדוק). -
תודה על העצות של כולםבפעם האחרונה שהיינו בדיסנילנד זה היה בקיץ הקודם, כבר אז הם היו מתבגרים ונהנו מאוד. הרצון לבקר שוב בדיסנילנד הוא של כולנו אבל בעיקר שלהם. הם בדקו את אתרי האינטרנט (בעיקר חובב האקסטרים) ועדיין העדיף את דיסני על אסטריקס וגם את פארק השעשועים הקרוב ללונדון.
לא חשבתי על הרעיון לקחת רכבת מבאזל לפאריז, אבדוק את זה מבחינת עלויות. זה באמת יכול לתת לנו עוד יומיים בעיר אבל יש גם מי שואהב לטייל בטבע ובנוף (אפי), לכן צריך להגיע לפשרה שכולם יהיו מרוצים.
לגבי היורוסטאר, ראיתי שככל שמזמינים מקודם יותר המחיר זול יותר אבל כרגע אי אפשר בכלל לראות מחירים ליולי ובטח שלא להזמין כרטיסים. אין ספק שאני צריכה לעקוב.
בינתיים תודה, מתחילה לעבוד ולבדוק ובטח עוד אחזור לפה. -
תודה על העצות של כולםרק לגבי לונדון, אם יש לכם רק 4 ימים, לא הייתי מבזבזת יום על פארק שעשועים, אלא אם מדובר במכורים קשים לנושא שזה כל עולמם וזו אחת הסיבות העיקריות לנסיעה.
ללונדון יש כל כך הרבה מה להציע.... -
תודה שירלישירלי, קראתי בעניין רב את כל מה שכתבת על לונדון. יכול להיות שנשהה בלונדון חמישה ימים ולפארק השעשועים נשלח את "הבנים" האבא והבן חובבי האקסטרים, כך גם יהיה לנו זמן לשופיג ובכלל ליהנות מאוספורד סטריט. -
תודה על העצות של כולם1. את הכרטיסים מבזל לפריז אפשר לרכוש 3 חדשים מראש. הכרטיס הזול יעלה 50CHF. זמן הנסיעה 3 שעות ב-TGV.
2. את הכרטיסים ביורוסטאר אפשר לרכוש 4 חודשים מראש. כרטיס יעלה 50€.
הערה: מספר כרטיסים הזולים מצומצם והם לא ניתנים לשנוי או לביטול.