מחיר סוס בהודו
-
שלום לכולם,
אחרי חיפושים ארוכים וכושלים ברחבי הרשת שכמובן לא נענתה לי, החלטתי לנסות את מזלי כאן
הייתי מעוניין לדעת האם יש למישהו הארכה לגבי עלות של סוס עם ציוד לרכיבה בהודו. ואם כבר תשובה בידכם, או על לשונכם, אולי שמא תדעו את עלות ההחזקה של סוס ברחביה של הודו.
בתודה מראש
דניאל
-
מחיר סוס בהודוחיפשתי בגוגל בצורה מאוד לא יסודית, ומהתוצאות שקיבלתי אני מניח כי תצטרך להעלות את השאלה הזו בפורומים נוספים כמו הפורום של לונלי פלאנט, אם הוא כבר שב לפעול.
על כל פנים זו קושיה. -
מחיר סוס בהודולטייל בהודו על סוס...
זה עוד לא שמעתי... אבל נשמע מעניין
בכל אופן, בחיפוש שביצעתי מצאתי את התוצאה המצורפת בקישור...
לשאלתך, נראה כי עלותו של סוס היא בסביבות 1lac, קרי, 100,000 רופי שזה בסביבות 7000 ש"ח.
רכיבה נעימה,
אייל -
מחיר סוס בהודו
אילו הם THOROUGHBRED כלומר סוסים עם יחוס!
למשל סוסי ה Marwari סוסים מדהימים לרכיבה ברג'סטאן יקרים ויפים!
ומכל לכל היחוס חשוב !! ראיתי אותם באורוות ברג'סטאן- מדהימים!
-
מחיר סוס בהודוצילה נכון,
אבל ברשימה, תחת העמודה Breed, יש גם כאלו שהם ללא גזע/יחוס מיוחד. -
מחיר סוס בהודותודה רבה על התשובה המהירה, בכל אופן אלה סוסים קצת יקרים, חשבתי אולי מישהו יוכל להגיד לי על סוס שניתן לקנות ואז למכור בסוף הטיול, אשאיר את השאלה פתוחה ואחזור עם תשובות במידה ואצליח לברר!
שבוע נעים לכולם -
מחיר סוס בהודוהזוי לחלוטין!
איפה תאכסן אותו? אנחנו לא חיים במאה ה19 שיש אכסניות עם אורוות ומספוא לסוסים. היכן תאכיל אותו? איך תכנס איתו לערים? בכסף שתשקיע לקנות את הסוס אתה יכול לקנות רכב בהודו.
אם לא הייתי מסתכל ביומן הייתי חושב שמדובר במתיחת 1 באפריל.
צילה ואייל אתם עוד מגיבים ברצינות כאילו מדובר על עניין מעשי.
תרד מהעניין זה לא מעשי בכלל.
-
מחיר סוס בהודווכי למה לא??
עושים זאת המונגוליה!
לדעתי אם הוא יגיע להרים : הימצ'אל, לאדאק- יתכן שמישהו ימכור לו סוס לאזורים הנ'ל,.
אבל אני בספק , כי למי שיש סוסים משכיר אותם למטיילים והובלת משאות היכן שאין גישה לרכב. -
מחיר סוס בהודו
זה נכון שרכישת סוס בהודו נשמע הזוי, מוזר, לא טיול נורמטיבי ולא שכיח... אבל אם דניאל התכוון ברצינות וזאת החוויה שהוא רוצה לחוות, אז למה לא?
אני מתאר לעצמי שדניאל לא מתכוון לרכּוֹב על סוס ברחובות דלהי, אלא באיזורים אחרים שמתאימים לזה... לכן, השאלה שלו נראית לגיטימית בעיניי... (לפחות עד שקראתי את התגובה שלך
)
האם זה מעשי?
נראה לי שלא, נראה לי שאילו הוא התכוון ברצינות, הסוס יגביל מאוד את ההתניידות שלו.
אילו השאלה שהיתה נשאלת היא על קניית יאק, די מהר הייתי מרים גבה ובודק את התאריך...
יצאתי מבולבל...

-
מחיר סוס בהודומתה על יאקים!! גם הדזו לא רע -
-
מחיר סוס בהודוbig like
-
מחיר סוס בהודויש סוסים בהודו ואפילו קראתי פעם על מישהו שקנה סוס וטייל עליו. לא בהצלחה יתרה.
בנוסף ראיתי המון סוסים בקשמיר פלגהם, לא גדולים, מסוג פוני שמשמשים להשכרה לתיירים וגם במנאלי ראיתי אנשים שיצאו לטיולי סוסים.
אני מניח שתוכל לשכור אותם לטיולים קצרים. יש שם נופים משגעים. -
מחיר סוס בהודורעיון הרפתקני ומקורי, אהבתי!
הלוואי שהייתי יכול לעזור, אבל אני לא בקיא בטיולים בהודו. רק מביע הערכה על הכוונה לטיול לא שגרתי בעליל, אשמח אם תשתף בממצאים, ועוד יותר בתוצאות.
בהצלחה רבה! -
מחיר סוס בהודואיחולי הצלחה גם ממני
-
מחיר סוס בהודו
גם ממני, איחולי הצלחה והנאה.
כמעט עשיתי זאת במונגוליה. הרבה יותר קל ומקובל, בכל זאת 6 מיליון סוסים על 3 מיליון תושבים.
לא מכיר את הודו, אך נשמע לי חוויה מדליקה.

-
מחיר סוס בהודוליפני כ- 6 שנים לערך פגשתי 2 ישראלים ברישיקש שקנו 2 סוסים הם טיפלו טוב בסוסים והכינו אותם למסע לקאסול ובאמת הם יצאו לדרך אחד
מהם פרש בדרך ולא המשיך האחר הגיע לקאסול והעתונות המקומית צילמה אותו וכתבה על הטיול של הבחור והוא סיפר חוויות שהיו לו וראה נופים מדהימים אז זה אפשרי אם רוצים וזה בכלל לא הזוי שיהיה
לך בהצלחה. -
מחיר סוס בהודוצילה, הודו זו לא מונוגוליה. -
מחיר סוס בהודונכון גלית,
אבל גודל הסוסים זהה
אז למה לא ? רעיון דוקא טוב להסתובב עם סוס במקום רכב אופנוע או אופניים??? -
מחיר סוס בהודוכרוכבת סוסים מקצועית חייבת להעיר את תשומת ליבכם שסוס זה לא אופניים או רכב זו חיה וחיה שדורשת טיפול ותחזוקה. והרבה.
אני לא יודעת עד כמה ניסיון יש לך בסוסים (לא ציינת) אני מאמינה שיש לך לפחות איזה ניסיון בסיסי ברכיבה אם אתה מתכוון לטיול כזה... אבל בשביל ידע כללי, לא זורקים על הסוס אוכף ויוצאים ובזה נגמר הטיפול...
צריך לנקות לסוס את הפרסות באופן יומי בשביל להוציא אבנים ולכלוך על מנת שלא יפתח מחלות ודלקות בפרסות.
לסוס לא מספיק לאכול רק דשא "על הדרך" צריך להאכיל אותו בחציר בכל יום.
צריך לדאוג לו למים באופן יומי (והוא שותה יותר מליטר מים)
לא בטוחה מה מזג אוויר אבל הסוס זקוק למחסה מחום וקור
ולא אכנס לעניין ההברשה וטיפוח כי בטח זה לא משהו נהוג שם ובכל זאת לא מדובר בסוס גזעי פרטי...
כמובן שגם הציוד דורש טיפול, בסיום יום אחרי שמורידים את הציוד מהסוס (שכמובן לא נשאר עליו במשך הלילה) צריך לנקות את המתג של הראשייה וכן הלאה...
בקיצור רציתי להעיר את תשומת הלב שזה חיה ושבטיול כזה שנשמע מדהים אגב, צריך גם לוודא לטיפול ראוי.
-
מחיר סוס בהודו
צודקת מאד עם ההערה הזו!
בסביבתי סוסים - וזו עבודה לפני ואחרי כל יום של רכיבה.
ובתי רוכבת גם- כך שהערתך באמת במקום אם למישהו אין נסיון!