ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

סקר המיני-ואנים הגדול

פורום צפון אמריקה
    11
    22
    4451
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • israelimom
      israelimom נערך לאחרונה על ידי

אם שכרתם מיני ואן בארה"ב בשנתיים האחרונות -
      1. איזו חברה ודרך איזה סוכן
      2. מאיזה לוקיישן
      3. איזה מודל קיבלתם ועם איזה מיילג'
      4. מה היה האבזור: רדיו לוויני? חיישני עקיפה בצדדים? מראת רברס? די.וי.די לילדים?
      5. הערות/חוויות נוספות?

אני שואלת כי בטיול הקודם היה לנו כזה מיני ואן חדש ומפונפן במחיר כל כך אטרקטיבי... ועכשיו אני משווה מחירים בין סוכנויות ובראש כל הזמן חוששת שנקבל רכב פחות מאובזר, מה שבעיקר יעשה אותו פחות בטיחותי מבחינתי (חיישני עקיפה ומראת רברס למשל).
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • israelimom

סקר המיני-ואנים הגדול
        אני אתחיל עם התשובות שלי Laughing

מאי 2011
        1. דולר דרך טראבל ג'יגסו
        2. שד"ת סן פרנסיסקו
        3. קרייזלר טאון אנד קאונטרי - 3000 מייל על השעון
        4. מאובזר מאד. חיישנים מכל כיוון, מגבים אוטומטיים, מצלמת רברס. היתה הכנה למסכי די.וי.די אבל לא היו בפועל מסכים.
        5. התאהבתי ברכב ורציתי להתחתן איתו.

אוגוסט 2011
        1. דולר דרך טראבל ג'יגסו
        2. שד"ת סן פרנסיסקו
        3. קרייזלר טאון אנד קאונטרי - 9000 מייל על השעון
        4. כמו הקודם, רק הפעם היו גם מסכי די.וי.די.
        5. הרכב שהקצו לנו היה מדגם פשוט יותר, בלי כל התוספות. התעקשנו שאנחנו רוצים את הרכב היותר בטיחותי ועברנו עם העובד בכל הגראג' עד שמצאנו אותו. לא ביקשו תוספת תשלום ובסה"כ היינו מאד מרוצים.
        • reuben13
          reuben13 נערך לאחרונה על ידי

סקר המיני-ואנים הגדול
          בשנים האחרונות כאשר שכרתי רכב מיניואן, עשיתי זאת בחרת נשיונל, לא זכור לי אם ישירות או דרך טראוולג'יגסו.
          הרכבים הו די חדשים, לא זכור לי כמה מיילים היו על המד, אבל זה היה ממש מעט.
          בכולם היה DVD, שלא השתמשנו בהם ומצלמה אחורית.
          לכולם היו דלתות חשמליות.
          לא זכור לי אם היה להם SIRIUS או אם לאו.
          לטיול הקרוב שכרתי דרך טראוולג'יגסו בחברת ALAMO (עוד 20 פאונד לעומת המחיר בחברת DOLLAR, לתקופה של שבועיים). בחברה זאת גם בוחרים ברכב בדיוק כמו בחברת נשיונל ואם לא מוצאים משהו מתאים במגרש של ALAMO אז הם מפנים אותך לחפש משהו לטעמך במגרש של NATIONAL, או ההיפך, כי חברות אלה עובדות ביחד ושייכות לאותה חברת האם VANGUARD. גם בפעם האחרונה ברבע האחרון של 2012 כששכרתי רכב של נשיונל דרך טראוולג'יגסו וחידשתי חוזה והחלפתי רכב בשדה באטלנטה, לא מצאתי משהו לטעמי ואז הם הפנו אותי למגרש של ALAMO הצמוד (זה לא היה מיניואן, מדבר על העיקרון).
          עם חברת DOLLAR לא התנסיתי לגבי מיניואן, רק שכרתי דרכם רכב מסוג סנטדרד ורובם היו די ישנים, לפחות 20 או 30 אלף מייל. אבל עשו את שלהם לפי צרכי.
          • tsakiy
            tsakiy נערך לאחרונה על ידי

סקר המיני-ואנים הגדול
            שכרנו מיניוואן ביוני 2012 מחברת הרץ. אספנו את הרכב בלונג איילנד בתחנה קטנה. אני לא זוכר את הדגם ואת מספר המיילים אבל כמו שתארת הרכב היה מאובזר ברמה יוצאת מהכלל.
            אשתי לא הבינה למה אני כל הזמן צריך לנסוע לכל מיני מקומות מיותרים...
            • israelimom

סקר המיני-ואנים הגדול
              מעולה! תודה! Keep 'em coming...
              • BASA2
                BASA2 נערך לאחרונה על ידי

סקר המיני-ואנים הגדול
                אנחנו שכרנו מדולר דרך טרוולגיקסו
                שברולט טהוא ואין עליו מבחינת נוחות מרווח ופינוקים
                • Jenny2
                  Jenny2 נערך לאחרונה על ידי

סקר המיני-ואנים הגדול
                  Toyota Sienna מהרץ סלט לייק סיטי, כאשר ההתחייבות של החברה היא ל קבוצה R
                  "Kia Sedona 7 pax or similar"

שירות טוב ורכב מצויין.

כאשר בדקתי פריסת סניפים, להרץ היו משמעותית יותר סניפים ביוטה/וייומינג מאשר לחברות קטנות יותר- שיקול חשוב בטיול באזורים אלה, כאשר במקרה של תקלה המרחק לתחנת השירות הקרובה יכול להיות גדול מאוד.
                  • israelimom

סקר המיני-ואנים הגדול
                    האמת שתקלות פחות מפחידות אותי, כל זמן שהרכב חדש יחסית. עם דולר, כשהיה צריך החלפת שמננם, פשוט סרנו למוסך המורשה הקרוב והם זיכו אותנו אחר כך במחיר הטיפול. הרכבים היו חדשים ואמינים להפליא כך שמקסימום, במקרה הנדיר של תקלה, אפשר לטפל ולהמשיך.
                    • ytzahi
                      ytzahi נערך לאחרונה על ידי

סקר המיני-ואנים הגדול
                      המלצה שלי: חברות נשיונאל דרך אופרן ישראל או אלאמו ישראל. ניסיון שלי איתם בניו יורק, לאס וגאס וסן פרנסיסקו.
                      לא ממליץ: חברת דולר שיש לה שירות בעייתי. ניסיון שלי איתם בניו יורק ובקולורדו.
                      עוד חברה לא רעה: BUDGET. מנסיוני בניו יורק.
                      נסיעה טובה!
                      • israelimom

סקר המיני-ואנים הגדול
                        אשמח לפירוט. אני לא מחפשת המלצות אלא עדויות מפורטות לגבי השכרות ספציפיות.

בחברות השונות, יש הבדלים גדולים בשירות בין הסניפים. לא כל הסניפים הם סניפים "ישירים" והרבה מאד מהם זה זיכיון. יש גם הבדל ברמות הרכבים בין הלוקיישנים. על כן השאלות המפורטות יחסית בסקר Smile
                        • Guest
                          Guest נערך לאחרונה על ידי

סקר המיני-ואנים הגדול
                          שכרנו בשנת 2011:
                          1. חברת Alamo.
                          2. פעמיים: ממרכז שיקאגו ובפעם השנייה משדה התעופה בלאס וגאס.
                          3. לא זוכר באופן מדויק אך במרכז שיקגו קיבלנו מיני וואן של חברת קיה, דגם Carnival ובשדה התעופה של לאס וגאס בחרנו במיני וואן של Dodge. שניהם מיני- וואן 8 מקומות.
                          4. לא רלוונטי.
                          5. היה נהדר, שירות מצוין, לרוב יש תקלות אנושיות אך הפעם לא קרה דבר.
                          • israelimom

סקר המיני-ואנים הגדול
                            תודה על התרומה לסקר!

דודג' קראוון הוא שבעה מקומות, נדמה לי?

דווקא סעיף 4 מעניין אותי במיוחד. אם אתה כותב "לא רלבנטי", אני מניחה שלא היה את האבזורים והגאדג'טים?
                            • Guest

סקר המיני-ואנים הגדול
                              שלום,
                              לא ענינו לסעיף ד' מהסיבות שציינת.
                              בנוגע ל-DODGE, במקור להערכתי יש 8 מקומות (2 בשורה הראשונה, שלושה בשורה השנייה ו-2 בשורה השלישית). לא הזדקקנו לכיסא האמצעי בשורה השנייה אז פשוט הוצאנו אותו והוא שימש כ"מסדרון" למעבר לשורה השלישית.
                              • israelimom

סקר המיני-ואנים הגדול
                                זה המפרט הפנימי של הדודג' קראוון -
                                http://www.dodge.com/en/2012/grand_caravan/design/interior/

נראה לי שאולי בקאיה היו שמונה מקומות? הדודג' קראוון זהה לקרייזלר טאון אנד קאונטרי. התנצלותי על התקרצצות בנושא, פשוט לא רוצה שמישהו בעתיד יקרא את האשכול ויבנה על 8 מקומות ברכב הזה.
                                • Guest

סקר המיני-ואנים הגדול
                                  שלום,
                                  ייתכן ואת באמת צודקת פשוט בקיה קרניבל היה 8 מקומות (סידור הכיסאות היה זהה לזה שהיה בדודג', וכנראה שהכיסא האמצעי בשורה השנייה ירד) ובגלל שגם הורדנו כיסא בטויוטה סיינה בה התנסנו בטיול אז נדמה היה כאילו היה שם כיסא באופן קבוע והורידו בגלל שלא הזדקקנו ליותר כסאות.

יום טוב,
                                  • ריקי 5
                                    ריקי 5 נערך לאחרונה על ידי

סקר המיני-ואנים הגדול
                                    ענת, אל תכעסי, הסקר מעניין אבל נראה לי שהוא לא רלוונטי. ואני בטוחה שאת גם יודעת למה.

סוג הרכב שתקבלי תלוי כל כך בתחנת ההשכרה (בשדות תעופה יש מגוון הרבה יותר גדול מאשר בתחנות עירוניות), בחברה (אלאמו בשדה תעופה נותנת לבחור מתוך הקטגוריה, ולפעמים העובד בשטח מאפשר שדרוג, חברות אחרות לא מאפשרות כל כך בקלות), במצאי באותו יום ("היום אין לנו את הרכב הזה אבל אם תבוא מחר בצהרים אני יכול להחליף לך". אבל מחר בצהרים כבר נהיה רחוק...). החברות מחליפות רכב אחרי 3-6 חודשים. מה שמישהו קבל אתמול יכול להיות ממש לא רלוונטי למה שתקבלי בעוד חודשיים.

אני מבינה שבטיול ארוך זה מאד חשוב אבל אף אחד, גם לא חברת ההשכרה, לא יכולה להבטיח לך שתקבלי בדיוק את המכונית שאת רוצה, ברמת הגיל, הקילומטראג' והאבזור.

אז אם אני אגיד לך שבלאס וגאס, לפני כמה שנים, הזמנו באלאמו רכב מידסייז וקבלנו מיניוואן מאובזר במיוחד עם 5 מייל, שהגיע לחניון שלהם תוך כדי שאנחנו מנסים לבחור רכב, כי לא היו להם מידסייז - זה יתרום להבנה שלך מה יש היום לאלאמו בתחנה הזו או בתחנה אחרת?

• israelimom

סקר המיני-ואנים הגדול
                                      ממש לא כועסת, ההיפך. אני חושבת שמה שאת אומרת דווקא מחזק את הסעיפים בסקר.

את צודקת לגמרי ויש משמעות ללוקיישן ממנו שוכרים. לא בכל מקום יש אותו מגוון רכבים ולא כולם באותה הרמה. דווקא בגלל זה ביקשתי את הפירוט, כולל עיתוי ולוקיישן Smile מיני ואנים ספציפית זה תת-ז'אנר מאתגר במיוחד. אני חברה בפורום אמריקאי שמתמחה בתחום ובהחלט יש תובנות לגבי סניפים מסויימים של חברות מסויימות. רציתי לראות אם יש הלימה לניסיון של המטיילים הישראלים שם.

בקיצור, במקום לחפש המלצות לחברות אלו או אחרות, שאכן לא משקפות הרבה, רציתי לדעת פרטים ספציפיים, בפרט לגבי הלוקיישן ורמת הרכב שהתקבל בו.
                                      • may east
                                        may east נערך לאחרונה על ידי

סקר המיני-ואנים הגדול
                                        אפורופו פורומים אמריקאיים,
                                        האמריקאים יפתחו פורום על צבע הידית של מפעיל הוישרים. וידברו על זה שבועות.

תכלס - מדובר בסהכ רכב. לכל דבר אפשר למצוא פתרון יצירתי (DVD לילדים, USB עם שירים וכו)

דווקא הרדיו הלוייני היה לנו מאוד משעמם. השירים חוזרים על עצמם שוב ושוב ושוב ורוב התחנות לא מעניינות בכלל.
                                        • israelimom

סקר המיני-ואנים הגדול
                                          הדי.וי.די. היה הדבר האחרון שעניין אותי, האמת. ברכב הראשון לא היה אותו וזה לא חסר לנו (למרות שהיה נחמד לקבל אותו ברכב השני). הדברים שכן חשובים לי, ואין להם "תחליפים" זה חיישני עקיפה בצדדים ומצלמת רברס. כן, אפשר להסתדר בלי, אנחנו נוהגים ככה בארץ, אבל הם משפרים בצורה דרמטית את הבטיחות ובטיול של עשרות אלפי קילומטרים זה מאד מאד משמעותי. היו כמה וכמה פעמים שהרכב "הציל" אותנו מעקיפות מסוכנות. גם זה שהרכב מוריד ומעלה אורות גבוהים לפי תנאי הדרך ומכוניות שבאות ממול מוסיף הרבה לבטיחות (שלנו ושל הרכבים האחרים על הכביש).
                                          • may east
                                            may east נערך לאחרונה על ידי

סקר המיני-ואנים הגדול
                                            מבין מה את אומרת.
                                            אבל כן חושב שזה התמקדות בתפל.
                                            גם בארץ נוהגים עשרות אלפי קילומטרים ללא חישני עקיפה ומצלמת רוורס.

אבל - בהצלחה בסקר
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון