חשבתם שזורבינג בטוח ?
-
בטוח לא ברוסיה -
אני אף פעם לא חשבתי שזה בטוח. -
חשבתם שזורבינג בטוח ?אויש...(לא שלרגע עלה בדעתי לנסות) -
חשבתם שזורבינג בטוח ?אוי ואבוי.
אבל גם מי ששט ברפטינג, עולה על מתקני חבלים,אומגות,מגלשות הרים ויתר אלמנטים-לוקח סיכונים מסוימים.
תודה על הסבת תשומת הלב.
-
חשבתם שזורבינג בטוח ?ברור הרי שלא היה שם על ההר אדם אחד פיכח. השבועיים הראשונים של השנה החדשה ברוסיה הוכרזו על ידי פוטין כחופשה רשמית מכיוון שממילא אף אחד לא עמד על הרגליים ולא יצא לעבודה ימים ארוכים אחרי ה- 31.12. התקופה הזאת ידועה בתאונות המחרידות שלה. -
חשבתם שזורבינג בטוח ?אלונה לידיעתך מי שהמציא את הספורט הזה בדרך כלל מזריק לעצמו את הבירה באינפוזיה ישר לוריד כי מעבר הבירה דרך הקיבה מקלקל את הטעם ובאינפוזיה אפשר להעלות את המינון הנצרך -
חשבתם שזורבינג בטוח ?אני מצטרף ליונית
עשינו זורבינג בפלכאו,אוסטריה
אחד הדברים היותר מהנים ויחד עם זאת הרבה יותר בטוחים !
לא יודע איך במקומות אחרים בעולם,אבל בפלכאו הכדור מתגלגל במהירות שפויה,לידן הולך המפעיל,והמדרון מאוד הגיוני - דבר כזה כמו ברוסיה לא יכול היה לקרות שם
מכל פעילות האקסטרים או הסמי-אקסטרים,זורבינג, כפי שאני חוויתי, הוא בין המתונים ביותר
-
חשבתם שזורבינג בטוח ?תאונות עלולות לקרות.
ולפני כל פעילות אטגרית חייבים לתת את הדעת על החברה המפעילה,על תנאי השטח,מצב הבריאות של המתנסה וגם כיסוי בריאותי מתאים.
אני מסכימה אם אלונה,לא מתוך נסיון אישי,משידורי טלויזיה הרוסית ותוכניות בוקר איך לחזור במהירות למצב עמיד על הרגליים,שידורי פרסומת כל כמה דקות לוודקה אחרת(כמה יש!!!!!!!!!!!)מה הפלא??
זוכרים את 6 המטיילים הרוסים בשבוע הראשון לינואר?
תאונת אופנוע שלג בחושך,בהרי האלפים,אחרי ארוחת ערב חגיגית???
2 מהם בעלי המלון יוקרתי,בו כולם התארחו.אפילו הנשים לא הפעילו שיקול דעת,ארוחת ערב חגיגית רוסית+אופנוע שלג בהרים בלילה=אסון.
אמה -
חשבתם שזורבינג בטוח ?הבן שלנו בן השש עשה בפלאכו ויצא עם סחרחורת נוראית שני אחיו הגדולים נהנו מאוד...בפלאכו בקצה המזרון הם עוצקים את הכדור! חוץ מזה המקומות המסוכנים בבית הם האמבטיה והמטבח... -
חשבתם שזורבינג בטוח ?כמה שאתם כאן בפורום רציניים ...
המטרה של הפוסט הייתה לשעשע וגם לגרום לכם לבדוק איפה עושים פעילות שיכולה להיות בטוחה, ואיפה אותה פעילות ממש לא בטוחה.
ראיתי את הזורבינג בפלכאו - נראה מאוד בטוח
הזורבינג בשצילום - מרוסיה - לא מפתיע שזה הסוף. אין שם מסלול הגיוני, החברה שמפעילים בכלל לא ידעו מה יש בקצה (שומעים אותם בסרטון אומרים "מה יש שם?"...
לעלות על מעבורת בארה"ב מרגיש בטוח. בתאילנד לעומת זאת הרגשנו בתוך אונייה חלודה שעלולה כל רגע לטבוע.
-
חשבתם שזורבינג בטוח ?מצטערת, אבל אדם שנהרג זה לא משהו שמשעשע אותי. -
חשבתם שזורבינג בטוח ?המטרה היתה לשעשע?
וואו, שאני כבדה!!!
נעה