ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

יומיים בבנגקוק-תכנון מסלול

פורום תאילנד
    7
    13
    3088
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • fcbj 1936
      fcbj 1936 נערך לאחרונה על ידי

אהלן,
      אנחנו נהיה באפריל יומיים בבנגקוק ואנחנו חושבים איך לתכנן את הטיול באתרים הבאים-
      איותיאה,ארמון המלך,השוק הצף, הגשר על נהר קאווי

אם יש לכם עוד הצעות אשמח לשמוע.

תודה
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • נדב הרגיל
        נדב הרגיל נערך לאחרונה על ידי

הגשר על נהר הקוואי נמצא בעיר קנצ'נבורי, איותאיה כלל לא בכיוון ולאיזה שוק צף התכוונת השאלתך (יש מספר כאלו)?

אני לא רואה כיצד ניתן לשלב את כל הנ"ל ביומיים בלבד. יש לוותר על יעד אחד שמחוץ לבנגקוק לכל הפחות.
        • liattt
          liattt נערך לאחרונה על ידי

אני ממליצה יום אחד לקחת טיול מאורגן מאחת הסוכנויות. בדרך כלל הטיולים המאורגנים גם ליום אחד כוללים מספר אתרים מחוץ לבנגקוק.
          וביום הנוסף ללכת על הבוקר לארמון המלך ולבודהה מזהב (השוכב) ומשם להמשיך להסתובב באופן עצמאי בעיר (קניונים, שווקים, מה שבא לכם).
          תוותרו על הגשר על נהר הקוואי, אלא אם אתם רוצים לקחת טיול מאורגן של יומיים לקנצנבורי.
          • fcbj 1936

ביומיים אי אפשר להספיק את כל האתרים?

והתכוונתי לדמנואן סדואק (אולי ככה קוראים לכל השווקים?)
            • נדב הרגיל

אי אפשר להספיק את כל האתרים ביומיים.
              פתחי מפה, בדקי היכן נמצא הגשר על נהר קוואי והיכן נמצאת איותאיה. מרחקי הנסיעה אינם קצרים, לא כל האתרים נמצאים בסמיכות ולרשותך עומדים יומיים בלבד.
              • זיקו.
                זיקו. נערך לאחרונה על ידי

שכותבים "יש לי יומיים בבנגקוק ואני רוצה לנסוע יום אחד לבקר בקאנצ'נבורי ויום אחד באיותיה" זה בערך כמו לכתוב

"יש לי יומיים בת''א ויום אחד אני רוצה לבקר ברמת הגולן ויום אחד בבאר שבע" (מבחינת מרחק וסירבול הכוונה, לא מבחינת השוואה בין המקומות...)

או שתסע ליומיים לקאנצ'נבורי או שתשאר יומיים בבנגקוק. כל אופציה אחרת היא בבחינת תפסת מרובה לא תפסת
                • הרוזן מקוסמוי
                  הרוזן מקוסמוי נערך לאחרונה על ידי

ציינת 4 אתרים / מקומות
                  "איותיאה,ארמון המלך,השוק הצף, הגשר על נהר קאווי"

יום טיול ראשון - יוצא מבנגקוק וחוזר לבנגקוק
                  בבוקר מוקדם נוסעים לדאמנואן סדואק ( השוק הצף המפורסם ) , לאחר הביקור בשוק ממשיכים לקאנצ'אנבורי , שם תוכלי לבקר בגשר על נהר קוואי
                  במוזיאון המלחמה ובבית הקברות , את יכולה אפילו להרחיק עד מפלי סא יוק ולהנות מהם לפני חזרתך לבנגקוק .
                  החזרה לבנגקוק בסביבות השעות 21:00 - 22:00

יום שני לטיול - יוצא מבנגקוק וחוזר לבנגקוק
                  הקדישי את הבוקר לביקור בארמון המלך ובמקדש בודהה השוכב ( וואט פו )
                  סיימי לקראת 12:00
                  את יכולה לנסוע לאיותאיה ולבלות שם את אחר הצהריים והערב ( יפה לראות את המקדשים בשעות הערב ) - את יכולה להשכיר אופניים ולטייל בין מספר מקדשים - טיול מהנה וחוויתי .
                  בערב תחזרי לבנגקוק - הגעה לבנגקוק בסביבות השעה 21:00 - 22:00

קיבלת את כל האתרים שריצית ואף לדעתי תספיקי גם יותר ממה שרצית .

הבעיה הגדולה כדי לממש את כל זה :
                  לקחת טיולי יום מאורגנים שיוצאים וחוזרים לבנגקוק ויש כאלו בכל סוכנות בבנגקוק .
                  צריך להרשם לפחות יום לפני .

לבצע באופן עצמאי זה אפשרי אבל את צריכה לעשות שיעורי בית מאוד קפדניים כדי לא להתברבר ושגם יתאפשר לך לחזור עוד באותו היום לבנגקוק כדי שלא תפספסי את התחבורה שלך .

לשכור רכב ליומיים זו חוויה , אבל גם כאן צריך להיות מאוד זהירים מאחר וקצת בעייתי למי שאין נסיון בנהיגה הפוכה ובנגקוק לא בדיוק ידידותית לנהיגה ולהתמצאות ביציאות ובכניסות אליה .

סגרי עם נהג מונית פרטית " יום מונית " - הנהג ייקח אותך לאן שתגידי לו והתשלום עבור המונית והדלק יהיה בסוף כשתחזרי למלון בבנגקוק
                  אפשר לתאם מחיר מראש ולשם רק בסוף היום , כך תוודאי שהוא יישאר צמוד אלייך ולא יברח .
                  עלות משוערת ליום מונית - 2000-2500 באט .
                  כל שאר העלויות כמובן יהיו עלייך ( כניסות לאתרים , שייט לשוק הצף וכו' ) .

אלו האופציות
                  תהני
                  תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                  • fcbj 1936

פתחתי מפה ואני יודע בדיוק היכן כל אתר ואתר נמצא.
                    אני רק שואל מבחינת ההקדשת זמן לכל מקום אם ביומיים 48 שעות אפשר להספיק את כל האתרים.

הרוזן מקוסמוי לסוג של הודעה כזאת בדיוק התכוונתי- תודה.

ולמה אתם חושבים שאני בת???
                    • נדב הרגיל

למה חושבים שאתה בת? כנראה משום שברוב המקרים הנשים הן אלו שמתכננות טיולים, חושבות על הפרטים וכו' (ההודעה הראשונית שלך כתובה בלשון רבים).

למרות שתשובתו של ידידי הטוב, הרוזן מקוסאמוי, נראית נהדר על הכתב, לעניות דעתי יהיה מאוד קשה להנות מהמסלול המפורט בפועל.
                      די בעיכוב, ולו הקל ביותר, במקום/אתר מסויים ולא תספיקו את כל התכניות, זאת ועוד כאשר ממילא תצטרכו להיות מטורטרים בקצב מהיר מאוד בין האתרים השונים, הנסיעות וכו'.

אומנם התשובה של הרוזן סיפקה אותך וסידרה לך את כל האתרים המבוקשים בתשובה אחת ועל פני יומיים, אולם קח בחשבון את האמור לעיל.

* הערה חשובה לסיום!
                      משתתפי הפורום עונים מניסיונם, בזמנם החופשי ולמען מטיילים כמוך.
                      אם תשובה מסויימת אינך מוצאת חן בעינך ואינה מתאימה בדיוק לתכניות שלך, קח זאת בהבנה. כמו בכל נושא אחר בחיים, גם בטיולים לתאילנד יש מגוון של דעות ומה שחושב הרוזן מקוסמוי הוא לא בהכרח מה שחושב נדב.
                      אף משתתף לא מנסה להרע לך ("לדפוק אותך" בעגת הרחוב), אלא רק לעזור ולספק לך מגוון של תשובות ודעות.
                      אתה לא צריך לחלק לנו ציונים! אתה בסך הכל צריך לבחור את התשובה שמתאימה לצרכיך, לאופייך ולאופי הטיול שאתה מתכנן.

כל טוב.
                      • nat34
                        nat34 נערך לאחרונה על ידי

גם אם זה אפשרי על הנייר,בפועל זה יהיה טרטור רציני,אז כל עוד לא מדובר על המירוץ למיליון או משהו בסגנון,זה לא מומלץ בכלל,דרך אגב לפני שאתה קופץ על המציאה של הטיול יום המאורגן לקנצנבורי,תקרא קצת ביקורות על זה,רב הביקורות שאני קראתי היו שליליות,כמו כן אני מסכים עם נדב שזה לא לעניין מה שרשמתה,חבל שאתה לא מעריך אנשים שעונים לך בצורה אוביקטיבית ומנסים לעזור לך,כניראה שתלמד על בשרך את מה שאתה צריך ללמוד,בחום הכבד של אפריל,להתחיל להיתרוצץ כנגד הזמן,זה לא איזה תענוג גדול:)כל טוב
                        • הרוזן מקוסמוי
                          הרוזן מקוסמוי נערך לאחרונה על ידי

אכן צודקים חבריי היקרים בכל שענו לך
                          חברי הפורום כותבים את תשובתם בהרבה נסיון אישי ולכל אחד יש חוויה וראיה שונה
                          של הדברים שחוו והתנסו
                          לכל אחד גם אופי ותפיסה שונה לגבי סגנון הטיולים שמבצעים בתאילנד
                          מה שטוב וראוי לאחד מן הסתם לא יתאים לאחר וההיפך .
                          אין כאן עניין של עובדות אלא אוסף חוויות , הנאות והרגשות
                          אם אני נהניתי לעשות מסע מצאנג מאי לקוסמוי ברכבות לילה ולקח לי 48 שעות להגיע .
                          לאחרים זה בטח נשמע נורא ואיום , ורואים זאת כסיוט מתמשך .
                          אין כאן שחור ולבן , כל התשובות טובות ונכונות וניתנו לך כדי לעזור ולא כדי להרע
                          לכן חשוב לכבד את כל הדיעות , להודות לעונים יהיה מאוד נחמד ובסופו של דבר אתה מחליט מה לעשות מתוך מגוון הדיעות שקיבלת .

סליחה על שימוש בלשון נקבה , משום מה חשבתי שאתה את .  
                          • fcbj 1936

לא תקפתי אף אחד אז באמת שלא מובן לי למה נפגעתם ואתם חושבים שעניתי בצורה שתוקפת אותכם או פוגעת.

אני יודע שרק מנסים לעזור פה-בגלל זה אני שואל ומברר כאן.

לפעמים יש ניסיון לזלז במי ששואל את השאלות ואין לו ניסיון במקומות בעולם וזה נובע רק מחוסר ידע.
                            אז יש גם דרך לענות.

תודה חברים!!
                            • ad100
                              ad100 נערך לאחרונה על ידי

ביומים לא לצאת מהעיר פשוט מאד אלה אם אתם רוצים לסמן וי אז תסתכלו ביו טיוב ותגידו שהייתם
                              • 1 / 1
                              • פוסט ראשון
                                פוסט אחרון