ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

המלצה למסלול של ארבעה לילות בצפון איטליה בפברואר

פורום אירופה
    3
    5
    1378
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • omrizalcman
      omrizalcman נערך לאחרונה על ידי

היי חברים
      אני ואחי (גילאי 29 ו 20) מתכננים לנסוע למשחק של מילאן וברצלונה בליגת האלופות בפברואר ועל הדרך לעשות טיול של 4 לילות באזור האגמים של צפון איטליה לפני המשחק. אנחנו הולכים לשכור רכב בשדה התעופה של מילאנו ולהחזירו בסוף המסלול לאותו מקום (כלומר יציאה וחזרה ממילאנו). הייתי שמח לשמוע המלצות על מסלולים רלוונטיים לתקופה זו של השנה עם דגש על נופים יפים, עיירות נחמדות, מסלולי הליכה קצרים ופסטיבלים רלוונטיים במידה ויש. אני מודע לכך שתקופה זו של השנה היא תקופה פחות מתויירת עקב החורף באזור ולכן אשמח גם לקבל מידע לגבי מקומות שאולי לא שווה להגיע אליהם או בעייתי להגיע אליהם עם רכב בתקופה זו של השנה.
      כל עזרה או עצה תתקבל בברכה...
      תודה רבה
      עמרי
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • orush25
        orush25 נערך לאחרונה על ידי

אני גם נוסעת במרץ ומקבלת פה סיוע מהחברים בפורום, אז לגבי הטיולים וכו לא יכולה לעזור עדיין, אבל לגבי הפסטיבלים אני יכולה לומר שאכן צריכים להיות הרבה דווקא פברואר זה החודש של מרבית הפסטיבלים: וכולל את קרנבל הניוקי בורונה,קרנבל המסכות בונציה, קרנבל הבובות בויארג'ו, קרנבל התפוזים באיבראה, קרנבל ימי הביניים בוורסה. בהצלחה!!
        • dgdg12
          dgdg12 נערך לאחרונה על ידי

שלום רב
          לא כתבתם מתי בפברואר הפסטיבלים שצויינו הם בערך בשבוע הראשןן +של החודש באם מעניין אתכם אבדוק בדיוק
          מבחינת מזג האויר קר ולא נעים להיות בחוץ בוודאי שלא בהרים
          המקסימום להיות באזור -מילנו והאגמים שלה (מגו'רה וקומו)אין לכם מספיק ימים
          • omrizalcman
            omrizalcman נערך לאחרונה על ידי

היי ותודה על התגובות. התאריכים המדוייקים הם ה15-19 לפברואר, ממה שקראתי כל הפסטיבלים באמת נגמרים עד סביבות ה12 לחודש כך שלא נראה לי שנושא הפסטיבלים יהיה רלוונטי. איזה מסלול טיול הייתם ממליצים בתאריכים אלו באזור האגמים והעיירות שמסביב? אני מודע לכך שיחסית קר בתקופה זו אך אני בטוח שעדיין יש מספיק מקומות יפים שיהיה נמחד לטייל בהם בתקופה זו של השנה ללא הרבה תיירים אחרים מסביב...
            תודה שוב על העזרה
            עמרי
            • dgdg12
              dgdg12 נערך לאחרונה על ידי

שלום שוב
              ממילנו סעו צפון מערבה לאגם מגו'רה לעיירה sacro monte varese כ-10 ק''מ מצפון לוורזה. עיירה מיוחדת +תצפית לאגם,המשיכו לאגם ושם-העיירה stresa +הפלגה (קצרה של 10-15 דק' )לאיים הבורומיים (isola bella במיוחד)באם לא שבעתם אולי ביום למחרת ,המשיכו לאגם קומו+העיר +שייט באגם ,תלוי מזג אויר-יפהה עד לעיירה bellagio בעונה זאת ריק אם יש הפלגות (צריך לבדוק)אגם מרהיב
              רעיון נוסף לנסוע לברגמו -עיר חמודה
              כל ערב בעיר מילנו אחרי שעה 18 מתחיל מה שנקרה happy hour כל המסעדות והברים פותחים מזנונים שכוללים משקה ראשון ב6,7,8,-10 יורו כולל אכול כפי יכולתך +משקה ראשון(חוסכים כך ארוחת ערב)האוכל מצויין הכל מהכול (גבינות ,נקניקים,פיצות,מנות חמות קרות ועוד)חפשו את אזור נאויליי navigli (מקווה שאייתתי נכון)פעם היו שם תעלות אזור עם המון ברים לגילכם +וhappy hour נהדר!
              אם תרצו עוד מיידע אני מלווה קבוצות (ללא מחויבות כמובן)
              בפרטי
              דני
              • 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון