ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מחיר לטיסה ישירה למשפחה

פורום צפון אמריקה
    12
    17
    3616
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • bisker
      bisker נערך לאחרונה על ידי

אהלן אנחנו משפחה 2 מבוגרים 3 ילדים (15,10,5.5)
      המחיר באל על ו בדלתא טיסה ישירה לניו יורק באוגוסט 3 חזרה באוגוסט
      24 הוא 6850 נשמע סביר?
      אנחנו רוצים רק ישיר
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • israelimom
        israelimom נערך לאחרונה על ידי

מחיר לטיסה ישירה למשפחה
        אם אתם רוצים רק ישיר, אין לכם הרבה ברירות, כך שהשאלה היא יותר לגבי התקציב האישי שלכם, ולא האם זה סביר ביחס למה שיש בשוק.

זה לא זול, מצד שני זה באוגוסט. כאמור, בעיקר זה עניין של התקציב שלכם. תוכלו לטוס בזול יותר בחודשים אחרים, אבל אני מניחה שאז זה לא יהיה רלבנטי.
        • Guest
          Guest נערך לאחרונה על ידי

מחיר לטיסה ישירה למשפחה
          שלום,
          כעת מצאתי ב"גוליבר תיירות" טיסה לכל משפחתך
          ב-6760 דולרים. (הטיסות ישירות).

למידע: http://www1.gulliver.co.il/Flights/Content/FlightDetails.asp x?flightId=2082&flightType=2&dep=TLV&dep2=JFK&am p;am p;am p;dest=JFK&passengersCode=300200&isFlights=1&isO rder=true&CustomerGuid=9d4ffe6e637543eea0ad86cdcadc6e4d

בברכה,
          • דור.ד
            דור.ד נערך לאחרונה על ידי

מחיר לטיסה ישירה למשפחה
            ממוצע של 1370 דולר לאחד לטיסה ישירה מחיר סביר לחודש אוגוסט. אם כי לא זול. להערכתי יתכן ותצליח למצוא טיסה זולה יותר בין 100 ל200 דולר לכרטיס. אך זה הימור מסויים כי יכול גם לעלות.

מציע לעקוב מידי יום ולראות שינויים.לפעמים אל על יוצאת במבצעים על תאריכים מסויימים בקיץ בד"כ לאחר פסח או ביום העצמאות. אך אז לא בטוח שיתאים למועדים בהם אתם מעוניינים.
            • bisker

מחיר לטיסה ישירה למשפחה
              קודם כל תודה לכל עונים קראתי את הפורומים הרבים
              לעניין כנראה שזה מחיר סביר באוגוסט פעם שנייה במזרח יש דירה בניו גרסי פנויה
              בפרינסטון חשבנו לנסוע לאוורלנדו עם רכב שכור (מיניואן) דרך high way I 95
              בערך 2 ימי נסיעה האם כדאי או טיסה
              • אנשיםטובים
                אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

מחיר לטיסה ישירה למשפחה
                רוב האנשים בוחרים לטוס לאורלנדו
                הנסיעה כנסיעה נטו ארוכה ומשעממת. נסיעה לצורך טיול זה עניין אחר אבל אז צריך שבוע ויותר.

אני אציג את זה בצורה אחרת:
                אני מניח שההתעקשות על טיסה ישירה זה כדי שיהיה יותר נוח, נעים וקצר, ואתם מוכנים לשלם תוספת של 200 דולר לאדם ויותר בשביל התענוג (אגב זה לגיטימי לחלוטין. גם אני מתעקש על טיסה ישירה כשאפשר)
                אבל על טיסה מניו יורק לאורלנדו שעולה פחות מ-200 דולר הלוך ושוב ולוקחת חצי יום ברוטו לכל כיוון אתם מתלבטים ומוכנים לעשות יומיים מלאים דחוסים ברכב?
                • neo60
                  neo60 נערך לאחרונה על ידי

מחיר לטיסה ישירה למשפחה
                  אם אתם מתפשרים על טיסות המשך מאירפה אז תבדקו את זה.http://americanairlines.eu.amadeus.com/plnext/AAportal/ Fare.action ;jsessionid=rhLWRJDYT76n8QJfyJlJwTfKT3fLlHpyknbLZRfqgW5v29BQ DjMy!-2094156479!-1609461942
                  • bisker

מחיר לטיסה ישירה למשפחה
                    מה שנכון נכון לאחר התלבטות קצרה החלטנו על טיסה לשם וחזרה
                    אני שמח שלא רק אנחנו מתעקשים על טיסה ישירה לארהב למרות שטסנו כבר ישיר
                    עדיין אני לא יודע עם עצירה זה יותר קל לנו נראה שיותר קשה עם ילדים לעצור
                    • אנשיםטובים
                      אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

מחיר לטיסה ישירה למשפחה
                      לגבי הטיסה הישירה
                      אני חושב שהיתרון הוא בסוגיית העצירה כן או לא (אני דווקא רואה הרבה יתרונות בעצירה) אלא בנושא של טיסת לילה. בשאיפה ישנים 6-7 שעות מצוך ה-11, וככה אנחנו נשארים עם פחות שעות שעמום.
                      טיסת לא ישירה לרוב גוררת טיסת יום.

אגב - יש אפשרות לטיסת ערב לאירופה, לינה ליד השדה והמשך בבוקר. לא בטוח שזה שווה את הלוגיסטיקה
                      • mharary
                        mharary נערך לאחרונה על ידי

מחיר לטיסה ישירה למשפחה
                        לפעמים קצת גמישות תחסוך הרבה כסף
                        טיסה יום לפני ב 2 לאוגוסט דרך ירדן ברויאל גורדניאן תחסוך לכם 2700 $
                        נראה לי שווה את הטרחה , מה עוד שהטיסה לעמן היא רק 35 דקות
                        • הצעה מחיר
                        • שרי 86
                          שרי 86 נערך לאחרונה על ידי

מנקודת המבט שלנו
                          שבת שלום לכם חברים

אתן את נקודת המבט שלנו

1. אנחנו נגד טיסות לילה - יוצאים מאוחר אחרי שכל היום לא ישנים ומי שלא מצליח לישון במטוס פשוט "אוכל" אותה - כי יוצא שלא ישן ביום וגם לא ישן בלילה.
                          בדרך כלל מגיעים ליעד בבוקר ואז בעצם "מאבדים" יום כי עייפים מאד מאד - קשה לסחוב את כל היום ובצהרים בדרך כלל נופלים ואז בערב לא נרדמים וסובלים מאד מהג'ט לג

2. אנחנו בעד חברה אמינה - לכן לא נטוס עם חברות רוסיות/תורכיות ואפילו לא איטלקית. בדרך כלל בוחרים או חברה גרמנית כמו אוסטריאן/לופטהנזה או חברה בריטית - בריטיש איירוויס.

3. העדפה לקונקשין קצר יחסית - בדרך כלל הקונקשנים המועדפים עלינו הם קצרים יחסית (באוסטריאן זה פחות משעה בבריטיש קצת יותר - תלוי ביעד). לרוב יוצאים בשעות הבוקר ומגיעים ליעד בארה"ב/קנדה בשעות אחה"צ או הערב ואז מושכים קצת, הולכים לישון וקמים בבוקר (לרוב מוקדם מאד בבוקר) כך שלא סובלים מג'ט לג

4. יותר מכך - גם אם הטיסה היא ישירה (פעם אחת טסתי אלעל) ההעדפה שלנו היא טיסת יום ולא לילה מאותן הסיבות שמניתי - מגיעים בצהרים - מושכים עד הערב ומתגברים ביתר קלות על הפרשי השעות.

5. הטיסות הלא ישירות - זולות משמעותית מאל על (יכול להגיע גם ל- 500-600 דולר לכרטיס - ככה לפחות זה היה אצלנו) והחסכון עצום. מעבר לכך - העצירה מקילה על הספירה - קודם סופרים כמה שעות (תלוי ביעד הראשוני - למשל לונדון - כ- 4.5 שעות) ואחר כך מתחילה ספירה חדשה (שוב תלוי ביעד הסופי) העצירה מאפשרת גם התרעננות למי שקשה לו כך כך הרבה שעות להיות כלוא במטוס.

בדירוג האישי שלנו - בריטיש מקום ראשון - אוסטריאן מקום שני ואלעל (על אף הישיר) רק במקום השלישי. הכי נוח היה לנו בבריטיש (רווח גדול יותר, מערכת בידור מעולה, יחס דיילות מדהים, שקט בטיסה, אוכל נורמלי עם המון אפשרות בחירה ועוד) הכי פחות נוח באל על (צפוף מאד, המון המון רעש בטיסה)

ואחרון חביב - למי שיש אפשרות - מאד כיף לנסוע במחלקת עסקים - מפנק בטירוף (פעם אחת בנסיבות שלא אפרטן כרגע הייתה לי הזכות לנסוע במחלקה הזו - עולם אחר לגמרי).

והכי הכי חשוב להנות - הטיסה היא רק הדרך (המחויבת בנסיבות ובלית ברירה) להגיע ליעד - משם מתחיל הכיף האמיתי ותוך זמן קצר שוכחים את תלאותיה.

לכל הנוסעים - תהנו

שרי

• reuben13
                            reuben13 נערך לאחרונה על ידי

שרי86
                            לגבי החברות "התורכיות", TURKISH AIRLINES מדוגרת כאחת מ-10 חברות התעופה הטובות בעולם, מעל לופטהאנסה והרבה חברות אחרות שאנו מכירים.זה לידיעה כללית.
                            • שרי 86
                              שרי 86 נערך לאחרונה על ידי

ראובן תודה
                              יודעת

אבל...בכל זאת יש לי תחושה לא טובה, לא עם החברה הזו באופן ספציפי, אלא עם התורכים ותורכיה באופן כללי...אז מוותרת על העונג לבחון אותה ולהוסיף אותה לדירוג שלנו.

יכול להיות שאני מפסידה משהו, אבל לא מתווכחת עם תחושות הבטן שלי.

שיהיה שבת שלום

שרי
                              • reuben13
                                reuben13 נערך לאחרונה על ידי

אני מבין את הרגשות
                                יש קצת חששות לטוס בחברה זאת, אני מבין. אבל לעתים טורקיש מציעה מחירים מצוינים וקונקשנים לא ארוכים מדי ולמיטב ידיעתי, זאת החברה האחרונה שעדיין מאפשרת לקיחת שתי מזוודות ללא תוספת תשלום.
                                אני לא טסתי איתה, אבל אשקול זאת בחיוב מידה ויהיה מחיר סביר וקונקשן נוח. מה עוד שאת המיילים אפשר להעביר למועדונים של אחת החברות ה-STAR ALLIANCE (במקרה שלי UNITED).
                                • may east
                                  may east נערך לאחרונה על ידי

מנקודת המבט שלנו
                                  דעתי בהקשר לתגובה שלך:

1. טיסה ישירה.
                                  טיסת לילה - יש מצב של מבוגר שלא מצליח לישון ואז מגיע מאוד עייף.
                                  אבל ילדים - תמיד נרדמים . וזה מאוד מקל במיוחד במקרים של ילדים צעירים.
                                  טיסת יום - טיסת יום ישירה היא סיוט מתמשך.
                                  באם לא נרדמת בלילה, אז ביום בטוח לא תרדמי. ויש כל הזמן טיילת במטוס, כי גם האחרים לא נרדמים.

מנסיוני בטיסות לילה ישירות -
                                  במידה ומחלקת תיירים - אני באמת מתקשה לישון. אבל בכל זאת מצליח לנמנם ולתפוס תנומות קצרות. שאני מגיע, הפעילות היומית מעירה. ופשוט לא צריך למשוך את כל היום. מספיק עד שעות הערב המוקדמות. הולכים לישון שינה ארוכה וקמים ללא ג'ט לט.
                                  במח' עסקים - טוב, זה כבר משהוא אחר... 9 שעות של שינה מתוקה Smile היתרון העצום מעבר למיטה - מדליקים את האורות הרבה אחרי מח' תירים. נותן עוד זמן לישון. וגם לא מעירים לאכול. כאשר קמים לבד, אפשר לבקש את האוכל באופן אישי.
                                  במח' ראשונה - עוד יותר טוב... ועוד יותר זמן לישון.

2. טיסה עם קונקשיין -
                                  בפעם האחרונה טסתי עם אלאיטליה. בגלל שיקולים של מחיר כי הזמנתי לחגים ברגע האחרון.
                                  הייתי מאוד מאוד מופתע מהשירות שלהם ! היה ממש מצויין.
                                  התפנקנו גם בפרימיום אקונומי שלהם (ההפרש לא היה גדול כי מלכתחילה המחירים היו יקרים בגלל התקופה וקוצר הזמן). המון מרחב. אחלה שירות וגם 2 מזוודות למי שמעוניין.
                                  אז לא הייתי פוסל אותם.
                                  יש להם מגוון קונקשינים גם קצרים וגם ארוכים למי שרוצה לטייל ברומא.

• michalyu
                                    michalyu נערך לאחרונה על ידי

מחיר לטיסה ישירה למשפחה
                                    נשמע הגיוני.
                                    אנחנו טסים באמצע יולי וחוזרים בתחילת אוגוסט.
                                    טיסת אלעל לניו יורק עם קונקשיין לסולט לייק סיטי,
                                    טיסת פנים עם דלתא מלוס אנגלס לניו יורק
                                    ומניו יורק לישראל, זוג + 2 ילדים (15,11) 7,000 דולר.
                                    • ilaanaa
                                      ilaanaa נערך לאחרונה על ידי

מחיר לטיסה ישירה למשפחה
                                      אני סגרתי טיסות לאוגוסט שבוע שעבר..
                                      עצה קטנה:
                                      תחשבו על טיסות הפנים שאתם צריכים ותכניסו אותם להזמנה יחד עם ההזמנה הכוללת מישראל.
                                      תופתעו לגלות שזה לא מוסיף הרבה אם בכלל.
                                      מציעה גם להיכנס לאתר של אמריקן איירלייס ישראל - יש שם הפתעות.
                                      תכניסו מולטיסיטי ושם תוסיפו את הטיסה לאורלנדו.

בהצלחה
                                      • 1 / 1
                                      • פוסט ראשון
                                        פוסט אחרון