עלויות דלק ברכב גדול
-
עלויות דלק ברכב גדולאהלן אורן,
אם זה להולנד זה חייב להיות רכב 9 מקומות צבעוני
... טוב, נו, "שנינות" מעוייפת של צהריים
..
אורן, בתכלס, זה לא משנה מה אני ממליץ וגם לא מה מבטיחים לך בחברות ההשכרה בארץ מאחר ומה שקובע בשורה התחתונה זה אך ורק מה יש בצי הרכבים של חברות ההשכרה בש"ת סכיפהול!! אבל לשאלתך, אישית אני זוכר לטובה את הגימור הפנימי והנעימות של המרצדס ויטו, אבל עם יד על הלב, אני לא זוכר הבדלים כאלה דרמטיים בין המרצדס ויטו, רנו טרפיק, פולקסווגן טרנספורטר או פורד טרנזיט
... כולם היו בסדר גמור, תמיד קיבלנו רק דיזל ותמיד עם רדיו דיסק, כך ששמענו גם מוזיקה מקומית וגם דיסקים שהבאנו איתנו
... באמת שלא זוכר הבדלים גדולים, לא מבחינת חוויית הנהיגה וחווית הנסיעה, נראה לי די דומה.. קח בחשבון שבהולנד יש למיטב ידיעתי גם דגמים של אופל ויווארו לדוגמא, שזה גם רכב 9 מקומות...בכל מקרה, זה תלוי מאיזו חברת השכרה תיקח את הרכב ותלוי אילו רכבי 9 מקומות היא מחזיקה בצי הרכב שלה בסכיפול ושוב, מה שתקבלו זה סבבה, כי אין הבדלים דרמטיים ביניהם
.. ואגב, תבדוק שחברת ההשכרה יושבת בשדה עצמו כי יש חברות השכרה שיושבות מחוץ לשדה, סמוך לשדה..
אח, איך היה מתאים לי לדהור הקיץ ברכב 9 מקומות בהולנד
... 4 פעמים ביקרנו בה ולא שבעתי/שבענו
....צירפתי לך למטה את "מניפסט אמסטרדם" שלי וגם, מקומות לינה שאהבנו בהולנד, למקרה שתחליטו על משהו אחר ולא על רוג'ר רביט
..
מקווה שסייעתי ורק בשמחות!
אורן
-
בעקבות העדר והגודל...
תודה אורן,
עכשיו הכל מובן. -
בעקבות העדר והגודל...
סליחה, ארנון. -
עלויות דלק ברכב גדולארנון ואורן תודה על התשובות.
אני לא מבין את המתקפה על הרביט היל . הוא באמת כול כך גרוע ?
סך הכול הוא קרוב לאטרקציות והמחיר נראה סביר. -
עלויות דלק ברכב גדולאהלן אורן,
בכיף!
לגבי רביט היל, לא יודע אם התכוונת אליי או לארנון, אבל אני לא מכיר את רביט היל באופן אישי וגם לא את הכפרים האחרים של לנדל או סנטרפארקס, כי אנחנו לא חסידי כפרי נופש. סתם כתבתי רוג'ר רביט כי זה בא לי טוב
....
אורן -
אנחנו היינו ברביט היל(אני מסייגת שזה היה לפני 5 שנים).
ומאוד נהננו. המיקום שלו מצוין לטיול כוכב קלאסי עם משפחה בהולנד. הביקתות פשוטות, אבל נעימות, נקיות ומאוד פונקציונליות.
יש בפארק בריכה מקורה ובריכה לא מקורה ועוד אטרקציות שמתאימות בעיקר לילדים קטנים. הפארק עצמו יפה ויש ממש הרגשה שנמצאים בתוך יער.
נכון, שאין פארק מים, כמו בסנטר פארקס, אבל למי שמעוניין בעיקר בלינה ולא מתכוון לבלות ימים שלמים בפארק, אני לא רואה סיבה לשלם יותר כסף בשביל סנטר פארקס.
היתרון העיקרי (ומבחינתי המשמעותי ביותר) של פארקי לנדל על פארקי סנטר פאקס הוא זה שניתן להכנס עם הרכב עד הביקתה. מבחינתי זה שוה יותר מכל פארק מים. (אני רק אסייג, שגם ללנדל יש איזה שני פארקים, שלא ניתן להכנס בהם עד לבקתות עם הרכב ולכן צריך לבדוק לפני שמזמינים)
ברביט היל ניתן לחנות ממש בפתח הבקתה וזה יתרון עצום. בזמנו הילדים שלי היו בני 7 ושנתיים ולא דימינתי לחזור איתם ברגל אחרי יום שלם של טיול. גם בבוקר, דמיין לעצמך, שאתה מגלה ליד הרכב, ששכחת בביקתה משהו חשוב.
במשך השנים, שאני כאן בפורום היו כאן המון ביקורות טובות על רביט היל, כך שאינני מבינה על איזו מתקפה אתה מדבר. -
אנחנו היינו ברביט הילאורן ונעמי
תודה על התשובות, התכוונתי שראיתי באחת התגובות "שהרביט היל נכבש על ידי הישראלים באוגוסט"
אבל נראה לי כרגע (לפני שבדקתי את הלינק של אורן) שנלך על הרביט היל
ולא נחפש כפר נופש לנדל אחר.
נעמי יש לי עוד שאלה כתבת
"היתרון העיקרי (ומבחינתי המשמעותי ביותר) של פארקי לנדל על פארקי סנטר פאקס הוא זה שניתן להכנס עם הרכב עד הביקתה"
באיזה שעה סוגרים את הרביט היל ? או שתמיד (גם אם מגיעים מאוחר בלילה) ניתן להכנס עד הבקתה ? -
תמיד ניתן להכנס עם הרכבאמנם משעה מסוימת השער יורד, אבל יש איזה סידור, שהמפתח של הביקתה פותח גם את השער או משהו כזה (אני לא זוכרת בדיוק איך זה הלך כי עבר המון זמן).
כמובן שכדאי לברר עם מישהו שהיה שם יותר לאחרונה כדי לברר שלא השתנה משהו ב-5 השנים האחרונות. -
בעקבות העדרג'מוס ...
כמי שהתנסה לא מעט פעמים בנסיעה הפוכה (או שאנחנו הפוכים
)...
חצי שעה עד שעה ואתה "ספץ" ...
אבל ... מעגלי תנועה ... חבל"ז
-
בעקבות העדרorenpa11 שלום,
בימי ההגעה, המחסום פתוח.
בימי שני עד 18:00 ובימי שישי עד 21:00.
בימים אחרים השער סגור וניתן לפתיחה ע"י מפתח הבונגלו שברשותך (נעמי, זכרת נכון!)
קרה ומגיעים מאוחר?! צרו קשר עם הפארק ויודיעו לכם מהן האפשרויות או במילים אחרות, מה ניתן לעשות.
ארנון
-
בעקבות העדרארנון תודה .
ואם הבנתי נכון החניה ליד הבקתה.
יש לי עוד שאלה .
אנו 2 מבוגרים + 4 ילדים בגילאים 12-2
האם כדאי לקחת את החדר של 4 אנשים ולבקש עוד 2 מיטות
או לקחת את החדר של ה 6 אנשים.
המטרה שלנו היא רק לישון בכפר